Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 19
Like Tree16Likes

Subiect: nu stiu ce sa fac

ioana1 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Posturi
    1

Implicit nu stiu ce sa fac

va implor ajutati-ma ... mi-a intarziat c.m 10 zile... am facut 2 teste si au iesit pozitive dar pr meu nu si-a dat drumu in mn.. aseara mi-a curs cateva picaturi maronii si azi putine.. am toate simptomele ca in fiecare luna ... dureri de spate burta irascibila mi-au iesit cosuri.. dar mi-e frica de acele 2 teste pozitive e posibil sa fiu insarcinata?

aria_cluj Avatar
    aria_cluj este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    5.443

Implicit Raspuns nu stiu ce sa fac

pai de ce ti-e frica ca ai putea fi insarcinata?
    cati ani ai?ce probleme ai?
    eu zic ,daca nu iti par reale testele,sa mergi sa iti faci beta hcg-ul,este o analiza care confirma existenta sarcinii

​
    conform eco suntem mai mari!!!

Make a pregnancy ticker

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Daca sunt pozitive esti insarcinata, nu conteaza daca si-a dat drumul sau nu in tine, acel lichid care il secreta pentru lubrifiere contine ceva spermatozoizi, te-ai jucat cu focul si acum vei fi mamica.
    Nu te gandi la un avort pentru ca consecintele sunt groaznice, multe femei ce au facut un avort , cand si-au dorit un copil nu sa mai putut, sunt destule exemple pe forum

freya Avatar
    freya este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    594

Daca sunt pozitive, sigur esti insarcinata.

aria_cluj Avatar
    aria_cluj este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    5.443

sustin si eu ce a zis freya,nu face avort! o sa regreti toata viata,plus urmarile...
    Citat Citat din ioana1 Vezi post
    va implor ajutati-ma ... mi-a intarziat c.m 10 zile... am facut 2 teste si au iesit pozitive dar pr meu nu si-a dat drumu in mn.. aseara mi-a curs cateva picaturi maronii si azi putine.. am toate simptomele ca in fiecare luna ... dureri de spate burta irascibila mi-au iesit cosuri.. dar mi-e frica de acele 2 teste pozitive e posibil sa fiu insarcinata?

​
    conform eco suntem mai mari!!!

Make a pregnancy ticker

olticel este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    24
    Posturi
    4

te rooog sa nu faci asa ceva, te termina psihic....

olticel este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    24
    Posturi
    4

buna, fetelor....tot citind simptome am intrat la ingrijorare...mie tre sa-mi vină pe 8...mi-am facut un test acum 5 zile si a iesit negativ, oricum cred ca l-am facut prea devreme...ma balonez cam des, au inceput sa ma doara sânii, iar azi am sângerat puţin sau nu stiu ce a fost aia...

graviduta39 Avatar
    graviduta39 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    40
    Posturi
    1.988

un ciclu poate intarzia pana la 2 saptamani cand ai un contact sexual si esti foarte tanara sau nu ,poti recurge la pastila de a 2 zi,te duci la farmacie si ceri exact cum am spus, sau prezervativ,cred ca este foarte tanara si nu isi permite o sarcina ....cred..... poate ma insel....
    mussete likes this.

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"
    ​
    Make a pregnancy ticker

mussete Avatar
    mussete este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    3.186

