Sa ma prezint?
Sunt Corina(Cory), am 25 de ani si am o fetita de un an si 16 zile pe nume Amalia-Teofana, si imi doresc si al doilea bebe.
M-am gandit sa deschis "un club" pentru suflet pentru fiecare membru de aici: mamica, burtica, aspiranta, etc., unde putem impartasi experiente, temeri, bucurii, sfaturi si cate mai cate.
Aici ne putem bea cafeaua fie dimineata, fie la amiaza, seara oricand, cand ne pofteste sufletul.
Acesta este un loc de relaxare a sufletului, in care putem vorbi despre orice, ceea ce avem pe suflet in momentul sau momentele respective.
Stim cu totii, viata a devenit din ce in ce mai grea pentru noi, criza si cate mai cate. Si pana la urma, ce avem sa facem noi? Noi, niste oameni minusculi pe langa cei ce ne conduc? Nimic. Doar sa ne revoltam, enervandu-ne. Dar nu se merita. Nu se merita sa ne facem zile negre din cauza unor oameni.
Totusi, unele dintre noi avem copii. Stim cum este, cand vin neajunsurile vietii si trebuie sa luam unui copil de imbracamite, de mancare, jucarii.
Insa, ne descurcam noi cu toate pentru ca totusi, suntem femei. Femeia trece peste toate in viata, pentru ca e cea mai puternica fata de barbat. In sufletul ei sunt mii si mii de griji, de temeri, de sperante ... de vise ... si totusi, trece prin multe, cade ... dar de fiecare data se ridica, pentru ca e ... FEMEIE ... suntem femei si trebuie sa ne mandrim cu asta, pentru ca astea suntem noi ... fiinte care pot da nastere altor fiinte ... care trec prin mii de dureri insa nu le dezvaluim pe toate.
Sper ca v-a placut introducerea, sper sa ne adunam si sa vorbim la o cafea, ceai, etc., si sa povestim, sa discutam, sa ne sfatuim.
Sa ma prezint?
Sunt Corina(Cory), am 25 de ani si am o fetita de un an si 16 zile pe nume Amalia-Teofana, si imi doresc si al doilea bebe.
Buna Cory ma alatur si eu voua pentru ca sunt o femeie!!!Ma numes Anka si sunt din America,am 27 de ani si sunt insarcinata in 22 de saptamani!
Femeia, prin frumuseţea ei fizică şi morală, este marele stimulent al vieţii pentru omul normal, pictor, sculptor, muzician, poet, filosof şi om de ştiinţă, ca şi când în fiinţa ei şi-ar fi dat mâna toate cele nouă muze, fiice ale lui Zeus şi ale zeiţei Mnemosina.
Femeia: cea mai dezgolită dintre cărnurile vii, şi cea care străluceşte cu cea mai dulce scânteiere.
Nu, nici nu poţi găsi cuvântul potrivit: femeia e jumătatea galantă a speţei umane şi nimic altceva.
Femeia este al cincilea anotimp.
Femeia
Femeia e un alfabet
Pe care îl înveţi încet
Şi-l uiţi - deşi nu-ţi prea convine -
Exact când îl cunoşti mai bine.
Femeie: înger când închide ochii, diavol când deschide gura.
Femeile sunt lipiciul care ţine lumea noastră de zi cu zi la un loc.
Sper sa ne adunam si pe aici sa mai impartasim experiente.
Frumos spus!
Imi place cum ai pus in lumina puterea femeilor..adevarul e ca noi, femeile suntem mult mai puternice decat sunt barbatii...
cand ram in liceu, diriginta ne spunea ca daca ar fi sa ne aflam in desert, o femeie, cu copilil si tatal copilului...si totul arparea fara solutie, si totusi trebuie mers mai departe, o femeie nu renunta la copilul ei, nu l-ar abandona ca sa ii fie mai usor drumul la oaza...pe cand barbatul s-ar salva probabil doar pe el. Sacrificiile de care suntem capabile sunt nenumarate.
Daar, sa nu uiatam ca pe lumea asta sunt femei care ...nu sunt femei, din pacate!
Buna Coryna, foarte frumoasa introducerea.
Numele meu este maria, am 21 de ani, sunt casatorita de 1 an jumate si sunt insarcinata in 12 saptamani!
„Femeia este ceva nelipsit din lumea inconjuratoare, fara ea viata nu ar putea continua pe aceasta planeta.„
Noapte buna si somn usor fetelor!
Maria, te pup !
Buna, fetelor, bine v-am regasit si aici.
Eu sunt Laura, am 33 ani, locuiesc in Viena, am un baietel si acum o burtica de 23 saptamani.