Pagina 1 din 7 123456 ... UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 82
Like Tree1Likes

Subiect: Cum ai aflat ca esti insarcinata?

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Implicit Cum ai aflat ca esti insarcinata?

Ai flat ca esti insarcinata, ce ai simtit atunci, ce a fost in sufletul tau, cum a reactionat partenrul tau cand i-ai spus
    Prezenta unei sarcini este anuntata de mai multe semne si simptome de sarcina

Unregistered Oaspete

Implicit

as vrea si eu sa stiu ce sa cred daca sunt insarcinata sau nu am dureri de cap,ametel,stari de voma,greturi imi placeau unele mancaruri si acum nu pot nici sa ma mai uit la ele.nu mi-a venit o luna trebuia sa-mi vina la sfarsitul lunii si mi-a venit luna urmatoare da la inceputul lunii.mi-am facut teste si mi-a iesit negativ.nu stiu ce sa mai cred.ce ar trebui sa fac?
    Ultima editare de Unregistered : 15 oct 2008 la 11:43

Unregistered Oaspete

Implicit

buna, sunt anda , am si eu o nelamurire, acum 2 sapt jum am avut ciclu, de 2 zile am greturi dimineta dar cateva ore dupa ce ma trezesc, si am dureri in partea de jos si ma doare in partea din spate mai jos de rinichi simt ca mis grele coapsele , la sini nu am simtit nimic, dar nu am pofta de mancare parca mi-e greata sa maninc orice , nu imi vine sa maninc nimic si parca mi-e foame dar cand ma gandesc la mancare numi vine sa mai maninc. Mi-as dori sa fiu astepterea asta ma termina. luna trecuta am avut aceleas simtome si dureri la burta si voma, am fost la doctor mi-a zis ca am puroi in gat si de aceea am vomat, cand am luat prima injectie am patat , si 4 zile la rand am pata dupa aia mi-a venit ciclu.am fost si at gravida , si oare le-am pierdut.

multumesc.

Unregistered Oaspete

Implicit Re: Cum ai aflat ca esti insarcinata?

dupa ce am facut 5 teste de sarcina care au iesit negativ mam dus la ginecolog k sa vad de ce am toate simptomele sarcinii, greturi ,varsaturi etc. doctorita mi-a palapt burtica si a spus k sa mai fac un test. cam sceptica am zis sa mai incerc odata. asa ca a doua zi nerabdatore mam trezit la 7 si mam dus sa fac testul,a iesit pozitiv...knd am vazut am luato la fauga pana in camera cu testul in mana si mai k nu i lam bagat la prietenu meu in ochi...si mai si tipam k intruna ksunt 2 linii...saracul nici nu stia pe ce planeta era...dupa vreo 5 minute in kre sa uitat shokat knd la mine knd la test sa trezit si ma luat in brate..era foarte happy kred k toata viata o sa zambesc knd o sami aduc aminte momentul acela...miam dorit foarte mult bebele...si peste 5 luni o sa-l pot tine in sfarsit in brate

crisaa_crisaa este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2009
    Varsta
    26
    Posturi
    1

buna...ma numesc cristina, am 23 de ani, si am facut sex cu prietenul meu si mi se pare prea repede sa im vina acele scurgeri , bine nu stiu daca sunt scurgeri din cauza sarcinii sau nu... dar intrebarea mea este daca mie mi-a venit pe data de 14.12.08 si am facut o neprotejat in la sfarsitul lunii adica mai exact intre 14 dec si 30 dec, a 2 a zi e normal sa am acele scurgeri galbuie, sau roz...? ca nu mai inteleg ... oricum sunt foarte panicata si sapt urmatoare o sa ma duc la doctor dar pana atunci nu pot avea rabdare ... vreau sa imi dati un sfat ... am mici stari de greata dar poate fi si din cauza starii mele... va rog raspundeti

Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Intre 14 si 30 de cembrie este o peioada foarte mare, cand anume sa intamplat

Unregistered Oaspete

si pe 17 si pe 18 daca nu ma insel si pe 25 si pe 30 s a intamplat actul sexual

Unregistered Oaspete

si in final sunt sanse mari sa fiu insarcinata?

Unregistered Oaspete

dar eu dupa data de 14 am avut menstruatie si nu fix pe data respectiva am inceput actul sexual , ci dupa vre o 2 3 zile .... dar eu stiam ca in perioada de menstruatie daca o fac neprotejat nu se intampla nimic...acum va rog sa imi spune ti daca e si adevarat asata... si cam dupa data de 20 nu am mai avut ciclu... apoi dupa aceasta data am continuat actul sexual neprotejat

bianca18 Oaspete

Exclamation ajutorrrrrrrrr plssss

nush cum sa explic dar sper sa ma intelegeti macar voi si sa imi dati unele spaturii problema mea este urmatoarea: am avut un contact sexual protejat cu iubitul meu si mia spus ca sa spart un pik prezervativul era inainte cu 2 zile sa-mi vina ciclul mia ascuns lucrul acesta din cauza ca poate sa fiu si sa nu am determine ceva ca sa fak avort deoarece am 18 ani si sunt in cls a12a si am bacu si o sarcina nu este bine venita delok acuma si pana la urma mia venit ciclul cu intarziere si nu mia fost normal adik pe mn de obicei ma tinea cam 6 zile si acuma a fost doar un ciclu de cam 4 zile si un pik cu sangerari tari in primele zile dar dupa aceea nu chiar nusj am facut un test inaite de ami veni ciclu si aiesit negativ dupa cam la o saptamana si un pik un alt test tip banda fiin amandoua de diferite firme oare sa fiu insarcinata? nush sa fak oare un al 3 test ?ciclu ar trebui sami vina in dat ade 27 cam asa cand mi sa intamplat faza asta a fot in data de 27 luna trecuta si am avut ciclu pan atunci cum am mai spus si mai sus si acuma astept cu sufletul la gura sa vad oare imi vine sau nu si nu am luat nici pastila de adoua zi cum se zice din cauza ca mia ascuns ca a fost un pik spart prezervativul va rog ajutatima ce sa fak plsssss

Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Stai linistita nu esti insarcinata, cu 2 zile inainte de ciclu nu erai in perioada fertila

emyia este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2009
    Varsta
    29
    Posturi
    14

Oau! ma asteptam sa fie discutii despre cum ati aflat ca sunteti insarcinate, dar voi cereti parerile altora. Sunt atatea sectiuni de discutii pe tema ''nu mi-a venit ciclul'', ''nu m-a penetrat,dar ciclul mi-a intarziat'' etc. deci puteti scrie la alea. Aici spuneti-ne cum ati aflat ca o sa aveti comori care cresc in burticile voastre.

Pagina 1 din 7 123456 ... UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Dauneaza fumatul daca esti insarcinata?
    De Fenny in forum Clubul burticilor
    Replici: 26
    Ultimul post: 27 aug 2011, 11:59
  2. Atitudinea la job, dupa ce anunti ca esti insarcinata
    De Alexandra_Dragomir in forum Legislatie
    Replici: 0
    Ultimul post: 27 iul 2010, 15:20
  3. Vopsirea parului cand esti insarcinata
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Ultimul post: 27 ian 2010, 08:31
  4. La ce sa te astepti cand esti insarcinata
    Ultimul post: 30 iul 2009, 07:27
  5. Esti sau nu insarcinata? Afla cu un test de sarcina
    Ultimul post: 30 iul 2009, 06:03

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44