Ar fi bine sa efectuezi un consult ginecologic pentru a descoperi sursa sangerarii (uterina vaginala, labiala, +/- rectala, in cazul hemoroizilor).
Am observat ca, dupa contact sexual, am sangerari. Nu mi s-a mai intamplat. Am observat aceste scurgeri dupa ultimele doua contacte sexuale. Menstruatia e foarte regulata si, deci, nu e vorba de menstruatie. Care ar putea fi cauza?
Ar fi bine sa efectuezi un consult ginecologic pentru a descoperi sursa sangerarii (uterina vaginala, labiala, +/- rectala, in cazul hemoroizilor).

Cu siguranat un control cat mai curand, este posibil sa ai lezat utereul sau cine stie...
Un Papanicolau neaparat! Sangerarile dupa contact sexual se pot datora unor rani pe colul uterin sau in ce mai rau caz, este un simptom precoce al cancerului de col..nu e de joaca!
CONFECTIONEZ FUSTITE TUTU, PAPUCEI, BENTITE PAR, BAVETE ETC. - SUPERBE!!!
https://picasaweb.google.com/1012188...eBentiteParEtc
Buna Doriana!
In legatura cu problema ta, iti recomand Clinica Medas Feminis care are in perioada 1 martie - 10 aprilie o promotie. Promotia include , o consultatie ginecologica,o ecografie transvaginala si un examen Babes-Papanicolau in mediu lichid toate la un pret de 150 de lei. Am aflat de promotie prin intermediul facebook-ului .
buna Doriana!
si eu am avut asemenea problema,am mers la medic si am facut o ecografie endovaginala am descoperit mai multi noduli uterini care ii supraveghez de 3 ani ..mentionez ca si la mine ciclul menstrual era f. regulat.. spun era.. pentru ca acum sunt insarcinata in 16 saptamani.. deci nu te ingrijora prea mult... medicul mi.a spus ca sunt dereglari hormonale ..multa sanatate..
sangerarea dupa contact sexual din cate am inteles eu de la dr meu nu e semn bun, trebuie investigata urgent.