Raspuns Mamici de octombrie 2012
in legatura cu vopsitul pe timpul sarcinii ...multe studii arata ca in timpul vopsirii se absoarbe o cantitate foarte mica de substanta toxica ....deci normal nu ar tebui sa afecteze cu nimic dar tot cei care au studiat recomanda discutarea acestui subiect cu doctorul pesonal ....eu una am auzit pareri si pareri dar am tot cautat sa vad ce se mai scrie si ....in mare parte nu are nimic sa ne vopsim poate o data sau doua ori pe toata perioada sarcinii a si inca ceva se mai scrie ca in primul trim de sarcina nu e indicat .....fetelor ramane la latitudinea vostra sau a doctorului ....va salut
neatza,fetelor,am niste durerimari de burta,nu mai pot,ca si cand mi-ar veni,dar e prea devreme nu?abia au trecut 3zile de la chiuretaj
Si eu ma confrunt cu dilema vopsitului mai ales pentru ca sunt vopsita blond si se cam vede diferenta la radacina. Am zis asa...., ca las sa treaca cele 12 saptamani si dupa ma vopsesc cu APIVITA care e o vopsea naturala fara amoniac si se gaseste in farmaciile SensiBlu. oricum vineri cand ma duc din nou la ecoo am sa-l mai intreb si pe dr.
Citat:
Citat din
kryna1986
neatza,fetelor,am niste durerimari de burta,nu mai pot,ca si cand mi-ar veni,dar e prea devreme nu?abia au trecut 3zile de la chiuretaj
e prea devreme sa-ti vina!!! mai sangerezi??? antibiotic ti-a dat??? nu e voie nici sa sangerezi si nici sa ai dureri de burta dupa chiuretaj... eu nu am sangerat decat vreo 15 min si nu am avut dureri decat in ziua chiuretajului... dupa deloc...
Citat:
Citat din
kryna1986
fetelor stiti ce ma ingrijoreaza,ca eu nu am sangerat deloc,decat aveam pete maronii,ca de sf de menstra,o fata de pe forum a scris ca si ea nu a avut nici o sangerare si cand s-a dus la control avea hemoragie interna,mi-e o frica de mor si imi mai e frica ca daca nu-mi vine menstruatia ce ma fac ????/cum o sa mai raman eu insarcinata,acum iar plang,m-am saturat,imi vine sa nu mai raman insarcinata deloc..
Krina, si petele maronii inseamna tot sangerare. Este sange mai vechi strans undeva care se scurge la un moment dat. Si eu am avut o singura pata maroniu deschis cand am pierdut ultima sarcina. Stai linistita ca iti va veni menstruatia si totul va fi bine.
Citat:
Citat din
andramer79
Si eu ma confrunt cu dilema vopsitului mai ales pentru ca sunt vopsita blond si se cam vede diferenta la radacina. Am zis asa...., ca las sa treaca cele 12 saptamani si dupa ma vopsesc cu APIVITA care e o vopsea naturala fara amoniac si se gaseste in farmaciile SensiBlu. oricum vineri cand ma duc din nou la ecoo am sa-l mai intreb si pe dr.
hema este o alta vopsea naturala de par doar ca, gama de nuante nu e chiar asa larga ..vopseaua se gaseste la plafar incercati la cele mari din mall-uri
Citat:
Citat din
kryna1986
neata ...incearca sa te linistesti poate ai si doar senzatia de la teama ca s-ar putea intampla ceva incearca sa fii calma si relaxata:pup:
Citat:
Citat din
kryna1986
Krina, dureri mari de burta nu ar trebui sa ai, insa sangerarea dureaza ca la un ciclu normal deci cam max. 5 zile. Oricum, daca ai senzatia ca ceva nu este in ordine mergi la medic.
Multa bafta
Krina, este obligatoriu sa-ti fi dat antibiotic....
Citat:
Citat din
andramer79
Krina, este obligatoriu sa-ti fi dat antibiotic....
asat ii ziceam si eu...colul a fost deschis si e pericol mare de infectie...
e vb ca dupa chiuretaj,nu am sangerat deloc,decat pete maronii,cred ca trebuia sa sangerez si eu un pic si ma doare burta mai ales daca ma ridic din pat si stau mai mult in fund,ca m-am saturat sa stau nu mai in pat
Citat:
Citat din
kryna1986
e
vb ca dupa chiuretaj,nu am sangerat deloc,decat pete maronii,cred ca trebuia sa sangerez si eu un pic si ma doare burta mai ales daca ma ridic din pat si stau mai mult in fund,ca m-am saturat sa stau nu mai in pat
nici eu nu am sangerta decat vreo 15 min dupa chiuretaj... iar dureri de burta am avut in ziua respectiva si atat... eu zic sa mergi la dr... sa vezi cum sta treaba de fapt...