Rezultate de la 1 la 9 din 9

Subiect: Familia sau prietenii?

Bianca Oaspete

Implicit Familia sau prietenii?

am mai patit ca m-a sunat prietena sau vecina ca vrea sa vina pe la noi cu prietenul dar eu numai de ei nu am chef.Ee am nevoie sa stau doar cu familia de ex. Dar ei prietenii insistenti ma suna in fiecare weekend si i-si fac aparitia. Pt voi ce e mai important?Familia sau prietenii?

Sevi80 Oaspete

Implicit Re: Familia sau prietenii?

pai acelasi lucru se intampla si la noi vrem nu vrem week-end-ul il petrecem cu prietenii nostrii, se autoinvita singuri, stii ce ma bucura cel mai tare ca o baga in seama pe melis ,cand vin ei ea se simte cea mai importanta si asta conteaza. Da intradevar uneori simt nevoia sa stau doar cu sotul meu si cu asta mica , da m-am obisnuit din gasca noastra de prieteni suntem singurii care stam la casa noastra ,suntem casatoriti si probabil asta ii face sa vina la noi.

Si imi mai place ca ei vad in noi un exemplu ,le place ca ne intelegem foarte bine noi ca soti,ca eu ii accept pe ei, ei fiind colegii sotului meu care vin insotiti binenteles de prietene .De cele mai multe ori eu pot spune ca mai repede ne-au ajutat prietenii nostrii decat familia.

Ioana Oaspete

Eu,una,duc tare mult dorul prietenilor!
    De cnd am rmas insarcinata ne-am mutat din ors si cum stam la socrii mei. Cu toate ca sotul ,meu face naveta in oras(la 10 km),parca suntem rupti de lume!
    Nu am mai iesit nicaieri,de 2 ani am primit de 3 ori vizite si am facut maxim 5.
    Imi place sa stam in familie,dar imi lipsesc tare mult si prietenii!

Aliona Oaspete

depinde de ce stare ai de cele mai multe ori mai ales daca ai bebe vrei sa stai in familie cred eu ptr. ca bebele nu are rabdare ca noi sa stam la discutii la cafea etc. si normal esti putin incomodata de situatie dar sunt si momente in care vrei cu prietenii in care vrei sa evadezi sa mai uiti de toate.

Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    28
    Posturi
    17

Desi sunt o viitoare mamica, am sa incerc sa vorbesc din experienta prietenilor mei (prietenelor) care s-au izolat de cercul de prieteni treptat dupa ce au nascut. Parere mea: este normal prioritar sa fie copilul, familia. Dar minim 20% din timpul tau ca mama trebuie sa se imparta si cu prietenii. Acestia ti-au fost alaturi in momente in care poate nici nu iti cunosteai sotul, si te-au sprijinit cand ti-a fost greu. In plus, daca maine sotul tau pleaca, tu ce faci??
    In alta ordine de idei, tu vezi lucrurile cu mult diferite fata de el. Simtiti experienta asta in mod diferit, asa ca nu cred ca e cazul sa fii egoista... de multe ori barbatii sunt de acord cu tine fiindca stiu ca esti mai sensibila, dar de multe ori isi doresc altceva, si prefera sa minta. Mi-e tare greu sa cred ca si taticul vrea sa se izoleze si sa stea numai cu tine si cu copilul! Nu schimba complet modul de viata dupa ce nasti! Asa cum iti este tie greu, asa ii este si lui! Va trebuie o perioada de acomodare, insa pastrati contactul si cu "realitatea exterioara". Micile drumuri la shopping in 2 nu trebuie sa fie istorie, cum nici vizitele tale la salonul de infrumusetare, iesiri in bar/club... NU ii plictisiti si pe ei daca voi sunteti asa, cereti ajutor si sprijin, intelegere. Altfel riscati sa deteriorati relatia de cuplu, si sa ramaneti doar cu bebelusul si atat! Doamne fereste. Va pup

AnUtZyIk Avatar
    AnUtZyIk este offline Moderator
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.249

