Rezultate de la 1 la 6 din 6

Subiect: Cine a nascut la Elias?

Bubi Oaspete

Implicit Cine a nascut la Elias?

Vreau sa va intreb daca este cineva care a nascut la Elias?...ce parere are de spital?...de personalul de acolo?

Unregistered Oaspete

Implicit Eu am nascut la Elias

conditiile sunt jalnice .. mizerie la baie, dusuri nashpa .. cosuri de gunoi care dau pe afara ..

daca mai fac un bebe, sigur nu voi mai merge la spital de stat! m-am simtit umilita .. nu pot sa cred ca pot exista astfel de conditii in spitalele din Romania ..

eu la elias am mers dupa dr meu .. Marius Calomfirescu! este super profi si super bun! mi-a facut o cezariana de nota 10! nu e cnoscut dar e un super om! si chiar pune suflet in ce face si il intereseaza soarta pacientelor sale!

eu am stat in salon cu o pacienta a lui vladareanu .. o singura data a trecut pe la ea .. nu a venit s-o controleze, nu i-a dat nici o reteta NIMIC .. si i-a dat 2500 RON ptr ceza ..

nu stiu cand voi avea timp sa postez povestea nasterii si de asemena sa scriu pe larg de marele Elias si preturile care se vehiculeaza pe acolo ..

Alinela Oaspete

Implicit nu mai nasc la Elias

...ma bucur tare mult ca ai postat, mai ales ca eu ma numar printre cele care aveau de gand sa nasca acolo...dar m-am rasgandit tocmai datorita vestilor de genul celei postate de tine...si voi merge la medlife...o sa ma usture putin buzunarul dar macar stiu ca stau linistita...pe cat de linistita as putea sa stau in conditiile in care spre ca voi reusi sa nasc natural...

plec insa cu regret pentru ca nu voi mai naste cu Dl.Dr. Parvu care este un om extraordinar...pacat ca nu lucreaza insa la Medlife...cand ai timp, asteptam si alte povestioare...eventual tot pe topivul asta,ca e mai usor de urmarit asa...

eu eram convinsa mai demult sa plec de la elias,dar sa vezi ce mi se intampla pe 23 dec...am vrut sa merg la dl. dr. sa-i duc un cadou tare haios pe care il pregatisem demult...si zic hai ,daca e de garda,ma duc si-l gasesc eu...si ajung acolo, nu era la camera de garda si merg la maternitate sa intreb de dumnealui...si ma primeste un nene, nu stiu ce era ca acum se imbraca fiecare cum il taie capul, si cu un ras asa batjocoritor ma intreaba daca l-am sunat inainte .... nu i-am zis, dar in gandul meu, e de garda, daca muream, trebuia sa anunt dinainte? bineinteles ca am plecat si l-am asteptat pe dl dr in speranta ca va veni, ceea ce s-a si intamplat ... aveam nr de tel si as fi putut sa-l sun, dar sincer m-am gandit ca poate a prins o ora de somn si sa nu-l trezesc , mai ales ca era vba despre o surpriza...(avem si noi rude si prieteni medici si stim ce inseamna garzile) ... s-a bucurat cand ne-a vazut si mi-a zis ca e f ocupat (avea 4 mamici in travaliu)....dar ca se ocupa repede si de mine...cand a aflat de ce batusem atata drum, a zambit si ne-a pupat pe amandoi...cum spuneam, un om de nota 1 milion , pacat de accesorii (asistente, spital, etc.)

Pupe!

Lili Oaspete

Implicit

da, dr parvu este un om si dr bun. eu la elias am mers tot dupa doctor .. marius calomfirescu care e super profi!!

auzisem povesti despre elias dar am spus ca n*o fi dracu atat de negru .. m-am simtit umilita in acel spital ..

Tuti Oaspete

Implicit

multumesc tare mult...deja nimic nu m-ar mai putea face sa ma rasgandesc...eram totusi curioasa ce si cum..ca si eu tot asa gandeam...doar nu mi s-o intampla tocmai mie...dau in stanga si in dreapta si se reolva (desi mi-e groaza de treaba asta)...merg eu fain frumos la medlife si gata...de mancat orcium nu mancam din spital pt ca sunt de aici si nu m-ar filasat mama cu zoaiele lor...dar acum, la medlife, chiar radeam cu fetele, imi iau periuta si cardul si la drum...plus tampoanele alea de vata si tifon pt ca inteleg acum si de la tine ca sunt mai mult decat utile si niciodata sufieciene, indiferent cate ai avea..

eu vreau sa nasc natural cu epidurala si am o prietena care a nascut cu dr. tutunaru, dar vechea poveste...dr. super profi, dar asistentele nu au binevoit sa chee anestezistul,asa ca a nascut ...live...si nu vreau sa stau si cu stresul asta...

Catiusa Oaspete

Implicit Re: Cine a nascut la Elias?

Aveti dreptate 100% fetelor...Am stat si eu o ora si ceva la Elias, de dimineata, si am observat toata fusareala de acolo! Toata lumea sta, bea cafele si tutuneaza;(
    De cum am intrat in curtea renumitului spital (LOL) am vazut palcuri-palcuri de medici, asist. etc, la o tigarusca si la o cafea... Toti erau in pauza!!! In spital, super-caldura si un miros intepator....greu de suportat chiar si de un om sanatos.Personalul medical ne ignora si toti trec nepasatori.....Nu te baga nimeni in seama si multa lume suferinda astepta la usa maternitatii cu multa rabdare iar spectacolul vizionat de mine acolo parea umilitor si degradant... de parca noi era homeless people (fara sa ne platim asigurari si fara plicurile groase de rigoare pt. medici)....Nu cred ca ma voi interna la Elias pt. nastere.... caut altceva. A propos era prea apetisant micul dejun de la spital - oulet fiert cu paine - asa ca il ofer bucuroasa oricarui doritor.

Subiecte Similare

1. Cine a fost la un curs Lamaze pentur gravide??
    De Larissa in forum Cursuri Gravide
    Replici: 17
    Ultimul post: 28 dec 2011, 10:59
  2. In bacau cu cine nasteti?
    De Unregistered in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 21
    Ultimul post: 11 sep 2011, 12:16
  3. A nascut AnUtZyIk!!!!!!
    De corynica in forum Nasterea
    Replici: 49
    Ultimul post: 01 mar 2011, 10:38
  4. cine stie???
    De mikia in forum Clubul mamicilor
    Replici: 1
    Ultimul post: 18 dec 2008, 11:15
  5. Cine a incercat lipotomia ?
    De lovelife in forum Sanatate si tratamente
    Replici: 1
    Ultimul post: 31 oct 2008, 23:03

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44