Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate de la 13 la 17 din 17
Like Tree1Likes

Subiect: Sex extrem de rar

danaradum este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    1

Implicit Re: Sex extrem de rar

este greu sa dai sfaturi in astfel de situatii. si in plus sunt sigura ca tabloul pe care l-ai oferit nu este unul complex menit sa clarifice situatia voastra. din pacate sunt o gramada de cupluri care se confrunta cu situatii ca a ta. nu spun ca e ceva normal dar este destul de des intalnita situatia asta. el o neglijeaza....ea sufera in tacere sau atunci cand se exprima o face intr-un mod violent- verbal vorbind. trebuie sa intelegi ca pur si simplu barbatii nu gandesc ca noi. sunt rare cazurile cand sunt atenti la fiecare nevoie a femeii si cand preiau responsabilitatile femeii. poate ca nici asta nu e chair ok. intr-o lume pe care o pretindem a fi egala ar trebui sa fim mai responsabile. dar asta e o alta poveste.
    cel mai bine tu poti sa raspunzi la intrebarea: vreau sa mai fiu cu el? il iubesc? imi este comod? din povestea ta rezulta ceva foarte interesant....... tu il percepi pe el ca pe ceva comod in viata ta si esti suparata pe el ca nu aveti o viata sexuala mai activa. desi vorbesti despre carentele lui comportamentale nu asta te deranjează în mod deosebit. cred ca cel mai bine ar fi sa analizezi cauzele care au determinat aceasta stare a lui. cel mai important este sa nu uiti niciodata ca tu ai controlul vietii tale.
    ai trecut prin multe si poate ca viata iti va oferi si in continuare surprize-unele placute altele nu. dar trebuie sa ai puterea sa o iei in orice moment de la capat.
    si achzitionarea de lenjerie ajuta un cuplu ......... dar de cele mai multe ori asta ajuta un cuplu ”sanatos” fara probleme. la voi sunt ceva probleme in momentul asta. rezolva problemele emotionale prima data. asta e sfatul meu!

Data inscrierii
    octombrie 2011
    Posturi
    3

Implicit Raspuns Sex extrem de rar

De ce nu mergeti la un terapeut pt cupluri?
    Cu siguranta v-ar ajuta sa va gasiti o stabilitate in relatie.
    Atata timp cat tu esti pt el femei si ii intelegi dorintele si nevoile asa trebuie sa le inteleaga si el pe ale tale..
    Chiar daca momentan te complaci in situatia asta...daca lucrurile vor decurge la fel nu cred ca vei ajunge prea departe...si tot la despartire se va ajunge..inevitabil..

pantoficustil este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    19
    Posturi
    79

Cu siguranta ar trebui as av despartit, adica eu inteleg ca este baiat bun intr-un fel dar sincer pe mine baietii cuminti, fara niciun fele de spontaneitate sau fara afectiune ma lasa rece, asa sunt si eu cu un baiat careia ii este greu sa-si demonstreze iubirea pt mine si nu este chiar asa de afectiv, dar am inceput sa vb cu el si vad ca incepe sa-i dea drumul, dar sincer din ce mi-ai povestit tu baiatul asta este un ametit, un molau si nu cred ca iti faci bine daca mai stai ku el...eu iti zic sa-ti faci un alt drum , ...

Dana Avatar
    Dana este offline Moderator
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

uf , ce poveste ...imi pare rau ca trebuie sa fie asa...in unele faze ma apropii foarte mult de povestea ta ... e greu ...la noi nu este extrem de rar , el vrea destul de des , sa zic asa , insa nu pune pasiune si mie nu imi prea place ... mie imi place viata , imi place adrenalina , dar asa cum e sotul au , calm si fara distractii ..aaa , si inca voi aveti multe distractii pe langa noi ...no , eu tin foarte mult la el , is chiar dependenta pot sa zic si de asta imi este ciuda ...de multe ori am zis ca plec , dar nu pot ...

aaa , si referitor la faza cu hormonii care zbiara ...doamne , te inteleg perfect , e super nasol , cine n-a patit nu poate sa creada si sa inteleaga ... inainte cu cv timp sa il cunosc pe sotul meu am stat 8 luni fara sex ...si ce taximetris ? ce inginer si de astea ? e lux ! intrasem de-a dreptul in sevraj si imi imaginam cum am sa ma duc eu noaptea prin parc sa sara un boschetar pe mine ...deci e grav rau ...innebunesti ...si te inteleg perfect ...explica-i mai bine dorinta ta si nevoia ta de a face sex ...macar sa-ti dea cat cere organismul ...
    magdalena likes this.

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"

"Iubeste cat vrei, cum vrei, cum poti... dar iubeste mereu ! "
    Alex&Bianca=Love

pantoficustil este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    19
    Posturi
    79

Daca simti ca nu mai merge , eu iti spun sa renunti, poti sa-ti gasesti ceva mai bun...

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44