Vreau sa zic ca intr-o dimineata pe la mi-am vazut vecina din fata mangaindu-se cu o alta femeie.....am vazut cum se mangaiau..eu eram pe balcon...nu-mi venea ca cred ochilor....si vreau sa spun ca erau asa de aprinse....nu le-am vazut complet dezbracate caci si-au schimbat camera. Dar alea 10 minutes cat m-am uitat la ele, vreau sa va spun ca m-au intaratat rau de tot
ar trebui sa incerci, sa nu ramai cu dorinta si la o anumita varsta sa zici de ce nu am facut-o si pe asta, esti libera sa faci ce-ti place cu cine iti place , cu cati iti place; nu astepta ziua de maine cand ai o familie, fa-o cat esti tanara si nu ai pe cine sa faci sa suferi ( ma refer la sot, copiii...), daca tu vrei asta cu adevarat e decizia ta, dar in romania inca ''comunista'' iti va fi greu sa-ti afli partener(a); un loc bun pentru asfel de experiente e olanda poate o excursie pentru ati potoli curiozitatile bafta si sa descoperi ceea ce vrei cu adevarat
nu stiu daca pot posta aici dar am si eu o problema : ma excit fff repede, nu mai stiu ce sa fac.aveti un sfat?
ms
poop
cum adica te exciti foarte repede? Sunt destule femei care se plang ca nus e excita, sau se excita greu
De abtinut cred ca te abtii, ca daca vezi ceva pe strada nu te cateri pe el, tine si de autocontrol, de cum iti educi reactiile.