Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 28
Like Tree12Likes

Subiect: Socrele voastre sunt dificile?

Sorina Oaspete

Implicit Socrele voastre sunt dificile?

cum va intelegeti cu soacrele? Sunt intelegatoare, va ajuta sau cauta mereu sa va corecteze in tot ceea ce faceti, inclusiv in probleme legate de cresterea copilului?

Ancutza Oaspete

Implicit Re: Socrele voastre sunt dificile?

eu chiar ma gandeam zilele astea la ce fel voi fi eu ca soacra ))))))
    toate sustinem sau macar speram ca vom fi mai bune decat soacrele noastre, dar eu simt ca nu voi fi cu nimic mai prejos decat soacra mea, care e poama acra, dar macar o sa incerc sa fiu altfel daca nu uit pana atunci luata de valul vietii)))
    soacra mea e aiurea, nu vorbesc cu ea decat f rar si asta pt ca e dificil.

Nu are ceva special cu mine, ci cu toata lumea inclusiv cu mine
    Am incercat toate metodele de "imblanzire" dar nu am reusit, asa ca, m-am bat batuta si acum sunt mai bine 6 luni de cand nu ne-am vazut
    sincer... mai bn fara a mea
    celor care au soacre bune, felicitari!

Didina Oaspete

soacra mea.. ce sa spun?! nu e nici prea rea, nici prea buna... daca ne vedem bine, daca nu,nu... se bucura cand ne vede dar nu ne duce dorul... pe Stefan nu l-a vrut, acum cand mergem la ei e bine, ii e drag dar cam atat... ce mai, ori cu ea ori fara ea cam tot aia este...

Danyela Oaspete

nici eu nu ma iubesc cu soacra mea, timp de 5 ani nu am avut prea multe tangente cu ea asta pentru ca ne-am certat foarte rau, acum ce sa zic eu o las in pace ne vizitam doar asa ca sa nu spunem ca nu mergem la ei, pe cea mica ei spun ca o adora dar nu se vede, sa vedem cum se vor purta cu bebe cand va sosi pe lume, sunt singurii ei nepoti pe care ii are si o sa-i aibe vreodata.
    Si eu as avea multe de zis dar m-am obisnuit cu situatia ma bucur ca sotul meu nu pleaca urechea la rautatiile ei, si pe ea asta o oftica cel mai tare, dupa spusele ei il tin sub papuc.

Unregistered Oaspete

Post Re: Socrele voastre sunt dificile?

[femeile astea se plictisesc . soacra mea a fost miere pe parcursul prieteniei cu sotul meu dar de la intelegere au inceput sa se complice treburile si au mers spre mai rau. nu-mi place ca incearca sa ne conduca viata si s-a tot bagat intre noi pana a reusit sa ne faca sa nu ne mai intelegem. ce fel de ameni sunt astia? ei chiar nu gandesc? incerc sa gasesc un raspuns dar sincer tot ce-mi vine in minte e sa merg la ea si sa o strang de gat.. bine ca nu o si vad ca altfel nu stiu daca m-as putea abtine...

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Locuiesti cumva cu soacra in aceeasi casa? sau stati aproape,
    Sa stii ca distanta rezolva multe probleme cu soacra, asta pentru ca va vedeti mai rar, si cand te vezi rar cu cineva numai ai timp si de alte chestii

petra Oaspete

Talking Re: Soacrele voastre sunt dificile?

Citat Citat din Sorina Vezi post
    cum va intelegeti cu soacrele? Sunt intelegatoare, va ajuta sau cauta mereu sa va corecteze in tot ceea ce faceti, inclusiv in probleme legate de cresterea copilului?
    soacra mea e genul care nu spune nimic din ce e la ea in suflet, in schimb prin sotul meu face spionaj in ceea ce mi se intampla mie si tot timpul e ff bine informata de ceea ce mi se intampla,( de ex. cand am fost la ultimul control gineco...).ma supar groaznic din cauza asta, ma cert cu el si-l intreb de ce procedeaza asa si-mi raspunde ca nu poata sa o minta pe ea, ca asa a fost educat...acum ca a ramas si vaduva de putina vreme, sotul meu e si mai protector cu ea, si daca il suna la miez de noapte ca vrea o ridiche din piata, el atunci sare din pat si-i executa ordinul! iar daca eu il trimit in piata, intai studiaza lista si-mi spune ca nu se incarca cu asa de multe , ca sa mai "tai" din cele scrise.acum mai vine si al doilea copil si simt ca o sa ma fac zgripturoiaca rau de tooot , chit ca o sa-mi reproseze ca e din cauza hormonilor de sarcina. noroc ca nu stau cu ea in aceeasi casa!

Mihaela Tudor este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Posturi
    20

Soacra mea era la fel de draguta la inceput, radeam, glumeam, in discutii cu sotul meu mereu imi lua apararea...de curand am aflat ca sunt insarcinata...atat eu cat si sotul meu ne doream un bb...cand i-am spus si ei...mi-a spus ca copilul meu se va naste retardat si handicapat, pt ca nu i-am cerut voie sa raman gravida si nu am luat acid folic inainte de nastere...a fost cumplit...acum nu mai vorbim...si sotul meu s-a suparat tare...el este cel mai afectat...din fericire bb este perfect sanatos si abia asteptam sa vina pe lume...(am 13 sapatamani)...
    ClejAde likes this.

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Nu trebuie sa puneti si voi la inima, supararea vine si trece, dupa ce o sa nasti o sa vezi ca va iubi foarte mult copilul

Mihaela Tudor este offline Membru
    Data inscrierii
    aprilie 2010
    Posturi
    20

Sincer nu imi pasa ce crede...doar ca vreau sa stea departe de mine si bb meu...cand o vad imi rasuna in cap numai cuvintele urate pe care le-a zis...pus ca eu sunt si un pic paranoia si cred ca unele lucruri ti le poti si induce...noroc ca bb e sanatos

vioricac este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    4

Soacra mea e super. Mereu s-a purtat foarte frumos cu mine, de fiecare data cand pleaca undeva, imi aduce cadouri. Imi ia apararea, ma sustine...cand am avut probleme cu sotul (inainte de casatorie) si doream sa ne despartim, era foarte suparata, vroia sa ne impacam.
    Cu toate acestea cu siguranta daca voi ajunge sa ma despart de sotul meu, tot cu el va tine si nu cred ca aceasta relatie de prietenie se va pastra.

corynica este offline Banat
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    27
    Posturi
    5.935

Heh se mai zice vorba aceasta "soacra - poama acra". Cel putin mie nu mi se potriveste momentan, avea ea niste dubii despre mine cand l-am cunoscut pe sotul meu, dar apoi si-a dat seama ca sunt potrivita ptr. sot, amandoi la fel cu personalitate. Iar de cand a aparut Ami pot sa zic ca s-a mai "indulcit" a inceput sa ne viziteze mai des, sa vorbeasca cu noi, sa ne ajute, etc. Deci intr-un cuvant ma inteleg bine cu ea.

Pagina 1 din 3 123 UltimulUltimul

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44