E greu sa fii femeie .... da , e chiar foarte greu .... dar nimic nu se compara cu noi ...
Pentru ca noi dam nastere unor pui de oameni , noi trecem prin cele mai mari dureri , noi ne alaptam puii , noi ii alintam , noi ii iubim , noi avem instinctul de mama ... noi suntem baza casei -pt ca noi facem curat , noi gatim , noi ... noi suntem femei si asta spune totul , pt ca noi trebuie sa fim respectate ...
ei bine , pt ca exista si altfel de femei ... nu i pb ... caci exista si altfel de barbati ... dar per total , suntem femei si suntem foarte importante , si e bine sa ne bucuram de acest lucru : ca suntem femei !!!!
iar peste celalalte pb ce intervin in viata de femeie ... trecem noi ... pt ca in viata noastra intervin fel de fel de lucruri si trecem prin multe perioade , noi trebuie doar sa ne adaptam situatiei ... si daca vom fi sanatosi ... o sa fie bine totul , pt ca femeile sunt femei ...![]()

Multumesc fetelor m-ati mai linistit!Faza era ca tot vorbeam cu prietene de acasa care imi ziceau ca la ele sotul face si drege ca sa aflu de curand ca nu e chiar asa de roz situatia nici la ele!!!Asa ca ce sa fac merg inainte!!!
Da o sa ma concentrez pe ceea ce am si anume o familie si sanatate!Nu e de ici de colo...Incerc sa imi tin mintea ocupata cu diverse alte lucruri si sa nu mai iau totul in tragic pt. ca in final e o perioada trecatoare!
Va doresc numai bine la toate!