Pagina 1 din 5 12345 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 53

Subiect: Un club pentru suflet

corynica este offline Banat
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    5.935

Implicit Un club pentru suflet

M-am gandit sa deschis "un club" pentru suflet pentru fiecare membru de aici: mamica, burtica, aspiranta, etc., unde putem impartasi experiente, temeri, bucurii, sfaturi si cate mai cate.
    Aici ne putem bea cafeaua fie dimineata, fie la amiaza, seara oricand, cand ne pofteste sufletul.
    Acesta este un loc de relaxare a sufletului, in care putem vorbi despre orice, ceea ce avem pe suflet in momentul sau momentele respective.
    Stim cu totii, viata a devenit din ce in ce mai grea pentru noi, criza si cate mai cate. Si pana la urma, ce avem sa facem noi? Noi, niste oameni minusculi pe langa cei ce ne conduc? Nimic. Doar sa ne revoltam, enervandu-ne. Dar nu se merita. Nu se merita sa ne facem zile negre din cauza unor oameni.
    Totusi, unele dintre noi avem copii. Stim cum este, cand vin neajunsurile vietii si trebuie sa luam unui copil de imbracamite, de mancare, jucarii.

Insa, ne descurcam noi cu toate pentru ca totusi, suntem femei. Femeia trece peste toate in viata, pentru ca e cea mai puternica fata de barbat. In sufletul ei sunt mii si mii de griji, de temeri, de sperante ... de vise ... si totusi, trece prin multe, cade ... dar de fiecare data se ridica, pentru ca e ... FEMEIE ... suntem femei si trebuie sa ne mandrim cu asta, pentru ca astea suntem noi ... fiinte care pot da nastere altor fiinte ... care trec prin mii de dureri insa nu le dezvaluim pe toate.
    Sper ca v-a placut introducerea, sper sa ne adunam si sa vorbim la o cafea, ceai, etc., si sa povestim, sa discutam, sa ne sfatuim.

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    5.935

Implicit Re: Un club pentru suflet

Sa ma prezint?
    Sunt Corina(Cory), am 25 de ani si am o fetita de un an si 16 zile pe nume Amalia-Teofana, si imi doresc si al doilea bebe.

anka Avatar
    anka este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    29
    Posturi
    1.814

Buna Cory ma alatur si eu voua pentru ca sunt o femeie!!!Ma numes Anka si sunt din America,am 27 de ani si sunt insarcinata in 22 de saptamani!
    Femeia, prin frumuseţea ei fizică şi morală, este marele stimulent al vieţii pentru omul normal, pictor, sculptor, muzician, poet, filosof şi om de ştiinţă, ca şi când în fiinţa ei şi-ar fi dat mâna toate cele nouă muze, fiice ale lui Zeus şi ale zeiţei Mnemosina.
    Femeia: cea mai dezgolită dintre cărnurile vii, şi cea care străluceşte cu cea mai dulce scânteiere.
    Nu, nici nu poţi găsi cuvântul potrivit: femeia e jumătatea galantă a speţei umane şi nimic altceva.
    Femeia este al cincilea anotimp.
    Femeia

Femeia e un alfabet
    Pe care îl înveţi încet
    Şi-l uiţi - deşi nu-ţi prea convine -
    Exact când îl cunoşti mai bine.
    Femeie: înger când închide ochii, diavol când deschide gura.
    Femeile sunt lipiciul care ţine lumea noastră de zi cu zi la un loc.

FABIAN-LUCIAN!DNP:15.aprilie.2011 (baietel),Los Angeles!

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    5.935

Citat Citat din anka Vezi post
    Buna Cory ma alatur si eu voua pentru ca sunt o femeie!!!Ma numes Anka si sunt din America,am 27 de ani si sunt insarcinata in 22 de saptamani!
    Femeia, prin frumuseţea ei fizică şi morală, este marele stimulent al vieţii pentru omul normal, pictor, sculptor, muzician, poet, filosof şi om de ştiinţă, ca şi când în fiinţa ei şi-ar fi dat mâna toate cele nouă muze, fiice ale lui Zeus şi ale zeiţei Mnemosina.
    Femeia: cea mai dezgolită dintre cărnurile vii, şi cea care străluceşte cu cea mai dulce scânteiere.
    Nu, nici nu poţi găsi cuvântul potrivit: femeia e jumătatea galantă a speţei umane şi nimic altceva.
    Femeia este al cincilea anotimp.
    Femeia

Femeia e un alfabet
    Pe care îl înveţi încet
    Şi-l uiţi - deşi nu-ţi prea convine -
    Exact când îl cunoşti mai bine.
    Femeie: înger când închide ochii, diavol când deschide gura.
    Femeile sunt lipiciul care ţine lumea noastră de zi cu zi la un loc.
    Buna Anka, imi pare bine sa te re-cunosc. Sarcina usoara si multumim pentru ceea ce ai scris. Frumos si in acelasi timp, adevarat.

anka Avatar
    anka este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    29
    Posturi
    1.814

Multumesc Cory!!!!!!!!!!!!!

FABIAN-LUCIAN!DNP:15.aprilie.2011 (baietel),Los Angeles!

