Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 14
Like Tree19Likes

Subiect: E greu sa fi femeie!!!

maddy17 este offline Membru
    Data inscrierii
    septembrie 2011
    Varsta
    32
    Posturi
    156

Furioasa E greu sa fi femeie!!!

Ma adresez mai mult sotiilor si mamicilor...
    Spuneti-mi cum faceti voi fata rutinei zilnice.Eu de vreo 2 luni incoace simt ca nu mai pot !!!Si colac peste pupaza mai sunt si insarcinata cu al 2-lea bebe.Primul are 14 luni iar eu stau acasa.
    Toata lumea daca stai acasa are impresia ca ai o gramada de timp iar eu am zile cand nu apuc nici sa ma pieptan!!!!!
    Simt ca am intrat intr-un vartej:mancare,curatenie,copil ,cumparaturi si nu am nici macar o jumatate de zi pt mine!Cand sa ma epilez sau sa ma duc la coafor?
    Peste toate sotul meu munceste de dimineata pana seara iar cand are liber vrea sa doarma nu sa dea cu aspiratorul sau sa stea cu copilul...i
    O alta agravanta a situatiei este ca suntem in Anglia asa ca nu am ajutor de nici un fel de la rude sau prieteni...OF!OF!
    Spuneti-mi mai sunteti si voi uneori la capatul puterilor sau o iau eu razna?
    Orice fel de sfat e binevenit!Va multumesc!
    magdalena, ClejAde and maha like this.

ClejAde Avatar
    ClejAde este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    5.658

Implicit Raspuns E greu sa fi femeie!!!

te cred k ii greu nik eu nu am p nimeni s m ajute,am 35 d sapt stau acas d l 4 luni,s m gandesc k atunci knd lucram mai faceam s treburile casei,s akma mi asa d greu....dar m gandesc k nu o sa fie tot timpu asa...t pooop

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    2.375

si la noi e greu, sotul nu l-a mai vazut pe Razvan de 3 zile, doar cand doarme, ca pleaca la 8 si se intoarce pe la 10, 11. acum si bebele a crescut si face mulllllllte prostii, trebuie sa stau mereu cu ochi pe el, timp sa mai fac ceva prin casa am doar cand doarme el, adica cate 30 minute. mai am un respiro cand merg la tara la bunici si mai stau ei cu el, da tot eu tre sa-i fac de mancare, sa-l imbrac si sa-l adorm. oeicum am zis ca al doilea copil ,daca va fi sa-l mai am va fi peste vreo 5 ani, nu mai devreme. fruntea sus si sa sti ca nu esti singura in situatia asta.
    magdalena likes this.

Razvan-Stefan. 21.12.2010

mami_IUCA este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    625

buna,
    nu dispera pentru ca nu esti singura in situatia asta si bucura-te ca esti sanatoasa si poti sa ai grija de bebe si de casa si chiar daca acum iti vine greu bucura-te si de bebele care va veni o sa vezi ce mandra vei fi peste ani ca ai crescut singura doi copii frumosi si sanatosi
    nici eu nu realizam importanta sanatatii (desi stiam ca cel mai greu lucru in viata este sa fi bolnav), pana in urma cu cateva luni de zile cand am descoperit (dupa niste crize ingrozitoare) ca am pietre la fiere si trebuie sa ma operez, poate nu este cine stie ce mare lucru aceasta boala dar faptul ca faci crize ingrozitoare in care nici macar nu-ti poti hrani copilul (ce sa te mai gandesti la curatenie sau altele) si apoi dupa operatie cand desi te simti mai bine nu poti sa-ti ridici copilul in brate si el sta cu manutele intinse sa-l iei din patut (iti spun eu e groaznic); deci organizeaza-ti ziua in asa fel incat sa gasesti putin timp si pentru tine, fa doar ce trebuie facut si nu te gandi ca, casa arata urat pentru ca sunt jucariile imprastiate sau hainutele copilului nu sunt toate calcate, (oricum nu vine nimeni sa le faca, asa ca le faci cand poti). Am citit mai demult undeva ca intr-o casa cu copii daca totul este aranjat si la locul lui inseamna ca ori copiii ori parintii sunt bolnavi
    nu stiu cat de coerenta am fost insa sper ca ai inteles ce am vrut sa spun, iar daca mai ai intrebari nu ezita de aia suntem aici
    a, uitasem sa spun ca si noi suntem departe de tara

maha Avatar
    maha este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    168

