buna
si eu am avut o extrauterina in iunie 2009....pot spune ca e un ghinion ff mare pentru orice femeie..
stiu ca dupa o extrauterina se poate naste un copil normal , dar exista si 50% probabiltate ca extrauterina sa se repete...
buna, ma numesc madalina si as dori daca se poate sa aflu niste informatii de la voi referitoare la posibilitatea de a mai ramane insarcina dupa ce am avut o arcina extrauterina? acum 2 ani am avut o sarcina extrauterina dar nu mi-am dat seama pt. menstruatia a venit la timpul la care trebuia si nu am avut simptome si mie cam frica sa nu existe posibilitatea de a ramane la fel! poate ma ajutati si pe mine cu un sfat ceva imi doresc ffff.mult un copil
buna
si eu am avut o extrauterina in iunie 2009....pot spune ca e un ghinion ff mare pentru orice femeie..
stiu ca dupa o extrauterina se poate naste un copil normal , dar exista si 50% probabiltate ca extrauterina sa se repete...
multi pupicei
neata !
eu am avut o extrauterina in iulie anul trecut ...
a fost f greu, m-am recuperat greu ... insa, am ramas de 2 ori insarcinata anul asta ..prima sarcina s-a oprit in evolutie la 6 sapt in iunie ...iar acum sunt insarcinata in 8 sapt ! nu dispera, ai credinta si curaj..poti ramane graviduta cu o singura trompa !
multumesc codruta .... stiu ca pot ramine insarcinata .... dar nu ma grabesc
vreau sa slabesc momentan
multi pupicei