Citat Citat din graviduta39 Vezi post
    un ciclu poate intarzia pana la 2 saptamani cand ai un contact sexual si esti foarte tanara sau nu ,poti recurge la pastila de a 2 zi,te duci la farmacie si ceri exact cum am spus, sau prezervativ,cred ca este foarte tanara si nu isi permite o sarcina ....cred..... poate ma insel....
    Ai dreptate, pentru fetele care nu vor un bebe, sunt atatea metode de contraceptie in ziua de azi si cu toate astea nu stiu de ce fetele nu le folosesc. Nu e o rusine, si eu am fost la farmacie cand aveam 17-18 ani si am luat pastila de a 2-a zi cand s-a intamplat fara prezervativ, iar cand a fost o relatie stabila am fost la ginecolog, mi-am facut toate analizele si de sange si pap si secretie si am luat anticonceptionale si nu m-amingrasat deloc de la ele si nici nu mi-au aparut cosuri sau stiu ce alte chestii. Si nu mai enumar alte metode pentru ca dupa parerea mea sunt destule si le face destula reclama si la TV. Asa ca fetelor mai mare grija pentru ca nu este de gluma cu un avort (de la 5 saptamani ii bate inimioara), poate mai tarziu vei mai face un copil, poti sa faci si zece, dar copilul pe care l-ai omorat din neglijenta nu o sa il uiti niciodata. Nu am facut avort niciodata si ma rog la DD sa nu fiu nevoita niciodata (si aici nu ma refer la sarcina nedorita) dar am avut prietene care au facut avort si nu a fost usor si nu au uitat nici in ziua de azi, chiar daca au trecut mai bine de 10 ani. Inca o data spun, fetelor mai multa atentie, cu viata unui bebe nu e de glumit.

camika Avatar
    camika este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    31
    Posturi
    2.209

Citat Citat din ioana1 Vezi post
    Eu zic ca este sarcina. Eu dupa ce am ramas, nu stiam ca ramasesem, era foarte putin probabil sa pot ramane, iar cand trebuia sa-mi vina CM am avut o pierdere de secretie roz deschis vreo 4 zile, dupa care stop. Am stiut atunci ca e sarcina: ca are loc nidarea. Mi s-a confirmat ulterior prin test. Am avut test in care una dintre liniute era slab vizibila si era tot sarcina. Test pozitiv nu iese eronat, doar daca e negativ mai poate da gres, invers nu! Analizeaza bine ce vrei sa faci, depinde ce varsta ai, ce situatie, ce doreste prietenul tau.... Daca vrei ma poti aborda si in privat, eu am facut 2 chiuretaje la cerere acum multi ani, dar acum sunt si gravida cu o sarcina ok. Dupa ani si ani, cunosc consecintele alegerilor facute candva, poate te pot ajuta discutand despre asta......Si inca ceva: e posibil ca prietenul tau sa nu isi fi dat nici el seama ca nu a "iesit" la timp!

camika Avatar
    camika este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    31
    Posturi
    2.209

Citat Citat din aria_cluj Vezi post
    sustin si eu ce a zis freya,nu face avort! o sa regreti toata viata,plus urmarile...
    Si eu sunt anti avort, acum, de cativa ani, insa: depinde sau conteaza ff mult ce varsta are cea care a postat. Nu putem impune cuiva sa faca copii in numele unei morale, cand ea insasi este un copil si nu are posibilitati. poate are sub 19-18 ani..... Este usor a da sfat, dar nu aveti voi idee cat este de greu sa iei o decizie intr-un context dat. Sunt situatii si situatii. Si eu una am trecut prin asa ceva si de aceea stiu ce a fost, stiu ce simt acum fata de si stiu cat e de greu sa alegi ceea ce vei face.
    mussete and graviduta39 like this.

Roxie este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Varsta
    34
    Posturi
    57

Cu doua teste pozitive, te intrebi daca e posibil sa fii insarcinata, Ioana? Da. Esti. Coitus interruptus nu e o metoda sigura de contraceptie. Daca nu vrei sa ramai, de ce nu iei pastile? De ce nu folosesti un prezervativ?
    mussete and graviduta39 like this.
    Lilypie Kids Birthday tickers
    Lilypie Kids Birthday tickers

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Sunt speriata si nu stiu ce sa mai fac.
    De Lightbeeing in forum Clubul burticilor
    Replici: 13
    Ultimul post: 02 mar 2012, 20:00
  2. Cum stiu ca am intrat in travaliu?
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 13 nov 2010, 01:35
  3. Cum stiu ca am ovulatie?
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 19 apr 2010, 20:39
  4. Nu stiu daca e copilul lui
    De Claudia Constanta in forum Viata de cuplu
    Replici: 1
    Ultimul post: 11 aug 2009, 20:19
  5. nu stiu ce sa mai cred
    De criss in forum Sarcina
    Replici: 7
    Ultimul post: 03 apr 2009, 19:58

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44