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    5.935

Sper sa ne adunam si pe aici sa mai impartasim experiente.

caludia Avatar
    caludia este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    735

Citat Citat din corynica Vezi post
    M-am gandit sa deschis "un club" pentru suflet pentru fiecare membru de aici: mamica, burtica, aspiranta, etc., unde putem impartasi experiente, temeri, bucurii, sfaturi si cate mai cate.
    Aici ne putem bea cafeaua fie dimineata, fie la amiaza, seara oricand, cand ne pofteste sufletul.
    Acesta este un loc de relaxare a sufletului, in care putem vorbi despre orice, ceea ce avem pe suflet in momentul sau momentele respective.
    Stim cu totii, viata a devenit din ce in ce mai grea pentru noi, criza si cate mai cate. Si pana la urma, ce avem sa facem noi? Noi, niste oameni minusculi pe langa cei ce ne conduc? Nimic. Doar sa ne revoltam, enervandu-ne. Dar nu se merita. Nu se merita sa ne facem zile negre din cauza unor oameni.
    Totusi, unele dintre noi avem copii. Stim cum este, cand vin neajunsurile vietii si trebuie sa luam unui copil de imbracamite, de mancare, jucarii.

Insa, ne descurcam noi cu toate pentru ca totusi, suntem femei. Femeia trece peste toate in viata, pentru ca e cea mai puternica fata de barbat. In sufletul ei sunt mii si mii de griji, de temeri, de sperante ... de vise ... si totusi, trece prin multe, cade ... dar de fiecare data se ridica, pentru ca e ... FEMEIE ... suntem femei si trebuie sa ne mandrim cu asta, pentru ca astea suntem noi ... fiinte care pot da nastere altor fiinte ... care trec prin mii de dureri insa nu le dezvaluim pe toate.
    Sper ca v-a placut introducerea, sper sa ne adunam si sa vorbim la o cafea, ceai, etc., si sa povestim, sa discutam, sa ne sfatuim.
    Frumos spus!
    Imi place cum ai pus in lumina puterea femeilor..adevarul e ca noi, femeile suntem mult mai puternice decat sunt barbatii...
    cand ram in liceu, diriginta ne spunea ca daca ar fi sa ne aflam in desert, o femeie, cu copilil si tatal copilului...si totul arparea fara solutie, si totusi trebuie mers mai departe, o femeie nu renunta la copilul ei, nu l-ar abandona ca sa ii fie mai usor drumul la oaza...pe cand barbatul s-ar salva probabil doar pe el. Sacrificiile de care suntem capabile sunt nenumarate.
    Daar, sa nu uiatam ca pe lumea asta sunt femei care ...nu sunt femei, din pacate!
    Lilypie - Personal pictureLilypie Breastfeeding tickers

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    5.935

Citat Citat din caludia Vezi post
    Frumos spus!
    Imi place cum ai pus in lumina puterea femeilor..adevarul e ca noi, femeile suntem mult mai puternice decat sunt barbatii...
    cand ram in liceu, diriginta ne spunea ca daca ar fi sa ne aflam in desert, o femeie, cu copilil si tatal copilului...si totul arparea fara solutie, si totusi trebuie mers mai departe, o femeie nu renunta la copilul ei, nu l-ar abandona ca sa ii fie mai usor drumul la oaza...pe cand barbatul s-ar salva probabil doar pe el. Sacrificiile de care suntem capabile sunt nenumarate.
    Daar, sa nu uiatam ca pe lumea asta sunt femei care ...nu sunt femei, din pacate!
    Mi-a placut cum ai zis si tu, Claudia. Foarte adevarat. Femei in adevaratul sens al cuvantului sunt putine, dar totusi sunt, exista.

nectaria Avatar
    nectaria este offline Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.525

Buna Coryna, foarte frumoasa introducerea.
    Numele meu este maria, am 21 de ani, sunt casatorita de 1 an jumate si sunt insarcinata in 12 saptamani!

„Femeia este ceva nelipsit din lumea inconjuratoare, fara ea viata nu ar putea continua pe aceasta planeta.

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    5.935

Noapte buna si somn usor fetelor!
    Maria, te pup !

Lalira Avatar
    Lalira este on-line acum Moderator
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    8.865

Buna, fetelor, bine v-am regasit si aici.
    Eu sunt Laura, am 33 ani, locuiesc in Viena, am un baietel si acum o burtica de 23 saptamani.

nectaria Avatar
    nectaria este offline Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.525

Citat Citat din Lalira Vezi post
    Buna, fetelor, bine v-am regasit si aici.
    Eu sunt Laura, am 33 ani, locuiesc in Viena, am un baietel si acum o burtica de 23 saptamani.
    Buna Laura,sa-ti traiasca baietelul si bebele din burtica sa creasca mare si sanatos!

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

Pagina 1 din 5 12345 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Lectii de muzica pentru copii la Scoala de Vara Boem Club
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 21 iun 2011, 09:09
  2. Puterea rugaciunii - rugaciuni pentru suflet
    De AnUtZyIk in forum Spiritualitate
    Replici: 20
    Ultimul post: 12 feb 2011, 11:09
  3. Adu-ti aminte de suflet
    De florentina26luca in forum Spiritualitate
    Replici: 3
    Ultimul post: 25 ian 2011, 20:46
  4. Scrisoare de suflet catre Directorii de Scoli
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 10:02
  5. va rog din suflet sa ma ajutati
    De Delia Dam in forum Preconceptia
    Replici: 6
    Ultimul post: 09 iun 2009, 15:21

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44