Pagina 1 din 5 12345 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 60
Like Tree85Likes

Subiect: Cred ca sunt inscarcinata. Fetelor Ajutor!

coco83 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    28
    Posturi
    9

Implicit Cred ca sunt inscarcinata. Fetelor Ajutor!

Dragi Burtici,

am nevoie sa va impartasesc situatia mea pentru ca sunt singura in toata povestea asta. Cred ca sunt inscarcinata, chiar daca am doar 3 zile intarziere si nu am facut testul, eu ma cunosc foarte bine si sunt CEAS!(de obicei imi vine cu 2 zle mai devreme) anul trecut in Aprilie am ramas insarcinata si din diverse motive: ca nu sunt casatorita, nu am servici si nu mai sunt in tara, am recurs la avort! Va marturisesc ca a fost oribil si ca nici la ora actuala nu am trecut peste asta, au trecut deja 8 luni de atunci ...Ulterior am luat anticonceptionale timp de 5 luni, apoi le-am intrerupt ptr ca simteam ca nu mi fac bine.Aveam vesnic o stare aiurea ...Am incercat sa ne protejam un minim (coitus intreruptus)
    Astazi sunt ferm convinsa ca sunt din nou insarcinata (stiu ca poate vi se pare prea devreme, dar simtul e simt) si ma aflu din nou in aceeeasi situatie, nu sunt casatorita (dar suntem impreuna) si nu am servici in tara in care locuiesc! Nu cred ca mai am forta sa mai recurg la avort, dar cel mai rau este ca sunt atat de pesimista incat nu pot vizualiza un viitor bun pentru mine si copil.Recunosc ca sunt fumatoare si beau alcool ocazional (gandul ca trebuie sa renunt la tigari ma sperie dar nu asta este problema majora) ! Nu reusesc sa ma vizualizez crescand un copil singura! Mama mea ma nascut cand avea 20 de ani si ulterior s-a recasatorit si i-a dat viata fratiorului meu pe care l iubesc enorm (astazi avem 28 si 22 de ani) insa cand stiu prin tot ce a trecut mama in viata cu un copil dintr o prima casatorie, ma inspaimanta faptul ca si eu as putea creste copilul meu in acelasi fel !
    Luni voi face un test pentru a ma asigura si numai gandul ma inspaimanta. In strafundul sufletului meu imi doresc ft mult un copil, sunt inca tanara si mi se pare ca varsta e perfecta pt a face asta, in schimb situatia in care ma aflu ma sperie mai mult decat orice! Recunosc ca nu am incredere in partenerul meu si nu ma pot baza pe el, aceasta decizie simt ca mi apartine in totalitate. Va rog din suflet, o parere un sfat este binevenit! Sunt mai mult decat speriata...
    Va imbratisez, voi burticile sunteti pline de dragoste si noi toate "viitoarele" avem nevoie de o vorba buna!

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Implicit Raspuns Cred ca sunt inscarcinata. Fetelor Ajutor!

Faptul ca vei pastra sarcina si vei avea un copil minuntat nu te va face sa regreti niciodata, dar daca vei face avort sigur vei regreta, si in plus exista si riscul in cazul unui avort de a numai putea avea copii niciodata.
    Restul problemelor se rezolva
    Rahell likes this.

Beatrice este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    38
    Posturi
    301

Buna coco...
    si eu am lasat aceasta sarcina sperand ca omul de langa mine imi va fi alaturi....si pare sa nu fie asa....mi a pus niste conditii pe care nu le pot accepta si...dupa ce nasc,pleaca.si eu sunt ingrozita,sunt si bolnava...am suferit de depresie,si acum plang mult.dar pare sa nu i pese.sfaturi nu ti pot da,...si eu ma ingrozesc cum voi creste fetita...am ramas fara nici un venit,voi fi si singura....e cumplit!am cosmariuri,,ma gandesc cum sa fac si plang....mult...si ma rog...
    am momente cand regret ca am lasat sarcina,dar e prea tarziu...poate ca sunt de judecat...decizia ne apartine coco...
    ceea ce ti pot spune este ca e MINUNAT sa ai copilul in brate,sa l vezi crescand,razand,intinzand manutele spre tine....dar se creste ffff greu....(eu mai am un baiat de 19 ani)
    te inteleg perfect prin ce treci si ti doresc sa iei decizia cea mai buna pt voi!

Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    28
    Posturi
    9

Implicit

Beatrice,

Imi pare atat de rau sa citesc ca esti singura in asta, dar vad ca esti plina de curaj! in ciuda plansului si depresiei vad ca esti determinata sa mergi mai departe ceeace este enorm! Bravo, felicitari si mai ales daca ai deja un baietel si stii ce inseamna, esti de 1 milion mai puternica decat o novice ca mine! Eu nici macar nu am unde sta daca ma intorc in Romania, asa ca ....vorbele voastre sunt de mare ajutor, am nevoie de sustinere. Te imbratisez si ai grija. PS in cate luni esti ?

Multumesc pentru sfat si vorba buna! Sper sa duc aceasta calatorie pana la capat, chiar daca situatia de fata nu arata prea mult soare si lumina...

isabela27 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    173

Buna Coco,

Sunt o viitoare mamica ,si intradevar am parte de mult sprijin insa te sfatuiesc sa nu renunti la aceaa viata mica dinauntrul tau.
    Stiu ca pot parea vorbe doar, dar sa stii ca puterea si fericirea o vei putea avea doar alaturi de acel copil, si in plus inca un avort ar putea fi daunator ....
    Daca persoana care este alaturi de tine acum nu va fi si apoi e greseala lui, sau chiar daca nu esti in tara si esti printre straini si acolo poti gasi oameni cu suflet care sa te ajute in momente grele...

Eu o sa ma gandesc la tine, sa iti fie bine..
    Aveti grija de voi.

coco83 likes this.

AMYA este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    30
    Posturi
    1

COCO,
    esti intr-o situatie putin delicata, insa pentu copilasul tau trebuie sa mergi mai departe cu fruntea sus. Nu inteleg ce cauti insa langa un om pe care nu te poti baza. Un mare dar iti da D-zeu si trebuie sa-i multumesti. Ai 28 ani , vei fi o mamica tanara si cu putere. Trebuie sa rezolvi cu munca aia cumva, in privinta fumatului nu face asa o tragedie, poti fuma mai putin desi nu e ok,in aceasta situatie am fost si eu am fumat,,,si acum am 22 de sapt de sarcina.
    Nu renunta la copillllll....pup si capul sus ..curaj
    coco83 likes this.

crisan este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Posturi
    19

Nu fa avort, asa cum zic si alte mamici acest lucru il poti regreta mai tarziu dar ca ai un copil nu vei regreta niciodata!!!

cryss4 Avatar
    cryss4 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    4.623

Eu sunt mai mica ca tine cu 10 ani,am o minunatie de copil de 5 luni aproape!Ni l-am dorit desi pare inconstienta si l-am iubit din prima clipa cand am aflat ca sunt insarcinata!Desii acum avem partea de sprijnul parintilor( atat ai mei cat si a tatalui copilului care acum este sotul meu ) la inceput nu am crezut ca am sprijinul cuiva deoarece asa au vrut ei sa arate,dar eu si asa nu am renuntat la copilul meu desii toti,absolut toti si din partea mea si din partea lui imi spuneau zilnic sa fac avort,a fost o perioada insuportabila,dar m-am rugat mult la DUmnezeu sa imi dea forta necesara sa lupt cu toti si asta am facut,am luptat pt copilul meu,acum ii multumesc lui Dumnezeu pt minunea de copil pe care o am.Acum toata lumea il iubeste,eu imi continui studiile,sunt clasa a 12a,al meu e anul 2 la facultate si suntem cei mai fericiti alaturi de copilasul nostru mult iubit!! Eu si daca nu as fi avut sprijinul nimanui tot as fi facut orice,absolut orice si nu mi-as fi avortat copilasul!! Iubesc prea mult copii pentru a-l omori chiar pe al meu.. Nu conteaza daca nu ai sprijinul persoanei de langa tine, vei fi mamica,iar mamele trebuie sa fie puternice pt puiutii lor.Sunt sigura ca vei reusii sa ii oferi copilului tau macar strictul necesar.Ai mai facut un avort si chiar tu ai spus ca nu ai trecut nici acum dupa 8 luni peste,nu face iar greseala asta !! O sa regreti poate toata viata apoi,mai ales ca poate nu vei mai putea face copil mai tarziu..Capul sus!! Gandeste-te cu bucurie la minunea din pantecele tau!!Deja are o inima care bate!
    nectaria, angelkim, crisan and 3 others like this.
    David Andrei -13 septembrie-Ora 21:20

Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    28
    Posturi
    9

Draga Cris,

In primul rand SA-TI TRAIASCA frumusetea!
    Imi esti net superioara sufleteste in privinta dorintelor si tariei de caracter! JOS PARLARIA SI RESPECTUL MEU, pentru o tanara cu 10 ani mai mica decat mine ai un capsor de 30 de ani !Bravo fetita, esti tare!
    Eu sunt singura intr-o tara plina de rasisti impotriva romanilor (Franta) si cred ca aici ar fi foarte greu sa mi cresc copilul singura fara tatal lui. Nimeni nu ti intinde o mana aici si te priveste ca pe un profitor sau o .....ma intelegi

In Romania daca m-as intoarce nu as avea unde sa stau si voi stiti foarte bine mentalitatea noastra "o femeie singura cu un copil " nu este un lucru extraordinar ...deci chiar nu stiu de unde sa incep...

imi dati multa putere fetelor, nu ma asteptam sa vad raspunsurile astea si sunteti de-a dreptul SUPERBE ! Va multumesc , nu ma mai pot opri din plans!

Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    28
    Posturi
    9

Buna Iza,

Multumesc pentru vorbele frumoase, nu ma asteptam la asemenea incurajari, sper sa gasesc puterea in mine de a merge mai departe!Te imbratisez si "burtica sanatoasa la mai mare" Felicitari!
    isabela27 likes this.

cryss4 Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    4.623

Banuiesc ca e greu intr-o tara straina,dar poate totusi tatal copilasului va ramane alaturi de voi...unii barbati sunt poate mai indiferenti,mai reci dar daca mergeti impreuna la ecografii,sa ii auda inimioara cred ca se va topii! Al meu sot cand l-a vazut prima data si i-a auzit inimioara mai avea putin si plangea!!
    Si daca nu te descurci in straintate,intoarce-te in tara,ce conteaza ce zice lumea?!Si de mine cate nu s-au zis,cate rautati dar crezi ca mi-a pasat?bineinteles ca NU,ei au ramas cu vorbitul si eu am ramas cu un sufletel langa mine!! Te rog gandeste-te bine..in tara sunt sigura ca ar avea cineva cine sa te ajute,macar pana reusesti sa te ridici..capul sus!! Gandestete bine inainte,nu renunta la puiutul tau!! Daca el este in burtica deja are inimioara!!
    andreea_garbacea and zuzu like this.

cryss4 Avatar
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    4.623

MAMA, TE ROG, NU MA AVORTA !

O femeie ingrijorata s-a dus la medicul ei si i-a spus:

“Doctore, am o problema serioasa si am nevoie disperata de ajutorul dumneavoastra! Copilul meu nu are nici macar un an, iar eu sunt din nou insarcinata. Nu vreau sa am copii cu o varsta atat de apropiata.”
    ...
    Medicul i-a spus : ”In regula, ce vreti sa fac?”

Ea a raspuns: “Vreau sa intrerupeti sarcina mea si ma bazez pe ajutorul dumneavoastra pentru aceasta.”

Medicul a stat pe ganduri cateva clipe, si apoi i-a raspuns femeii:

“Cred ca am o solutie mai buna la problema dumneavoastra. Si e mai putin periculoasa pentru sanatatea dumitale. Vedeti dumneavoastra, pentru a nu fi nevoita sa aveti grija de doi copii in acelasi timp, haideti sa il ucidem pe cel care-l tineti in brate. Asa va puteti si odihni o vreme inainte ca celalalt sa se nasca. Daca tot vom omori unul din ei, nu conteaza pe care. Nu exista nici un fel de risc pentru corpul dumneavoastra daca il alegeti pe cel din brate.”

Femeia .. oripilata…, a zis : “Nu, doctore, ce oribil ! E o crima sa omori un copil ! ”

“Sunt de acord,” zise medicul. “Dar pareati sa fiti de acord cu acest lucru, asa ca ma gandeam ca asta ar fi cea mai buna solutie.”

Medicul a zambit, stiind ca s-a facut inteles.

El a convins mama ca nu exista nici o diferenta intre a omori un copil care deja s-a nascut si unul care este inca in pantec.

Crima este aceeasi !

Daca sunteti de acord, va rog dati mai departe acest mesaj. Impreuna putem contribui la salvarea unor vieti pretioase.

Iubirea inseamna ca ma sacrific pentru binele unei alte persoane.

Avortul inseamna ca sacrific o alta persoana pentru binele meu.

Pagina 1 din 5 12345 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Ajutor
    De andra23 in forum Discutii libere
    Replici: 5
    Ultimul post: 21 feb 2012, 17:40
  2. rog ajutor!
    De Runa in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 11
    Ultimul post: 17 nov 2011, 11:30
  3. Ajutor!!!
    De NASTEA in forum Preconceptia
    Replici: 6
    Ultimul post: 17 nov 2011, 00:36
  4. Ajutor va rog !
    De Vlad333 in forum Preconceptia
    Replici: 2
    Ultimul post: 02 iul 2011, 15:32
  5. Ajutor!!!
    De LauraMaria in forum Sarcina
    Replici: 2
    Ultimul post: 11 dec 2010, 10:49

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44