Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 15

Subiect: E bun sexul in sarcina

Lidia Oaspete

Implicit E bun sexul in sarcina

Eu sunt insarcinata de curand si am o intrebare, e bun sexul in sarcina? Afecteaza sexul copilul?
    Cat de des si cum ar fi bine sa o facem, stiti ceva bune pentru sex in sarcina

Doryna Oaspete

Implicit E bun sexul in sarcina

Toate femeile insarcinate ar fi bine sa stie ca exista anumite pozitii sexuale pe care le pot adopta in timpul sarcinii, si ca una din principalele lor griji, aceea de a proteja burtica si fatul, poate fi linistita daca cei doi parteneri adopta pozitii in care penetrarea sa nu fie adanca.

Un alt detaliu care le va "linisti" este faptul ca, spre deosebire de restul penisului, glandul sau capul penisului are alta constitutie, asemanatoare unui cauciuc si ca atenueaza loviturile. In plus, folosind pozitiile recomandate, cervixul femeii nu va fi lovit.

Alinutzamea Oaspete

Implicit Re: E bun sexul in sarcina

Of fetelor profitati cat mai puteti ca dupa nastere trebuie sa asteptati putintel!!!......Si eu cred la fel!Daca nu sunt probleme de ce sa ne abtinem???Eu mai am putin si nasc dar nu ma gandesc decat la!!!Abia astept sa vina acasa ca rup patul cu el,nu alta!Sincer ma intreb cum vom rezista dupa nastere!!!Trebuie sa gasesc o solutie ca numai cand mi-l imaginez dezbracat mi se zburleste parul pe mine!Sa nu mai zic de funduletul lui bombat.......OF!!!!!Vai ce greu o sa-mi fie!!!!
    Se zice ca poate provoca nasterea!!!Ei bine.....la mine de ce nu e asa???
    Lacramioara draga mai ziceai ca esti nimfomana.....oare????? Apai ma intreb ce sunt eu.......

Dudy Oaspete

cine a zis ca face sexul rau in timpul sarcinii?daca nu e interzis de medic trebuie ca alunga si stressul.

Duda Oaspete

pai cu rabdare se rezolva toate.mai e un pic si rasare soarele si inainte de a merge la servici poate are timp de una mica, hi hi dar nu uita sa il trezesti un pic mai devreme

Andolia Oaspete

Eu am facut-o ultima oara cu 2 zile inainte sa ma internez sa nasc. O faceam saptamanal si bebe s-a nascut la termen, nu s-a intamplat nimic (ce-i adevarat, cam trageam de sotul meu ca auzise ca nu e bine sa o mai facem din luna a patra. dr mi-a dat ok-ul, mai rarut, dar sa o facem in continuare) Dupa ce am nascut am suferit 7 saptamani pana am avut voie... hormonii, ce sa le fac )

Irinica Oaspete

Sunt fffff suparata ca dr mi-a interzis sexul in sarcina incepand luna 7. Joi sunt programata pt cezariana si dr e de garda si a zis ca sa nu cumva sa m-apuce mai devreme. La contractiile pe care le am totul e posibil, asa ca stau linistita pana miercuri seara. Cand ma gandesc sa stau 6 sapt pe bara m-apuca groaza.

Limica Oaspete

Eu am nascut prin cezariana ,dar pana la nastere,faceam dragoste cu sotul meu pana aproape de 8 luni si.
    Eu insarcinata n-am avut nici un fel de simptom de gravida,nu greturi,nu umflat de picioare,nimic doar burtica ce crestea ,atat,am fost o norocoasa
    Fetita s-a nascut la termen,cu greutate de 3.100, dupa nastere la vreo 2 luni ne-am inceput iar joaca,dar un pic mai rarut,ba de oboseala,stres,dar acum mergem din ce in ce mai bine

Claudet Oaspete

Eu am fost si mai norocoasa, n-am avut nici greturi sau alte probleme si s-a putut sa facem sex pana sapt trecuta( adica, cu doar doua sapt inainte de nastere). Sexul in sarcina e bun, te relaxeaza si te face sa te simti mai bine

Onutza Oaspete

offf, fetelor, eu ce sa mai zic! mie mi s-a interzis sa fac dragoste din luna a doua, si de atunci.... ne mai jucam din cand in cand si atat! noi suntem impreuna de 9 ani, de vreo 4 stam impreuna si de doi suntem casatoriti, deci pot spune ca eram copii cand ne am cunoscut, eu aveam 16, el 19! dar pot sa spun ca ne intelegem mai mult decat perfect, inainte sa raman insarcinata, eram f.... activi!
    el ma intelege... dar... mi e frica... sunt abia in luna a cincea, mai am o groaza de asteptat! ce ma sfatuiti sa mai fac? nu mi fac griji ca m-ar insela.... dar mi e ciuda, mai ales ca si eu il doresc de ...mor!

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    188

si eu am fost permanent preocupata sa facem sex, sa pastram o relatie de cuplu cat mai normala. O intrebam tot timpul pe doctorita daca este ok. Si mi-a spus ca este ok. Am avut interdinctie doar cand am avut hemoragie de la un hematom si mai spre sfarsitul sarcinii cand aveam contractii. in rest, chiar am descoperit ca este chiar foarte placut, mai tandru si mai multa dragoste decat sex. Va recomand sa incepeti cu un masaj facut de sot la picioare si la maini...

Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    24
    Posturi
    2.375

Raspunsul la aceasta intrebare ti-l poate da doar doctorul tau, in functie de modul cum evolueaza sarcina. Eu nu discutat cu doctorita lucrul acesta si mi-a spus ca atata timp cat nu simp dureri in timp ce am relatii este totul in regula. Pana la 7 luni a fost mai usor si era si interesant ca descopeream pozitii noi, dar dupa 7 luni nu a mai fost asa de usor. Burta era tot mai mare si, cu toate ca nu aveam nicio interdictie la sex, nu ma lasa psihicul sa ma simt bine, si nici pe sot. De teama sa nu-i facem ceva rau nu mai reauseam. Acuma, la fiecare este diferit, banuiesc. Fiecare face cum poate.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Sexul dupa nastere
    De Cori in forum Viata de cuplu
    Replici: 10
    Ultimul post: 24 feb 2012, 09:53
  2. Sexul bebelusului !!!
    De corynica in forum Clubul burticilor
    Replici: 5
    Ultimul post: 06 feb 2011, 09:43
  3. Sexul in timpul menstruatiei
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 1
    Ultimul post: 08 oct 2010, 23:02
  4. Sexul in timpul sarcinii
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 6
    Ultimul post: 09 ian 2010, 11:30
  5. Sexul in sarcina
    De selina in forum Sarcina
    Replici: 28
    Ultimul post: 27 nov 2009, 13:18

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44