Daca ti-a mai aparut si acu 10 luni de ce nu te-ia dus mai fata la ginecolog? Ai asteptat sa iasa si al 2- lea cos sa vezi daca este sau nu contagios?
Poate este putin absurd ceea ce intreb,insa azi dimineata cand m-am trezit am observat pe labia mare,ceva umflat care seamna ff bine cu un cos,este si dureros,in urma cu ceva timp,cred ca sunt cam 10 luni ,am mai avut asa ceva,chiar unde este acesta,asa imi amintesc.Atunci nu am dat importanta prea mare,am crezut ca este un cos,dar a aparut din nou..si imi este putin teama.Credeti ca poate fi vorba de o boala cu transmitere sexuala?
Stiu ca cel mai bine este un control ginecologic,dar doresc sa aflu si parerile voastre si daca a mai patit cineva asa ceva. Va multumesc!
Daca ti-a mai aparut si acu 10 luni de ce nu te-ia dus mai fata la ginecolog? Ai asteptat sa iasa si al 2- lea cos sa vezi daca este sau nu contagios?
Nu am dat importanta prea mare pentru ca mi-a trecut atunci.Azi ce am observat ca a reaparut,ca sa zic asa... nu am putut sa ajung la ginecolog iar pana acum nu am mai fost niciodata .Nu am asteptat sa iasa si al 2-lea cos,oricum nu am de unde sa stiu daca e sau nu contagios asa cum zici tu, doar ca prima data chiar am crezut ca nu este absolut nimic, insa acum ca s-a intamplat si a 2-a oara m-am ingrijorat. Este mai putin de 10 luni, nu a trecut chiar asa de mult timp.
Vroiam doar sa aflu si parerea voastra.
Ai fost putin cam ironica, dar oricum apreciez ca ai raspuns.
Nu am 20 de ani, am 18, asta ca sa-ti satisfac curiozitatea.
treaba cu teama trebuia sa-ti fie inainte sa faci sex neprotejat ...... dar deh .... acum e prea tarziu pt regrete ...... ideea este sa te duci la medic sa nu se agraveze (presupun ca nu ai avut relatii cu un iubit stabil in care puteai avea incredere )
Acuma ce-i trecut e bun trecut, inapoi nu te poti intoarce. Ideea e ca de acum incolo sa fii un pic mai atenta cu tine, mai informata.
Si era bine sa mergi la gincolog de cand ti-a venit ciclul. Sunt teste care trebuie facute anual, cum ar fi papanicolau. Sunt boli care nu ocolesc pe nimeni, nici pe cele care nu si-au inceput viata sexuala.
eu zic sa nu te impacientezi prea tare. la medic o sa afli ce ai..... nu aici. aici se da cu presupusul si nu facem altceva decat sa-ti dam idei....... poate fi si din cauza epilatului spre ex.depinde unde este pozitionat.daca este intro zna de unde tu iti epilezi parul, s-ar putea de la asta sa fie. nodulii sau cosurile de genul asta sunt frecvente in zonele sensibile, datorita faptului ca firul de par nu o mai ia in directia care trebuie..... in fine....... mergi la medic .......... daca era o boala serioasa, gen sifilis(nu ca celelalte nu ar fi, dar cele gen candida, sau ciuperci sau mai stiu eu ce vegetatie se pot trata mai usor decat sifilisul-dak sunt descoperite la timp) acele cosuri ar fi fost mai multe, ti-ar fi dat ,,macarimi'' si ar fi aparut la mai putin de 10 luni dupa aparitia primului.eu asa stiu...... dar ca sa-ti iesi din pareri, mergi la medic...... cu siguranta te vei intoarce razand!