Rezultate de la 1 la 8 din 8
Like Tree2Likes
  • 2 Post By camika

Subiect: sarcina sau nu?

adri este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    30
    Posturi
    15

Implicit sarcina sau nu?

Buna
    Sunt noua in acest topic si nici nu stiu cu ce sa incep.
    Povestea mea este mai complicata dar sa incep cu inceputul. In luna decembrie 2011 nu am avut cm dar am facut si 4 teste de sarcina care mi-au iesit negative, dar am fost si la un control ginec. unde mi-a confirmat ca nu este sarcina.Toate bune si frumoase pana pe 3 ian. 2012 cand mi-am facut inca un test care a iesit pozitiv dar dupa cateva ore am sangerat.Pana pe 8 ian. am facut 2 controale ginec. cu diagnostice diferite.Tin sa precizez ca am un baiat de 6 ani si 2 sarcini oprite in evolutie, ultima in martie 2011.Pe 9 ian. m-a apucat o hemoragie care a durat cam 10 min. dupa care am ajuns de urgenta la spital unde dupa consult s-a constat ca sarcina era inca in uter. Am stat internata 2 saptamani in spital sub tratament si repaus total la pat. In astea 2 saptamani m-a vazut de 3 ori la eco, ba ca odata a crescut sacul embrional si nu se vede embrionul ba ca odata ii oprita in evolutie iar la ultimul eco mi-a zis ca se vede si embrionul in sacul embrional . M-a lasat acasa tot cu tratament ( duphaston, utrogestan, natalvit, femibion 1 si captafer) si repaus fizic. Tin sa precizez ca stari de greata am, sanii imi sunt umflati dar nu simt tensiune in ei, etc. adica simptome de sarcina. Dati-mi un sfat ce sa fac?
    Pe 14 feb trebuie sa merg din nou la control si sper sa fie bine, sa fie in evolutie

camika Avatar
    camika este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    31
    Posturi
    2.209

Implicit Raspuns sarcina sau nu?

Nu cred ca poti face mai mult decat faci deja: repaos la pat, tratamentul de sustinere, asteptarea.... Daca este sa pierzi sarcina, nu ai cum impiedica firea naturii. Daca ti-o doresti, roaga=te la doamne doamne sa evolueze, sa se dezvolte, sa se prinda bine. Dureri in sani n-am prea avut nici eu mai deloc, greata daca exista arata ca sarcina e in evolutie, eu asa zic. Oricat ai insita la medici, la o sarcina mica nu au cum spune precis ce se intampla, pana nu trece putin timp si se vede clar la eco daca e in evolutie. La 7 saptamani se pot auzi deja bataile inimii fetale....Linisteste-te, tot ceea ce faci acum este maximul pe care il poti face, acuma totul depinde de Dumnezeu. Ser si eu sa fie bine, pana la urma sa stii ca f mult conteaza sa te linistesti si sa ai incredere in bebe tau care vrea sa vina pe lume.
    angelkim and freya like this.

camika Avatar
    camika este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    31
    Posturi
    2.209

Si eu am avut o sarcina oprita in evolutie la 9 saptamani depistata, dar oprita de prin saptamana 5-6, nu avea inima formata cu bataile fetale. Tin f. bine minte ca aveam initial greata si am mai vomat, apoi brusc de la o vreme ma simteam ca si cum n-as fi gravi, nici urma de greata, n-am stiut ca era de rau... Daca e greata nu cred ca poate fi oprita in evolutie. Mie acum la sarcina asta greata mi-a fost cel mai fidel indiciu ca sarcina evolueaza si ca bebe e viu, in rest alte simptome nu detectam. Eu sper sa fie bine, sa ne spui dupa ce te vede medicul pe 14 ce ti-a spus....

adri este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    30
    Posturi
    15

Multumesc pentru incurajari si ma rog la Dumnezeu si la Sfantul Ierarh Nectarie sa ma ajute sa fie bine.

roxanika_ta Avatar
    roxanika_ta este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    23
    Posturi
    2.539

adri sa dea domnu sa fie totul bine.

S-a nascut micutul nostru LUCA 05.05.2012 ora 17.55

adri este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    30
    Posturi
    15

sa dea Dumnezeu sa fie bine si sa aiba grija de toate gravidutele

freya Avatar
    freya este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    594

Adri, ti-a raspuns foarte bine camika in primul mesaj. Multa odihna, tine tratamentul si roaga-te la Dumnezeu sa fie totul bine.
    Daca ultima data se vedea bb in saculet, eu zic sa stai linistita. Conteaza mult sa fii linistita, sa nu te stresezi. Ai sa vezi, va fi bine.

adri este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2012
    Varsta
    30
    Posturi
    15

Multumesc, sa dea Dumnezeu sa fie bine

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44