Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate de la 13 la 24 din 28
Like Tree12Likes

Subiect: Socrele voastre sunt dificile?

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    2.375

Implicit Re: Socrele voastre sunt dificile?

Eu nu am probleme cu soacra pt ca nu ne prea vedem, decat la sf. de saptamana, ea sta la tara si noi in oras. Oricum nu prea i-a placut ca am insistat eu sa ne mutam dupa nunta in oras pt acolo aveam si eu si sotul serviciul, ea ar fi vrut sa stam acolo, cu banii de la nunta sa ne terminam casa si nu sa ne cumparam apartament. Dar noi am facut cum am stiut ca e mai bine pt. noi, si ma bucur ca nu am un sot mamos. In rest e bine, ne asteapta de fiecare data cu mancare calda si de fiecare data cand am vrut ceva sau imi era pofta imi facea, nimic de zis. Oricum, oricat de buna ar fi ea, tot mai bine e fara ea, eu sunt de parere ca fiecare cuplu trebuie sa aiba cuibusorul lor, adica daca eu nu am chef sa spal vasele seara, le pot spala si dimineata ca nu ma controleaza nimeni. La soacramea nu e asa.......
    cryss4 and ClejAde like this.

nectaria Avatar
    nectaria este offline Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.525

Implicit Re: Socrele voastre sunt dificile?

Chiar vorbeam la ultima spovedanie cu duhovnicul meu despre mamele soacre...imi zicea ca in general mamele de baieti sunt mult mai protectoare si invidioase pe nurori, le privesc ca pe niste dusmance care le-a furat baiatul, mai ales daca nu locuim in casa cu ele...ca l-am furat si l-am dus departe de ele si ca el le-a uitat, si atunci apare invidia si pot fii rautacioase cu noi! Important e sa nu le dam atentie si sa nu punem la suflet micile rautati...
    cryss4 and ClejAde like this.

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

ady_deea Avatar
    ady_deea este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Posturi
    1.773

Implicit Raspuns Socrele voastre sunt dificile?

Eu am o soacra foarte buna, este ca si mama mea.
    Am stat cam 1 an la inceput cu ea in casa si a fost totul ok.
    O simt foarte apropiata si pot vorbi ORICE cu ea.
    E ciudat caci de obicei soacrele sunt mai rele...dar va spun ca exista si exceptii!!

Insa mama mea a avut o soacra foarte rea. Imi povestea ca se batea cu ea parte in parte.
    La inceput au stat si ei cu socrii si zilnic erau certuri si batai. Mi-a povestit mama cum a maturat cu ea de multe ori.
    Avantajul ei a fost ca tata nu se baga in duscutii dinastea "d'ale femeilor" )))

Oricum...sa imi traiasca soacra !
    Baiatul nostru

AnUtZyIk Avatar
    AnUtZyIk este offline Moderator
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.249

Eu acum am descoperit topicul asta! Eheee, daca as sta sa va scriu despre soacra ... Va spun doar atat: intr-un anisor a venit sa-l vada pe denis de 5 ori si in 3 ani de cand sunt maritata cu fiul ei ne-a vizitat de vreo 7-8 ori (cu tot cu vizitele la deni) de aici mai departe cred ca va prindeti voi ce relatie apropiata avem.

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Aluion Avatar
    Aluion este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    242

Eu nu am apucat s-o cunosc foarte bine pe soacra mea, pentru ca m-am casatorit de curand iar ea a murit in urma cu 3 saptamani. Sotu´ spune ca era o femeie dificila (si daca el spune asta, il cred) desi mie mi s-a parut a fi de treaba, ba chiar haioasa.

AnUtZyIk Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.249

Dumnezeu sa o ierte!
    Aluion likes this.

"Nu te-am ţinut în braţe, dar te simt. Nu ai vorbit, dar te aud. Nu te-am cunoscut, dar te iubesc."

Aluion Avatar
    Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    242

Sa te auda Dumnezeu!

nikol25 Avatar
    nikol25 este offline Membru
    Data inscrierii
    ianuarie 2012
    Varsta
    25
    Posturi
    476

Citat Citat din Aluion Vezi post
    Eu nu am apucat s-o cunosc foarte bine pe soacra mea, pentru ca m-am casatorit de curand iar ea a murit in urma cu 3 saptamani. Sotu´ spune ca era o femeie dificila (si daca el spune asta, il cred) desi mie mi s-a parut a fi de treaba, ba chiar haioasa.
    dumnezeu sa o ierte .si soacra mea a murit dar m-am inteles super cu ea era mai ceva ca mama mea dar asta e viata si cu bune si cu rele
    Aluion likes this.

AnUtZyIk Avatar
    Data inscrierii
    septembrie 2010
    Posturi
    6.249

Mai ceva ca mama? ce norocoasa esti, eu pe a mea as agatao de lustra ) (pacat ca nu mai am) dar are ea :P
    nectaria, cryss4 and Lole like this.

nectaria Avatar
    nectaria este offline Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.525

Citat Citat din AnUtZyIk Vezi post
    Eu acum am descoperit topicul asta! Eheee, daca as sta sa va scriu despre soacra ... Va spun doar atat: intr-un anisor a venit sa-l vada pe denis de 5 ori si in 3 ani de cand sunt maritata cu fiul ei ne-a vizitat de vreo 7-8 ori (cu tot cu vizitele la deni) de aici mai departe cred ca va prindeti voi ce relatie apropiata avem.
    In 8 luni jumate a mea l-a vizitat pe Nectarie de 2 ori si in 3 ani de cand suntem casatoriti ne-a vizitat de 4 ori )))))) cu tot cu vizitele la Nectarel

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

Aluion Avatar
    Data inscrierii
    mai 2011
    Posturi
    242

Citat Citat din nikol25 Vezi post
    dumnezeu sa o ierte .si soacra mea a murit dar m-am inteles super cu ea era mai ceva ca mama mea dar asta e viata si cu bune si cu rele
    Sa te auda Dumnezeu, nikol!

claudia_m Avatar
    claudia_m este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    30
    Posturi
    844

Si eu pot spune despre soacra mea ca este diferita fata de altele, nu este o poama acra cum se zice, intradevar nu ne vedem des caci ne despart 150 de km dar de cate ori ne intalnim lucrurile intre noi decurg foarte bine.Este o fire mai moale pot spune, maleabila, are multa rabdare, o calmitate de nedescris.......in 11 ani de cand o cunosc dintre care 5 ani de cand ii sunt nora nu stiu daca am avut vreodata discutii aprinse sau certuri cu ea.Deci intr-un cuvant pot spune ca sunt o norocoasa caci am o soacra buna.
    nectaria likes this.

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44