Rezultate de la 1 la 7 din 7

Subiect: Rugaciuni pentru bebici

AnUtZyIk Avatar
    AnUtZyIk este offline Moderator
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.249

Rugaciune Rugaciuni pentru bebici

Daca si voi credeti in puterea rugaciunii, hai sa ne rugam pentru bebicii nostrii
    Ultima editare de AnUtZyIk : 11 feb 2011 la 07:19

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

AnUtZyIk Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.249

Implicit Re: Rugaciuni pentru bebici

1.
    Maica Preacurata, ceea ce ai purtat in pantecele tau cel binecuvantat pe Mantuitorul lumii, inconjoara-ma pe mine pacatoasa, cu dragostea ta de Maica si du rugaciunea mea la Fiul tau si Dumnezeul nostru, ca sa-mi binecuvanteze pruncul pe care-l port in pantece si sa ma invredniceasca sa-l aduc la lumina in chip firesc si sanatos, intarindu-ma cu puterea dreptei Sale, intru care bine am nadajduit.Amin

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

AnUtZyIk Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.249

2.
    Tu, Cel ce ai zis oamenilor:” Creşteţi şi vă înmulţiţi şi stăpâniţi pământul”, binecuvântând naşterea de prunci, arată mila Ta acestui prunc ce se află în pântecele maicii sale şi ajută-l să se nască la vremea de Tine rânduită. Dă-i lui Doamne creştere firească, sănătate şi putere.
    Părinte Ceresc, Care porţi de grijă păsărilor cerului şi înfrumuseţezi crinii ţarinii, poartă de grijă şi acestui copil care n-a văzut încă lumina soarelui. Tu ai purtat de grijă Preacuratei Fecioare care a purtat în pântecele ei Dumnezeiescul Prunc. Nu ne părăsi acum nici pe noi, robii Tăi, ci ocroteşte-l cu harul Tău pe pruncul acesta şi binecuvintează naşterea lui după mulţimea milostivirii Tale.
    Iar mai apoi, luminându-l cu Sfântul Botez, să îl faci pe el mădular ales al Sfintei Tale Biserici, ca să Te binecuvinteze în toată viaţa lui şi în vecii vecilor. Amin.

AnUtZyIk Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.249

3.
    O, Multmilostive Doamne, Ziditorul şi Creatorul cerului şi al pamântului şi al tuturor făpturilor, Cel ce ai revărsat binecuvântarea Ta asupra soţilor creştini: iată moştenirea Domnului, copiii care sunt darul Lui; Mulţumesc Ţie, Doamne, că m-ai făcut să mă împărtăşesc de această binecuvântare şi de darul Tău şi Te rog, binecuvânteaza rodul pântecelui meu, sfinţeşte-l cu Duhul Tău Cel Sfânt, ca să intre în rândul copiilor Tăi iubiţi şi învredniceşte-l să se împărtaşească cu Sfintele Taine ale Bisericii iubitului Tău Fiu şi Dumnezeului meu, Iisus Hristos, ca prin ele să se sfinţească şi sa se cureţe de păcatul strămoşesc.
    Doamne Dumnezeul meu! Eu şi rodul pântecelui meu suntem copiii mâniei, dar Tu, Părinte, milostiveşte-Te de noi şi stropeşte cu isop pruncul acesta, ca să se cureţe şi mai alb decât zapada să se facă. Înăreşte-l şi păzeşte-l în pântecele meu până în ceasul când va trebui să se nască. El nu a fost ascuns de ochii Tăi când a fost zămislit. Tu i-ai dat viaţă şi suflare. Păzeşte-mă de frică şi de duhurile rele care vor să nimicească lucrul mâinilor Tale. Dăruieşte-i înţelepciune şi ca trupul lui să crească sănătos, curat şi întreg şi la ceasul cuvenit să-l nasc cu bine. Dă-mi tărie şi putere pentru a naşte, grăbeşte în ajutorul lui şi uşurează durerile mele, pentru că acesta este făptura Ta, zidirea puterii Tale minunate, lucrarea milei şi milostivirii Tale.
    Adu-ţi aminte de cuvintele Tale; Tu m-ai scos din pântecele mamei mele, Ţie îţi aparţin de la naştere, Tu m-ai alinat la sânul mamei. Tu eşti Dumnezeul Care ştii şi vezi nevoile oamenilor. Tu ai spus: femeia la naştere va suferi pentru că a venit ceasul ei. Doamne, pentru această milă a Ta şi pentru inima Ta multmilostivă mă rog Ţie, binevoieşte să alini durerea mea pe care Tu mai dinainte ai cunoscut-o şi adu-l în lume pe pruncul Tău acesta viu şi sănătos. Ţie Ţi-l încredinţez, în mâinile Tale îl încredinţez, Doamne Iisuse Hristoase, ca să binecuvântezi rodul pântecelui meu aşa cum altădată binecuvântai copiii care erau aduşi la Tine, spunând: ,,Lăsaţi copiii să vină la Mine, căci a unora ca aceştia este Împărăţia Cerurilor.” Mântuitorule, aşa aduc şi eu înaintea Ta pruncul acesta, întinde asupra lui mâna Ta. Binecuvântează-l cu Duhul Sfânt şi sfinţeşte-l când va veni în această lume, binecuvântat şi botezat, fă-l om nou şi curăţeşte-l cu Sângele Tău, ca să fie curat şi mădular al Trupului Tău şi al Sfintei Tale Biserici, ca din buzele lui să se audă laudă înălţată Ţie şi să fie moştenitorul vieţii veşnice prin Sfintele Tale patimi şi în numele Tău cel sfânt, Iisus Hristos.
    Doamne şi Mântuitorul meu, da-mi putere ca să nasc cu bine acest prunc pe care îl iubesc ca să-l cresc în învăţătura creştină şi să-l dedic slujirii Tale şi a Sfintei Tale Biserici. Amin.

