Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate de la 25 la 27 din 27

Subiect: Cand pot ramana insarcinata dupa sarcina extrauterina?

sim1al este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Posturi
    2

Implicit Re: Cand pot ramana insarcinata dupa sarcina extrauterina?

si eu am avut extrauterina, operata in ianuarie 2009.
    dupa 7-8 luni am hotarat ca pot incerca din nou, fara rezultat pana in februarie 2010.
    am calculat apropierea momentului ovulatiei folosind calculatoarele de pe internet, iar cu 2-3 zile inainte am facut test de ovulatie. se gaseste in farmacii, nu e f scump.
    ceea ce nu prea se stie e ca ovulatia este alternativa, adica o luna ovuleaza un ovar, prin trompa respectiva, iar urmatoarea celalalt. poti sa stabilesti care este luna in care ai ovulatie pe trompa ramasa, pe principiul ca la momentul conceptiei sarcinii extrauterine ai avut ovulatie pe trompa operata.
    nu trebuie sa-ti pierzi speranta desi nu ai sa reusesti din primele incercari.
    gandeste pozitiv si incearca sa intelegi ca dumnezeu are putin de lucru pentru a crea un nou sufletel.
    succes!

cludi21 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    1

Implicit Re: Cand pot ramana insarcinata dupa sarcina extrauterina?

Buna!Tocmai am fost operata de o sarcina extruterina .Am depistat-o la timp si in conditiile date doctorul mi-a remodelat trompa stanga(locul unde s0a dezvoltat sorcina),acum sunt in foaie de boala,sapt viitoare merg la control.Mi-a spus ca peste 6 luni pot incerca iar sa raman insarcinata ...Dar exista riscul unei noi sarcini extrauterine Ce ramane de facut?

sim1al este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Posturi
    2

Rugaciune Re: Cand pot ramana insarcinata dupa sarcina extrauterina?

Citat Citat din cludi21 Vezi post
    Buna!Tocmai am fost operata de o sarcina extruterina .Am depistat-o la timp si in conditiile date doctorul mi-a remodelat trompa stanga(locul unde s0a dezvoltat sorcina),acum sunt in foaie de boala,sapt viitoare merg la control.Mi-a spus ca peste 6 luni pot incerca iar sa raman insarcinata ...Dar exista riscul unei noi sarcini extrauterine Ce ramane de facut?
    eu am procedat asa - dupa 4-5 luni de la operatie am facut o histerosalpingografie pt a vedea daca trompele sunt permeabile (erau, dar cea operata mai putin), apoi mai multe ecografii in timpul perioadei de ovulatie (atunci ovarul care ovuleaza este marit si se vad la eco foliculi). ovarele ovuleaza consecutiv, o luna dreptul, urmatoarea stangul. astfel, am tinut cont de cand este la ovulatie ovarul neoperat si, dupa mai multe luni de incercari am reusit. acum am un baietel de 3 luni si jumatate.
    (am presupus, fara sfatul medicului, ca pe trompa operata se poate bloca un nou embrion.) doamne ajuta!

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Subiecte Similare

1. Am avut o sarcina extrauterina
    De Ginutza in forum Sarcina
    Replici: 15
    Ultimul post: 16 apr 2012, 13:40
  2. sarcina extrauterina
    De happy_madutza in forum Sarcina
    Replici: 3
    Ultimul post: 17 nov 2010, 11:24
  3. sarcina extrauterina
    De super3gina in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 07 dec 2009, 20:12
  4. Sarcina extrauterina - risc, diagnostic si tratament
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 09:18
  5. Pot fi concediata cand sunt insarcinata
    De Fiona in forum Legislatie
    Replici: 1
    Ultimul post: 26 oct 2008, 12:53

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44