Rezultate de la 1 la 12 din 12

Subiect: o mica nelamurire

adalfina Oaspete

Implicit o mica nelamurire

am 21 de ani si mi'am inceput viata sexuala doar de 2 luni.atat eu cat si Sotul meu ne dorim mult CF bebe.desi sex ONU, facem destul de des totusi nu am nici o simtoma IAR ciclu mi'a venit normale. mai mult Trebuie sa asteptam pana la conceptia copilului? O alta problema e ca desi ne simtim amandoi bine CF Iar in timp ce facem sex, de sex Durata de e destul de lunga, totusi inca nu s'a ajuns la orgasm.asta nu o vad ca o problema dar vreau ONU sfat.va Multumesc!

Rozi Oaspete

Implicit Re: o mica nelamurire

Ai rabdare, de multe ori conceptia nu are loc in primele luni de cand ne propunem media se spune ca este intre 6 luni si 1 an
    Si nici orgasmul nu apare prea repede mai este nevoie de timp sa va obisnuit unul cu altul, sa va dezvoltati sa capatati experienta

adalfina Oaspete

Smile Re: o mica nelamurire

multumesc mult Rozi.incercam sa fim aman2 mai rabdatori

Unregistered Oaspete

Question Re: o mica nelamurire

Citat Citat din adalfina Vezi post
    multumesc mult Rozi.incercam sa fim aman2 mai rabdatori
    Buna,

am o intrebare pt cineva cu experienta in a face Bb... Si anume, daca e posibil sa-ti mai vina menstruatia dupa ce ai ramas insarcinata... eu pe 19.09 am avut CS, si la 2 sapt mi-a venit putin (niciodata nu-mi venea prea mult dar acum parca mai putin ca alte dati). Am dureri de spate, si pe sub burtica... astazi la aproape 3 saptamani de atunci am avut stare de greata (nu am varsat desi as fi putut, in schimb mi-a mers burta)... Oare sunt insarcinata?! Daca da, oare ar mai trebui sa iau 1/2 estrofem, prescris de dr, din a 5-a zi de la menstruatie si pana in a 11-a zi?! Duphastonul stiu ca trebuie, deoarece fixeaza... din a 15 - 25 -a zi!

geuta este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2010
    Posturi
    2

scuza ma adalfina ca te intreb ti a dat estrofem pt a ramane insarcinata?si mie mi-a prescris dr dar doar duphaston si in ultimele 2 luni am avut ciclu f putin (2 zile ) eu ma chinui de apraoape 2 ani sa raman si nu reusesc eu in scimb nu am stari de greata doar balonare poate la tine e sarcina ...

ioanam este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    5

buna

am si eu o nelamurire.
    am avut contact sexual la 2 zile dupa menstruatie, si acum dupa aproape 3 luni am dureri cateodata in zona ovarelor, ameteli usoare(sa fie de la soare??) si niste scurgeri ciudate cam la 3-4 zile.
    mentionez ca mi-a venit ciclul in fiecare luna, dar inca mi-e frica sa fac un test de sarcina.(inca nu sunt pregatita pentru un bebe)

oana-oana este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    43
    Posturi
    1.825

Draga IoanaM,nu stiu daca rezolvi ceva cu un test de sarcina,sfatul meu este sa te duci la un doctor.Se poate sa fie o raceala(in cazul scurgerilor si durerilor de ovare).Cand ai spus ca ai si ameteli ai intrebat ca daca se poate sa fie de la soare.Ai fost la mare?Te intreb ca, se poate sa fii luat vre un microb(asta legat tot de scurgere)
    Inca o data DUTE LA UN DOCTOR.Este cal mai bine si sigur.
    Daca nu vrei un bebia de ce nu iei anticonceptionale?Cere si parerea doctorului.
    Pupicei si te asteptam sa ne spui ce ai facut

Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    5

nu am fost la mare, dar nu prea am voie sa stau in soare din cauza multelor alunite de pe piele.
    anticonceptionale am luat, dar atunci eram in perioada de pauza.

oana-oana este offline Membru
    Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    43
    Posturi
    1.825

Buna Ioanam,cum te mai simti?
    Cred ca ai inteles de ce te-am intrebat daca ai fost la mare.Scurgerile,ametelile si nu in ultimul rand durerile de ovare puteau fii de acolo.Durerile de ovare,de la apa rece,ameteli,expunerea prelungita la soare si scurgerea,luarea unui microb din apa.
    In cazul tau poate fii o raceala(nu vreau sa gresesc)Sfatul meu(dupa cum ti-am spus si ieri)sa te duci la un doctor.Eu nu cred ca este sarcina.
    Pupicei si tine-ne la curent.

pantoficustil este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    19
    Posturi
    79

Implicit Raspuns o mica nelamurire

Poti fi racita la ovare, ar trebui sa-ti faci un control cat mai repede si sa iei niste pastile, multa bafta si sa te insanattotesti cat mai repede....

Data inscrierii
    august 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    5

Buna ,
    Imi cer scuze ca nu am apucat sa scriu pana acum dragii mei prieteni. Nu a fost asa cum am crezut eu, si "mergand" fortat (dupa un lesin) la medic , am constatat ca era o mare infectie in corpul meu. Acum e totul bine, si sper sa nu mai ajung niciodata in situatia in care am fost in urma cu 3-4 luni.
    Multumesc tuturor pentru sfaturi.
    Sa auzim numai de bine.

Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Posturi
    1

am si eu o mica nelamrire nu are legatura cu acest subiect da akm mi'am facut contul si nu prea stiu sa'l utilizez ar putea sa ma ajute cineva?

Subiecte Similare

1. am si eu o nelamurire
    De roxxana in forum Sarcina
    Replici: 8
    Ultimul post: 02 nov 2010, 10:02
  2. Cea mai mica mamica din lume
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 09:41
  3. Autismul corelat cu greutatea mica si nasterea prematura
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 09:06
  4. Am o nelamurire cu baiatul
    De Unregistered in forum Educatia copiilor si a bebelusilor
    Replici: 1
    Ultimul post: 23 oct 2008, 23:26
  5. Am o nelamurire cu baiatul
    De Unregistered in forum Copilul de scoala
    Replici: 1
    Ultimul post: 23 oct 2008, 23:26

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44