AnUtZyIk Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.249

Doamne, Dumnezeul nostru, Cel ce cu intelepciunea Ta ai zidit pe om din tarana si ai suflat in fata lui suflare de viata si, binecuvantandu-l, ai zis:cresteti si va inmultiti si umpleti pamantul,- iar la Cana Galileii, prin Unul-Nascut Fiul Tau, ai binecuvantat nunta si deci nasterea de fii, cu multa umilinta rog marea Ta bunatate, ca neincetat sa reversi harul Tau si sa Te milostivesti asupra copiilor mei, pe care ai binevoit sa mi-i daruiesti. Umple-i de intelepciune si pricepere. Apara-i de toate cursele vrajmasilor vazuti si nevazuti. Porunceste ingerilor tai ca totdeauna sa le fie calauze si povatuitori spre toate faptele cele bune, ca de-a pururea sa Te poata lauda si preamari in veci. Amin.

nectaria Avatar
    nectaria este offline Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.525

Foarte buna ideea Anutza, am vrut sa pun si eu, dar sunt toate rugaciunile pentru bebelusi pe care le stiam si eu!!!!
    Dumnezeu sa te rasplateasca si sa iti dea un bebe sanatos!!!

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

AnUtZyIk Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.249

Rugaciunea mamei dupa nastere

Multumescu-Ti Tie, Doamne, din adancul inimii mele, pentru pruncul pe care Tu mi l-ai daruit si pe care Tie Ti-l inchin, dimpreuna cu toata viata mea, intru care ai binevoit. Daruieste-i, Stapane, viata ca sa se nasca din nou, din apa si din Duh, ca fiu al Tau dupa har, in Taina Sfantului Botez. Ajuta-ma, Iubitorule de oameni, sa-l cresc in pace, ca pe un madular binecuvantat al Bisericii Hristosului Tau. Si intreaga noastra familie pazeste-o intru dragostea Ta, daruindu-i toate cele spre trebuinta, dupa marea Ta mila, putere si intelepciune. Ca noi Tie Iti incredintam sufletele si trupurile noastre, Tie ne rugam pentru noi insine, si unii pentru altii, si numele Tau, de viata facatorul, in veci il preamarim: al Tatalui si al Fiului si al Sfantului Duh. Amin.

Subiecte Similare

1. Puterea rugaciunii - rugaciuni pentru suflet
    De AnUtZyIk in forum Spiritualitate
    Replici: 20
    Ultimul post: 12 feb 2011, 11:09

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44