Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 13

Subiect: va rog sa ma ajutati:(:-s

none_eo este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2009
    Posturi
    7

Unhappy va rog sa ma ajutati:(:-s

buna fetelor...ash vrea sa va intreb unele lucruri de care nu sunt foarte sigura:-s...akm o luna:-s...daca prietenul meu m-a atins in zona vaginala cu mana...iar pe mana inainte se atinsese de acel lichid seminal...se poate sa fi ramas insarcinata?:-s...mentionez ca sunt virgina nu m-a penetrat in niciun fel,iar atunci cand ma atins mana lui era uscata..cam la 10 min dupa ce s-a atins el de acel lichid m-a atins si pe mn;...apoi cam la 2 saptamani de la momentul asta mia venit si ciclu....m-a tinut aprox 5 zile.nu a avut nicio culoare diferita...ptr ca am inteles ca ar putea avea o alta culoare daca exista o sarcina...dar ceea ce ma ingrijoreaza cel mai tare e faptul ca atunci cand el m-a atins eram in perioada fertila:-s....va rog din suflet sa ma ajutati...el mi-a zis ca nu este posibil..mai ales ca nu am nikiun simtom...mai grav....greata nu am obosita sunt uneori dar am un program cam incarcat si nu sunt obosota tot timpul...uneori sunt balonata dar nu foarte des..iar acum cateva zile mi-a fost un pic rau dar era foarte cald afara...va rog din tot sufletul sa ma ajutati....sa am liniste ca de catva timp nu prea am liniste...multumesc!

silence este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2009
    Varsta
    29
    Posturi
    33

Implicit Re: va rog sa ma ajutati:(:-s

Parerea mea, stai calma, ti-a venit ciclul normal. daca mai ai indoieli ia-ti un test de sarcina, acum iese sigur rezultatul, Asta pentru linistea ta. Si ca sa faci un bebe e nevoie de mai mult, crede-ma!

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Nu ai cum sa ramai insarcinata astfel

alexandra2u2 este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2009
    Varsta
    29
    Posturi
    25

... fa testul e sarcina si gata! ce mare lucru!?

Data inscrierii
    mai 2009
    Posturi
    7

multumesc mult de tot ptr sfaturi:-s...akm ma simt un pik mai linistita...astept sami vina cm si luna aceasta..nu am cm regulat...in medie imi vine cam la 30 de zile..si ink o intrebare:-s...ptr ca nu ma pricep...de unde se poate lua in test de sarcina?de la orice farmacie? si cam cat costa...multumesc ink odta

mimi Avatar
    mimi este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2009
    Varsta
    25
    Posturi
    29

buna! gasesti teste de sarcina la orice farmacie,cat priveste preturile variaza. Eu cand am luat testul am dat 10 lei.Eu spun sa nu iti faci prea multe griji si sa iti faci testul sa te linistesti.Daca nici dupa test nu esti sigura mergi la un control sa faci o ecografie.Bafta si sper sa ai rezultatul pe care il doresti!

Data inscrierii
    mai 2009
    Posturi
    7

multumesc mult ptr tot...o sa mai vb..desi akm sunt oarecum in proportie de 98% sigura k nui nik care sa ma ingrijoreze...va multumesc:*

Data inscrierii
    mai 2009
    Varsta
    35
    Posturi
    7

draga mea nu sunt in masura sa dau sfaturi ....dar ptr linistea ta sufleteasca eu iti propun k de acum inainte chiar dak tzi-ai inceput viata sexuala sau nu ... sa folosesti prezervativul ...deocamdata! este iritant si groaznic sa treci prin experientza asta,mai ales k nu esti pregatita.Este ceva firesc ,ni se intampla tuturor dar eu iti sugerez k pe viitor sa ai mai multa grija. multa bafta si take care!!!

Data inscrierii
    mai 2009
    Posturi
    7

mda stiu k nu am facut prea bn ce am facut...si viatza sexuala ink nu mi-am inceput-o ptr ca mie oarecum frik....dar p viitor o sa fiu mai atenta la astfel de lucruri...mi-e si kam jena sa vb despre asta:-s...voiam doar cateva sfaturi dak exista sansele unei sarcini...prietenul meu mi-a zis ca sa fiu linistita k nu mi sa intamplat nimik..intradevar:-s nu am avut nikiun simptom caracteristik..akm m-am mai linistit un pik...deoarece de o luna numai am niki somn(...oricum va multumesc mult

Data inscrierii
    mai 2009
    Posturi
    7

Buna din nou fetelor..V-am scris akum ceva timp despre problema mea...voiam sa va intreb ink un lucru... am asteptat sami vina luna asta ...mia intarziat un pik...( am avut cm de 35 de zile) si cand mi-a venit a venit cva maroniu spre roshu apoi mi-a venit ciclu normal asa cum treuie sa vina....pot sa va spun ca ma tinut 7 zile...crek am fost si un pik racita...deci vreau sa va intreb mai exista vreun risk sa fiu insarcinata? multumesk

Data inscrierii
    mai 2009
    Posturi
    7

va rog frumos sami rasp si mie(...am postat ieri si nu am primit nikiun raspuns...

silence este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2009
    Varsta
    29
    Posturi
    33

Stai linistita, ti-a venit normal, ciclul peste sarcina nu vine asa, ci putin si scurt. ca sa fi tu sigura si impacata peste 2 saptamani fa un test.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Va rog sa ma ajutati!!!!!
    De elena26 in forum Preconceptia
    Replici: 6
    Ultimul post: 21 oct 2011, 12:02
  2. ajutati-ma va rog!
    De Aastasia in forum Preconceptia
    Replici: 21
    Ultimul post: 26 iun 2011, 18:18
  3. va rog ajutati-ma!
    De Emilia18 in forum Sarcina
    Replici: 47
    Ultimul post: 10 mar 2011, 21:15
  4. Ajutati-ma va rog !
    De mihaela_p in forum Sarcina
    Replici: 4
    Ultimul post: 27 apr 2010, 18:51
  5. ajutati-ma va rog:((
    De maryy in forum Sarcina
    Replici: 4
    Ultimul post: 20 apr 2010, 23:13

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44