De ce plangi? - Pentru ca sunt femeie ! - raspunde mamica. - Nu inteleg ... - zice micutul. Mamica il imbratiseaza si spune : - Si n-ai sa intelegi niciodata ... Mai tarziu, copilul isi intreaba tatal : - De ce plange mamica ? - Nu stiu nici eu ! Toate femeile plang fara motiv ! - a fost tot ce i-a putut spune taticul. Devenit adult, il intreaba pe Dumnezeu : - Doamne, de ce plang femeile asa de ...usor ? - Cand am facut femeia, ea trebuia sa fie o fiinta deosebita. I-am facut umerii destul de puternici ca sa poarte pe ei toata greutatea acestei lumi si destul de moi ca sa fie confortabili. I-am dat forta de a da viata si cea de a accepta respingerea cu care o trateaza adesea proprii copii. Forta de a avea grija de familie in pofida bolilor si oboselii. I-am dat sensibilitatea de a-si iubi copiii cu o dragoste neconditionata, chiar si atunci cand ei o ranesc cumplit. I-am dat forta care-i permite sa continue cand toata lumea abandoneaza. I-am dat forta de a-si suporta barbatul in caderile sale si de a-i ramane alaturi cu aceeasi tarie. Si, in fine, i-am dat lacrimi sa planga atunci cand simte nevoia. Vezi, fiule, frumusetea unei femei nu sta in vesmintele pe care le poarta, nici in chipul ei, nici in coafura. Frumusetea unei femei sta in ochii ei. Aceasta e poarta catre inima ei - locul unde se adaposteste dragostea. Si adesea lacrimile ei sunt cele prin care poti sa-i zaresti inima. Asadar respect pentru mama ta si pt toate femeile care au putere de a trece peste toate momentele grele.

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Posturi
    3

Hmmm...e foarte greu sa fi femeie dar sa fim serioase...un barbat nu ar putea sa faca ceea ce facem noi...

Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    354

Maddy, cam in aceeasi situatie sunt si eu.. Am bebe de 8 luni jumate si sunt insarcinata in 17sapt cu al doilea.
    La fel si sotul meu e plecat de dimineata pana seara, si seara cand vine inca mai lucreaza si de acasa. Asa ca are timp de bebe prea putin.
    Desi noi locuim in Romania, nici noi nu avem familiile langa noi. Socrii mei locuiesc la 600km si ii vedem cam 1 data pe an, socrul meu inca nu ne-a vazut baietelul .
    Iar eu am numai tata si el sta la 200 km.
    Si eu simt de foarte multe ori ca cedez, fizic si psihic mai ales.. Simt de foarte multe ori nevoia sa am macar o ora numai pt mine, nu jumate de zi, dar rar mi-e dat sa am parte de asa ceva.. De ex, in weekend am reusit sa ma epilez pe un singur picior, intre timp s-a trezit bebe si nu am mai putut sa-l fac si pe celalat.
    La momentul de fata sunt tot asa, cu unul facut si unul nu... Asta este...
    Mi-e foarte greu, insa ma gandesc ca nu sunt singura care trece prin asta, sunt atatea alte mamici in aceeasi situatie.
    In plus, ii multumesc Domnului ca e bebe sanatos, si noi la fel, asta e cel mai important, restul trec..
    Si cum a zis si mami Iuca, peste cativa ani vom fi mandre ca ne-am crescut singure copiii...
    Sarcina usoara iti doresc in continuare si zile cat mai linistite!!