Felicitari Alexandra! Ai tratat f bine subiectul, asta e ideea, sa nu lasam monotonia sa intervina in relatia noastra si cu atat mai putin sa ne ignoram prietenii care uneori sunt a doua familie

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    28
    Posturi
    17

Citat Citat din AnUtZyIk Vezi post
    Felicitari Alexandra! Ai tratat f bine subiectul, asta e ideea, sa nu lasam monotonia sa intervina in relatia noastra si cu atat mai putin sa ne ignoram prietenii care uneori sunt a doua familie
    Mersi mult pt. apreciere. Dar teoria e simpla . Succes tuturor!

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    1

e bine sa iti pastrezi prietenii.asa a facut sotul meu.eu in schimb.......i-am indepartat pe toti din cauza sotului,sau poate si distanta foarte mare a comtribuit.sunt proaspat mamica si imi dau seama ca sunt foarte aproape sa raman doar cu copilul.ma simt foarte singuraregret ca nu imi am prietenii si prietenele si sa le pot povesti prin tot ce traiesc.sotul isi vede de hobby-ul lui si uita ca e tatic si ca am mare nevoie de el in momentul asta.mai ales ca doar pe el il am langa mine.adica la mii km de casa.ca langa mine fizic nu prea este...pfff...e greu in schimb si fara sprijinul familiei....sunt nedumerita....prietenii sau familia?buna intrebare.oare sa mai suport egoismul sotului si sa imi iau viata in maini cum o faceam inainte?si aveam parintii alaturi si o droaie de prieteni....greu de ales.orice sfat mi-ar prinde bine....mai ales ca trec printr-o perioada foarte grea...va multumesc.

Data inscrierii
    iulie 2010
    Varsta
    28
    Posturi
    17

Citat Citat din claudiamariana Vezi post
    e bine sa iti pastrezi prietenii.asa a facut sotul meu.eu in schimb.......i-am indepartat pe toti din cauza sotului,sau poate si distanta foarte mare a comtribuit.sunt proaspat mamica si imi dau seama ca sunt foarte aproape sa raman doar cu copilul.ma simt foarte singuraregret ca nu imi am prietenii si prietenele si sa le pot povesti prin tot ce traiesc.sotul isi vede de hobby-ul lui si uita ca e tatic si ca am mare nevoie de el in momentul asta.mai ales ca doar pe el il am langa mine.adica la mii km de casa.ca langa mine fizic nu prea este...pfff...e greu in schimb si fara sprijinul familiei....sunt nedumerita....prietenii sau familia?buna intrebare.oare sa mai suport egoismul sotului si sa imi iau viata in maini cum o faceam inainte?si aveam parintii alaturi si o droaie de prieteni....greu de ales.orice sfat mi-ar prinde bine....mai ales ca trec printr-o perioada foarte grea...va multumesc.
    Nu recomand sa asculti de nici un sfar care ti se da, fara a-l cantari extreem de bine inainte si de a te asigura ca este exact ce ti doresti TU. Mai bine sa regreti ca orice faci, a fost alegerea ta, decat ca te-ai lasat influentata aiurea de alte pareri... Daca as fi in locul tau, as incerca sa devin mult mai egoista, sa ma gandesc la copilul meu si la mine, entru ca sotul sunt sanse mici sa o faca. Nu ca nu te-ar iubi, insa specia este de asa natura, ca pentru a supravietui, fiecare individ trebuie sa se puna mai intai pe primul loc. Asa ca fii egoista. Gandeste-te cum i-ar fi mai bine scumpului tau bebelus care inca nu poate decide pentru viata lui. Sunt sigura ca si-ar dori o familie unita, fericita (poate alaturi de parintii tai+prieteni!), decat una partiala (alaturi de sot) unde comunicare nu exista. Eu am trait intr-o familie in care ai mei nu s-au inteles deloc si inca sufar din cauza asta. Asadar bebeul nu are nici o vina, decide repede.

Subiecte Similare

1. Prietenii din jurul vostru
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 04 nov 2010, 08:49

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44