Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123
Rezultate de la 25 la 29 din 29

Subiect: Sa fim alaturi de Elda!

Data inscrierii
    ianuarie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    2

Implicit Re: Sa fim alaturi de Elda!

Imi pare nespus de rau si imi doresc ca Dumnezeu sa iti dea sanatate si puterea necesara de a trece peste acest soc! iti doresc tot binele din lumea asta, iar copilul vostru cu siguranta va vegheaza de acolo sus! Fiti puternici!

aLeXuTzA21 Avatar
    aLeXuTzA21 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    22
    Posturi
    496

Nici nu stiu ce sa spun..oricum cuvintele sunt de prisos acum.Ciudat si de neinteles este cateodata destinul...eu nu am cum sa inteleg de ce se intampla asa ceva.Multa rabdare si putere sa poti merge inainte!

Alexandra,21 ani,Bucuresti,Dpn: 17 mai.Baietel 100%

corynica este offline Banat
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    5.935

Citat Citat din elda Vezi post
    Multumesc tuturor pentru cuvintele de incurajare si in special Corynei ca a deschis acest topic!
    Ce pot spune?
    durerea nu poate fi exprimata in cuvinte
    Va multumesc inca o data ca sunteti alaturi de mine!
    Elda te imbratisez cald, te-as strange in brate daca ai fi langa mine!
    Cu siguranta MINUNEA ta te ocroteste, si va face acelasi lucru mereu, de acolo de SUS.
    Zbor lin printre stelutie, ingeras mic, plapand, sufletel drag!

vio_t84 este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Posturi
    437

Citat Citat din corynica Vezi post
    Deschid acest topic cu lacrimi in ochi... un topic pentru o mamica de ingeras... ELDA.
    Imi imaginez cat de greu iti este... ce este in sufletul tau... fetelor, haideti sa fim alaturi de Elda, macar sufleteste si cu cuvinte frumoase!
    Aceasta este povestea mamicii:
    "buna, fetelor!
    Am gasit in sfarsit curajul de a intra pe forum ca sa va anunt ca am nascut pe 7 ianuarie, dar bebelina mea e acum cu Dumnezeu, e unul din ingerasii Lui.
    Joi, pe 6 ianuarie , m-am dus la control pentru ca nu am mai simtit-o miscand, iar la ecograf mi s-a spus ca deja nu-i mai bate inimioara.
    a urmat un intreg calvar, din cauza socului am facut tensiune 17 si m-au tinut o noapte intreaga pe tratament in spital ca sa ma stabilizeze. A doua zi, mi-au provocat nasterea.
    am nascut la ora 13 o fetita sanatoasa, de 3.700 kg si 50 cm, dar al carei sufletel deja urcase la ceruri cu 2 zile inainte.
    e ingrozitor sa te chinui sa nasti, iar apoi sa auzi liniste in loc de plansetul copilului tau.
    am stat o saptamana in spital pe tratament, am vb cu toti doctorii intreband ce a patit copilul meu. In urma investigatiilor, nu au descoperit nici o malformatie, nici o infectie, copilul a fost perfect sanatos si dezvoltat doar ca ceva s-a interpus intre mine si el, cel mai probabil un cheag de sange pe cordonul ombilical. Asta a fost singura explicatie pe care doctorii ne-au putut sa ne-o dea.
    durerea din sufletul meu si al sotului este enorma, mai ales ca ne-am dorit si am iubit acest copil mai presus decat orice, iar faptul ca l-am pierdut inainte de a-l putea tine in brate este groaznic de dureros!
    Eu stiu ca de acolo din ceruri, ratusca mea iubita ma vegheaza si va fi mereu alaturi de mine!
    Sa aveti grija de bebeii vostri!
    eu nu mai pot intra pe forum o perioada, durerea este mult prea mare!"

Mami Elda

Nu inteleg de ce exista atata durere... atata suferinta... e prea mult!!! Prea mult cat sa poata indura un suflet... am trecut si eu prin asa ceva, insa...sarcina era mai mica.
    Draga Elda, suntem alaturi de tine!!!!

Zbor lin ... ingeras mic si scump!!!

Unii īngeri au aripi, dar nu au dreptul să zboare, alţi īngeri nu au aripi şi au dreptul să zboare, īnsă cei mai trişti īngeri au o singură aripă, iar īn locul celei de-a doua a īnceput să sāngereze sufletul.
    Aprindem o lumanare ... pentru voi ...
    sunt alaturi de tine cu sufletul,Elda.e cea mai mare suferinta a unei mame....din pacate si eu am trecut prin asta,doar ca puiului meu inimioara nu i-a mai batut la 6 saptamani.era tare mic, ca un bob de fasole,asa l-am vazut la ecograf. e cumplit...nu cred ca exista cuvinte pt o asemenea tragedie,doar gandul ca Dumnezeu a mai avut nevoie de un ingeras..........de acolo de sus te vegheaza si iti trimite dragostea ei infinita,iar ingerasii nostrii sunt fericiti alaturi de Dumnezeu.eu asa gandesc si asa am reusit sa imi revin psihic.

magdalena Avatar
    magdalena este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.826

Ce pot spune cuvintele sunt de prisos sa te ajute dumnezeu sa poti trece peste asta timpul va sterge urmele eu ma rog pentru tine

O mama nu-si mai apartine ei, ci copiilor ei.
    ALEX&BIANCA=LOVE

Pagina 3 din 3 PrimulPrimul 123

Subiecte Similare

1. Sotul alaturi la nastere?! In Romania?!
    De hazelnut in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 3
    Ultimul post: 18 apr 2011, 10:56

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44