De ce nu iti faci un test de sarcina? deoarece chiar e posibil... am mai auzit fete carora li s-a intamplat. si daca ti-l doresti atunci BAFTA!
Buna, fetelor. Am si eu niste ganduri care nu-mi dau pace . Am avut relatii neprotejate in perioada fertila si imi doresc mult sa fi ramas insarcinata. Inainte de ciclul menstrual cu 2 zile mi-au venit doar cativa picuri de sange, apoi s-a oprit. Dar problema e ca peste doua zile mi-a venit si menstra doar ca nu e abundenta ca alta data.
Ma tinea menstra 5 zile, doar ca a cincea doar asa cu taraita.
Spre finalul celei de-a doua zi, mi s-a oprit pe timpul noptii, dimineata venind din nou, dar mai putin, iar s-a oprit cateva ore, si din nou, ca si cum ar fi pe terminate.
am mai fost insarcinata, dar nu am pattit sa imi vina ciclul peste sarcina.
Ar fi posibil acest lucru oare?
Cele care ati trecut prin asa ceva , va rog sa imi raspundeti
Va multumesc
De ce nu iti faci un test de sarcina? deoarece chiar e posibil... am mai auzit fete carora li s-a intamplat. si daca ti-l doresti atunci BAFTA!
am patit si eu la fel ca tine.M-a tinut 3 zile ciclul menstrual si nu a fost la fel ca cel din lunile trecute (mai abundent si ma tinea 5 zile).La fel doresc sa fac un bebe si am avut contact in perioada ovulatiei apoi la 14 zile dupa contact am facut un test de sarcina si a iesit negativ iar a doua zi ... surpriza...mi-a veni...si m-a tinut 3 zile dar mul mai putin.nush ce sa cred ...oricum m-am ingrasat ma mai inteapa sanii, am pofte, nu stiu ce sa mai zic...
da e posibil sa fiti insarcinate deoarece acelasi lucru l-am patit si yo,si am ramas...nu mi-a venit sa cred dar chiar asa a fost.iar in momentul de fata cred k mi se intampla acelasi lucru si tare as vrea sa am un bebe.bafta fetelor.