sarcina usoara tutror
sa fimmulte mamici de oct 2012
si eu la prima sarcina am nascut prin cezariana si sincer imi era f frica sa fi nascut normal!insa chiar daca as fi vrut sa nasc normal nu se putea avand placenta previa. Pe al doilea as vrea sa il nasc normal !eu sunt la londra si am asistat la o nastere si a f foarte frumos iar doctorii f atenti cu mama! si aici nu e obligatoriu ca mama sa fi nascut natural prima data ca a doua oara sa nasca normal!sarcina usoara tuturor si sa dea Domnu sa se umple forumul su teste pozitive

sarcina usoara tutror
sa fimmulte mamici de oct 2012
Doamne ajuta Sa ma alatur voua!

doamne ajuta la toate
Hello.Doua liniute roz...deci ma alatur si eu mamicilor de octombrie.E prima data pt mine....si am emotii,uf.

Doamne ajuta.Astept cu nerabdare ecografia,cu toate ca toate semnele si cele 2 teste imi arata bebeul....

felicitari maria_roxana, sa avem bebei sanatosi si sarcina usoara
maria roxana felicitari pt sarcina sa i o bebika sau un bebik sanatos dolofanel si la termen
S-a nascut micutul nostru LUCA 05.05.2012 ora 17.55
Fetelor multumesc pt primire si urari.Sa avem toate bebei sanatosi....ca nu cred ca e nimic mai frumos decat sentimentul de mama...
asa este peste 3 luni imi aduc acasa si cea de a doua comoara.
S-a nascut micutul nostru LUCA 05.05.2012 ora 17.55
ooooo,atunci iti doresc sa te bucuri de amandoi,si sa ti aduca numai bucurii.Impartaseste ne si noua din experienta ta de mamica te rog,eu am niste greturi groaznice,la tine cum a fost?