Dana Avatar
    Dana este offline Moderator
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

eu am noroc cu forum=ul asta de ma mai destind un pic ... sotul nu cere mancare gatita si curatenie facem amandoi ... eu i-am impus sa stea si el cu bebe seara cat ma uit la serialul meu preferat pe net ... ce-i drept am noroc ca serviciul lui nu e cu program fix si are timp si ptr noi ... dar si eu intru uneori intr-o monotonie acuta ... , dar incerc sa nu ma gandesc la asta si sa schimb mereu "programul" ...

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"

"Iubeste cat vrei, cum vrei, cum poti... dar iubeste mereu ! "
    Alex&Bianca=Love

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    167

Da, e greu sa fi femeie dar sa fim serioase...e foarte frumos. Suntem niste fiinte ce trecem prin chinuri multe si suntem f importante..trebuie sa fim mandre ca ne numim astfel: FEMEI!!
    cryss4 likes this.

Dana Avatar
    Dana este offline Moderator
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

mirela stii cum e si citatul :"nimeni nu a spus ca viata e usoara , au promis doar ca merita traita !" se poate spune la fel si de femei ...

si ca o paranteza , pun un clip , haios ce-i drept , dar si adevarat ...barbatii nu prea ne inteleg , au o alta viziune a vietii ...si daca un barbat nu reuseste sa faca o femeie fericita e un ratat oricat de destept ar fi el ....si o femeie fericita nu traieste in monotonie ...

http://vplay.ro/watch/tf8rn1hq/

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"

"Iubeste cat vrei, cum vrei, cum poti... dar iubeste mereu ! "
    Alex&Bianca=Love

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    29
    Posturi
    167

Citat Citat din Dana Vezi post
    mirela stii cum e si citatul :"nimeni nu a spus ca viata e usoara , au promis doar ca merita traita !" se poate spune la fel si de femei ...

si ca o paranteza , pun un clip , haios ce-i drept , dar si adevarat ...barbatii nu prea ne inteleg , au o alta viziune a vietii ...si daca un barbat nu reuseste sa faca o femeie fericita e un ratat oricat de destept ar fi el ....si o femeie fericita nu traieste in monotonie ...

http://vplay.ro/watch/tf8rn1hq/
    are morala filmuletul! suntem niste fiinte binecuvantate de DUMNEZEU pt.ca, fara noi, cred ca Pamantul ar fi fost ceva neplacut, ceva fara farmec, dar asa ar fi si fara barbati! de aceea femeile si barbatii sunt egali in toate!

pantoficustil este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    19
    Posturi
    79

Aceasta monotonie este intalnita peste tot, credema ca si eu chiar daca am 19 ani tot monotona sunt,la mine in loc de copii este invatatura, dar nu am timp nici afara sa ies, defapt nu am mai iesit prin oras de luni ed zile, bineinteles cu exceptia scolii, ma duk al scoala si ma intorc inapoi acasa si incep treburile, eu incer totusi sa fac lucrurile mai repede sau sa mai renunta la unele lucruri doar ac as am o jumate de ora libera si pentru mine, sa imi mai revin...e greu...si et cred...sper as iti revii si tu...

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Sex cu inca o femeie ati incercat?
    De RubyRed in forum Viata de cuplu
    Replici: 19
    Ultimul post: 20 ian 2010, 15:53
  2. Diferente intre creierul de barbat si cel de femeie
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 09:43
  3. Modificari hormonale pe parcursul vietii de femeie
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 03:49
  4. Ce poate face o femeie pentru copilul ei?
    De Mami in forum Viata de cuplu
    Replici: 5
    Ultimul post: 26 oct 2008, 10:41
  5. Ce este o femeie puternica?
    De Pati in forum Clubul mamicilor
    Replici: 4
    Ultimul post: 26 oct 2008, 10:38

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44