imi pare rau,nespus de rau,nu/mi gasesc cuvintele,sa/ti dea DUMNEZEU multa putere si sa stii ca suntem alaturi de tine.
Deschid acest topic cu lacrimi in ochi... un topic pentru o mamica de ingeras...
ELDA.
Imi imaginez cat de greu iti este... ce este in sufletul tau... fetelor, haideti sa fim alaturi de Elda, macar sufleteste si cu cuvinte frumoase!
Aceasta este povestea mamicii:
"buna, fetelor!
Am gasit in sfarsit curajul de a intra pe forum ca sa va anunt ca am nascut pe 7 ianuarie, dar bebelina mea e acum cu Dumnezeu, e unul din ingerasii Lui.
Joi, pe 6 ianuarie , m-am dus la control pentru ca nu am mai simtit-o miscand, iar la ecograf mi s-a spus ca deja nu-i mai bate inimioara.
a urmat un intreg calvar, din cauza socului am facut tensiune 17 si m-au tinut o noapte intreaga pe tratament in spital ca sa ma stabilizeze. A doua zi, mi-au provocat nasterea.
am nascut la ora 13 o fetita sanatoasa, de 3.700 kg si 50 cm, dar al carei sufletel deja urcase la ceruri cu 2 zile inainte.
e ingrozitor sa te chinui sa nasti, iar apoi sa auzi liniste in loc de plansetul copilului tau.
am stat o saptamana in spital pe tratament, am vb cu toti doctorii intreband ce a patit copilul meu. In urma investigatiilor, nu au descoperit nici o malformatie, nici o infectie, copilul a fost perfect sanatos si dezvoltat doar ca ceva s-a interpus intre mine si el, cel mai probabil un cheag de sange pe cordonul ombilical. Asta a fost singura explicatie pe care doctorii ne-au putut sa ne-o dea.
durerea din sufletul meu si al sotului este enorma, mai ales ca ne-am dorit si am iubit acest copil mai presus decat orice, iar faptul ca l-am pierdut inainte de a-l putea tine in brate este groaznic de dureros!
Eu stiu ca de acolo din ceruri, ratusca mea iubita ma vegheaza si va fi mereu alaturi de mine!
Sa aveti grija de bebeii vostri!
eu nu mai pot intra pe forum o perioada, durerea este mult prea mare!"
Mami Elda
Nu inteleg de ce exista atata durere... atata suferinta... e prea mult!!! Prea mult cat sa poata indura un suflet... am trecut si eu prin asa ceva, insa...sarcina era mai mica.
Draga Elda, suntem alaturi de tine!!!!
Zbor lin ... ingeras mic si scump!!!
Unii īngeri au aripi, dar nu au dreptul să zboare, alţi īngeri nu au aripi şi au dreptul să zboare, īnsă cei mai trişti īngeri au o singură aripă, iar īn locul celei de-a doua a īnceput să sāngereze sufletul.
Aprindem o lumanare ... pentru voi ...
![]()
Elda, trebuie sa fii tare! Cuvintele sunt de prisos, insa suntem alaturi de tine!!!
Plang alaturi de tine, sunt nenorociri care te lasa mut si oricum cuvintele sunt de prisos.. nu pot simti durerea ta si nu te poate nimeni alina, din pacate.
Credinta sper sa te faca sa iti continui viata intr-un mod optimist, nu trebuie sa abandonezi vreodata ideea ca Dumnezeu iti va da inca un sufletel care sa te aline ... dar acum iti trebuie multa putere si vei trece si peste asta, sunt sigura ca la capatul durerii, sufletelul cel nou te va astepta sa ii fii mamica.
te pup si ai grija de tine !
Elda, din pacate nimic nu te poate alina, nici cele mai iscusite cuvinte, noi suntem alaturi de tine! Nimeni nu isi poate imagina durerea prin care treci, dar ne rugam pentru tine sa iti fie bine si Dumnezeu sa iti aline suferinta! O sa vezi ca vei prim un sufletel care sa te bucure si sa iti fie alaturi toata viata! CURAJ, PUTERE SI NADEJDE draga mea!!!
Toata ziua ti-am plans ingerasul...nu o sa inteleg niciodata de ce Dumnezeu ia asa hotarari...cea mai mare suferinta a unei mame..nu imi imaginez ceva mai teribil.
si da, nasterea a fost groaznica. Stiu doar ca a trebuit sa treci prin ea, ca sa mai poti avea copilasi.
ohhh...sa ai puterea de a trece peste cumva. Vor veni alti copii poate, care sa iti aline inimioara.
Bianca Brad are o fundatie, a sufletelelor ridicate la cer mult prea repede. Se cheama EMMA...o sa te ajute daca vei vorbi cu femei care au trecut prin ce treci tu acum. Stiu asta de la cumnata mea...cauta ajutor..si PLANGI..PLANGI..PLANGE-TI NEFERICIREA, NU O LASA SA ITI MACINE SUFLETUL.
Daca te pot ajuta cu ceva, orice...te rog nu ezita.
Nu stiu ce ar fi mai dureros de atat...este nedrept,dar numai Dumnezeu stie de ce a ales acest destin pt ingerasul tau...cu siguranta are sa te vegheze de acolo de sus...multa putere pt a merge mai departe atat tie cat si familiei!
Nu sunt cuvinte pt asa ceva...suntem alaturi de tine si ne rugam pt ingerashul tau...![]()
elda...nu uita ca dumnezeu este langa tine...stiu ca intr-o asfel de tragedie itzi vine sa strigi : " DE CE DOAMNE!"...plange-tzi sufletzelul pierdut ca numai asa itzi potzi vindeca sufletul...doresc sa-tzi gasesti linistea sufleterasca si sa nu-tzi pierzi credintza in dumnezeu...ce sa-tzi mai zic....nimeni si nimic nu te poate consola, singura ai sa gasesesti puterea de a trece peste asta...
Elda, daca ne citesti... intra aici: Vizualizare forum - Pentru Mamele de Ingeri | Forumul EMMA si scrie-ti povestea... Probabil cat de cat, o sa te simti mai bine, inconjurata de mamici de ingerasi... Te pup! Trebuie sa fii tare!

Eli multa multa multa.....putere sa ti dea Dzeu sa treci peste...e groaznic...sintem alaturi de tine cu sufletul si gindul ...multe imbratisari ...si daca crezi ca te putem ajuta cu ceva sa ne zici printr un mesaj lasat pe forum.....AI GRIJA DE TINE ....