Rezultate de la 1 la 12 din 12

Subiect: Prima mea noapte de amor

Primarose Oaspete

Implicit Prima mea noapte de amor

buna fetelor
    acum am si eu o mica problema si va rog sa imi dati sfaturi... am 21 de ani si sunt virgina... de ceva timp am un prieten si curand o sa facem dragoste... el nu stie daca sunt virgina sau nu... probema e ca eu lubric super mult si imi e rusine... parca sunt un izvor...ce pot face sa nu mai ma ud asa de mult ca in momentu cand o sa o facem eu o sa fiu uda toata...
    apoi imi e teama de contactul sexual.... daca o sa ma doara.... daca o sa sangerez (ca o sa facem dragoste la el acasa) daca o sa ii patez lenjeria? deci am atatea nelamuriri!!!!! help va rooooog

Klaus Oaspete

Implicit Re: Prima mea noapte de amor

E foarte bine ca te lubrifiezi. Asta va face ca primul contact sa nu te doara, cel putin daca stie el sa fie finut. In privinta patatului lenjeriei puteti pune un cearsaf sau altceva pe pat sub voi. Important e sa nu ai prea mari emotii si sa te lasi dusa de val

Jenny Oaspete

Da tu de cand il cunosti de el nu stie ca esti virgina si iti faci atatea probleme ca patezi una alta?

Tantza Oaspete

tu pari cam ingrozita si nu e ok....se presupune ca esti cu pers pe care o iubesti..intrebarile si framantarile astea nu-si au rostul

intreaba-te serios daca vrei ca el sa fie primul, ca acum ar tb sa fii indragostita pana peste urechi, nu se te gandesti la cerceaf.. ce va crede cand te uzi etc
    si de ce nu stie ca esti virgina?

REila Oaspete

poate ii e rushine ca e virgina..dar asta e cam absurd.. oricum aveti dreptate fetelor. ar trebui sa vorbeasca despre toate astea cu iubitul..

Finne Oaspete

Citat Citat din REila Vezi post
    poate ii e rushine ca e virgina..dar asta e cam absurd.. oricum aveti dreptate fetelor. ar trebui sa vorbeasca despre toate astea cu iubitul..
    da, ii este rusine.. asa cred si eu...dar nu e ok ca pare deja ingrozita de gestul asta... si numai bine nu o sa se simta daca el habar nu are... apoi, daca il iubeste tb sa aiba incredere in el

Primarose Oaspete

ne cunoastea de 2 luni si inca nu am deschis niciodata subiectul asta de virginitate... .nu imi e rusine ca sunt virgina... el m-ar aprecia... dar imi e teama ca o sa sangerez si ca sunt uda prea tare...

AliBava Oaspete

In primul rand nu trebuie sa-ti fie rusine, ba chiar ar trebui sa fii mandra, in ziua de azi nu multe fete ajung la 21 ani virgine. In al doilea rand, astea sunt fleacuri, nici nu ar trebui sa le bagi de seama, nu mai planifica atat, lasa sa se intample de la sine.

Zimnicea Oaspete

Cred ca cel mai bun lucru pe care poti sa il faci este sa discuti cu el , sa ii spui ca esti virgina, pentru ca va trebui sa se poarta cu tine altfel decat daca ai mai fi avut experiente, nu cred ca vrei sa dezbateti problema atunci inainte de , in loc sa linistiti , iar faptul ca te lubrifiezi este un mare avantaj atat pentru tine ,ca va face penetrarea mai usoara si lipsita de durere , cat si pentru el , ca ii sporeste placerea si increderea in fortele lui . Cat despre lenjeria de pat, decat sa stai crispata si incordata ca vai de mine, o patezi, pune-ti sub tine un prospo, chiar fara sa vada el, ca sa te poti concentra asupra momentului , nu asupra patului . Absorbant zilnic poti sa iti pui dupa , pentru ca e posibil sa nu sangerezi in momentul deflorarii , ci ulterior si atunci e bine sa ai un protejslip la tine , nu e o sangerare ca la cilcul, insa la fel poate fi mai abundenta , iarasi asta depinde de fiecare persoana in parte, cum la fel de bine e posibil sa nu sangerezi deloc . Asta o sa vezi la fata locului , in rest ce sa zic , distractie placuta si sa auzim de bine ...
    Ce metoda contraceptiva veti folosi ?

Dulcica Oaspete

foarte frumos sa vezi ca mai exista virgine peste varsta de 15 ani....

draga mea, eu zic ca nelinistile tale n-ar trebui sa existe; trebuie sa iti canalizezi atentia spre momentul magic pe care il vei trai...relax!
    asta cu vorbitul..... nu stiu........ sunt barbati pe care vorbaraia ii plictiseste si le faca sa le piara interesul....insa sunt si barbati care si vorbesc inainte de momentul respectiv...acum depinde de cati ani are partenerul tau...
    oricum, conteaza sa te lasi puratata de val, nu te mai gandi la toatae prostiile gen prosop, protejslip, etc

Kitty este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Varsta
    18
    Posturi
    1

Deci buna ! Eu am 16 ani si am facuto cam acum o luna prima data si recunosc ca mi-a curs si prima oara, si a doua dar si a 3 oara [mai mult], stiam ca nu trebuie sa ma opresc dar la primele 2 mam oprit dupa ca eram PANICA rau de tot :]]] , a 3 oara a curs foarte mult [ probabil am adica avut :]] himenul elastic ], de durut nu a durut asa tare, dar a durut dar in timpul ACTULUI trebuie sa te gandesti ca esti cu persoana pe care o iubesti si ca o sa fie foarte frumos 8->, ca te iubeste si ca abea asteapta sa te cunoasca mai bine [ si tu pe el ] si este mai ok asa ;] parerea mea . cat despre lenjerie sj etc :]], am avut un prosop langa mine ca sa ma sterg [ langa insemnand chiar langa mine nu sub mine ] . Deci concluzia mea este ca nu ar trebui sa iti fie rusine ca la 21 de ani esti virgina, ca atunci inseamna ca nu ai incredere in tine , trust me ;] . Deci succes si un mic sfat " SA NU FI INCORDATA SI GANDESTETE LA CE E MAI FRUMOS ! ", iar daca iti este rusine de corpul tau ... faceti-o cu o patura deasupra .

pantoficustil este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    19
    Posturi
    79

Implicit Raspuns Prima mea noapte de amor

Valeu sincera sa fiu nici eu nu stiu, si eu sunt o virgina, dar am sa iau in cosiderare sfaturile voastre...

Subiecte Similare

1. Prima incaltaminte a copilului
    De Lalira in forum Bebelusi 0-12 luni
    Replici: 6
    Ultimul post: 16 apr 2012, 23:11
  2. Camasi de noapte pt gravide si pt alaptat
    De ANDAP in forum Anunturi, vanzari, cumparari
    Replici: 32
    Ultimul post: 04 mar 2012, 21:00
  3. Prima zi de ciclu menstrual
    De Tantza in forum Sunt femeie
    Replici: 2
    Ultimul post: 08 nov 2011, 16:26
  4. Prima sarcina
    De ryncyu in forum Sarcina
    Replici: 15
    Ultimul post: 16 sep 2009, 16:56
  5. 1 - Prima saptamana de sarcina
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 03:28

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44