Salut,
Eu inca nu stiu daca sunt sau nu insarcinata pentru ca mai am de asteptat 2 saptamani ca sa imi fac testul, dar eu si sotul meu am inceput sa "lucram" la bebe nr. 2 si daca totul va fi bine, ar trebui sa nasc in octombrie.
Multa sanatate!
Testul de sarcina iti arata doua liniute? Asta inseamna ca esti insarcinata. Vrei sa stii care este data probabila a nasterii (DPN)? Pur si simplu foloseste un calculator sarcina.
Daca ai aflat ca data probabila a nasterii este octombrie 2012, te asteptam sa discutam despre sarcina clubul "Mamici de octombrie 2012".
Alaturi de alte mamici de octombrie vei descoperi din magia si frumusetea sarcinii, vei darui si primi sfaturi si indrumari utile in toate cele 40 saptamani de sarcina.
Daca esti curioasa sa stii ce se intampla cu tine si cu bebelusul in fiecare saptamana de sarcina? Iti recomandam sa citesti articolele din sarcina pe saptamani.
Lista cu mamici de octombrie 2012

Salut,
Eu inca nu stiu daca sunt sau nu insarcinata pentru ca mai am de asteptat 2 saptamani ca sa imi fac testul, dar eu si sotul meu am inceput sa "lucram" la bebe nr. 2 si daca totul va fi bine, ar trebui sa nasc in octombrie.
Multa sanatate!
lulu sa dea domnu sa ploua pe aici numai cu teste pozitive,si daca iti doresti un bebe atunci sa fie bebe.Si eu acum sunt insarcinata cu bebe2 tre sa nasc peste 3 luni
S-a nascut micutul nostru LUCA 05.05.2012 ora 17.55

Multa sanatate roxanika! Sa ai o nastere usoara! Eu numar zilele pana la testul de sarcina! Am exact aceleasi emotii ca la primul bebe!
lulu te astet tot aici sa dai marea veste.

Bineinteles! Voi spune intregii lumi!![]()
lulu dar ai ceva retinere? sau nu? eu am facut testul in ziua care ar trebui sami vina ciclu...hehe parca simteam ceva

De ce sa am retinere? Testul nu il pot face acum pentru ca abia acum cateva zile "am lucrat" la bebe; mai am de asteptat vreo 9 zile de acum sa vad ce zice testul.
La primul bebe mi-am facut intai testul dupa 13 zile si era negativ si l-am mai facut inca o data a doua zi si a iesit pozitiv...exact 2 saptamani.
eu tin pumniii de pe acumm.poate ese testul cu cohisori.mai ai vre-un bebe sau nu

ooooooo La multi ani pt copilu tau.Si eu am o fetita care face peste 21 zile 2 anisori.

Multi inainte! Nu ti-e teama de cum va reactiona fetita la venirea celui de-al doilea membru?