Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate de la 13 la 23 din 23
Like Tree4Likes

Subiect: Cum v-ati cunoscut "jumatatea"?

Mixaela Avatar
    Mixaela este offline Membru
    Data inscrierii
    martie 2011
    Varsta
    31
    Posturi
    8

Implicit Re: Cum v-ati cunoscut "jumatatea"?

Multumesc Ramo, sa fie pentru toata lumea

cryss4 Avatar
    cryss4 este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Posturi
    4.644

Eu l-am cunoscut acum cam 2 ani intr-un joc(stiu ca pare stupid dar este adevarat!!) desi la inceput amandoi am luat-o ca pe o joaca acum ne iubim foarte mult si luptam pentru noi,pentru fericirea noastra dar in primul rand pentru copilul ce urmeaza sa vina pe lume!!
    David Andrei -13 septembrie-Ora 21:20

maryana este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    2.542

CE POVESTI FRUMOASE DE DRAGOSTE! IMI PLAC LA NEBUNIE...FIECARE E SPECIALA SI IMI DA FIORI CAND LE CITESC!

NOI SUNTEM IMPREUNA DE 8 ANI SI CASATORITI DE 4 ANI. Am fost colegi de dansuri populare, eram parteneri de dansuri, si asa s-a infiripat ceva frumos si special intre noi! de atunci suntem tot impreuna si sper ca toata viata va fi tot asa! nu ca ma laud, dar mi-a daruit Dumnezeu un barbat foarte bun si intelegator!
    v-am pupat
    cryss4 and ClejAde like this.

parinti fericiti din 1 iulie 2011

ramo2ely Avatar
    ramo2ely este offline Membru
    Data inscrierii
    februarie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    1.858

Citat Citat din maryana Vezi post
    CE POVESTI FRUMOASE DE DRAGOSTE! IMI PLAC LA NEBUNIE...FIECARE E SPECIALA SI IMI DA FIORI CAND LE CITESC!

NOI SUNTEM IMPREUNA DE 8 ANI SI CASATORITI DE 4 ANI. Am fost colegi de dansuri populare, eram parteneri de dansuri, si asa s-a infiripat ceva frumos si special intre noi! de atunci suntem tot impreuna si sper ca toata viata va fi tot asa! nu ca ma laud, dar mi-a daruit Dumnezeu un barbat foarte bun si intelegator!
    v-am pupat
    f frumos maryana ..ma bucur mult pt tine....o casnicie cat mai lunga si mai frumoasa!!!!!

maryana este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    26
    Posturi
    2.542

Citat Citat din ramo2ely Vezi post
    f frumos maryana ..ma bucur mult pt tine....o casnicie cat mai lunga si mai frumoasa!!!!!

multumesc! de asemenea si tie!
    pe toate sa ne ajute Doamne Doamne sa avem o familie sanatoasa si fericita!

parinti fericiti din 1 iulie 2011

Data inscrierii
    martie 2011
    Posturi
    736

Eu cu soţul meu ne cunosteam de knd eram mici. Totuşi el d cu aproape 10 ani mai mare. Era coleg d liceu cu fratele meu si venea frecvent la noi acasă. Eu aveam cam 9-10 anisori. Knd fratele meu a terminat liceul,Legăturile cu el au încetat.După 8 ani ne-am reintalnit!! Unde credeţi? La nunta fratelui meu!!!! Nu ne mai tineam minte.apoi ne-am dat seama k ne cunoastem.destinul a făcut k el si fratele meu sa se intanleasca si sa îl invite la nunta. La petrecere am stat împreuna, iar de atunci suntem avem 5 ani.anul trecut am făcut nunta si avem un baietel de 5 luni! Pupici pt toate!

pantoficustil este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    19
    Posturi
    79

Implicit Raspuns Cum v-ati cunoscut "jumatatea"?

Am si eu intrebare, cum v-ati dat seama ca este al vostru, eu sincer sunt la o rascruce . nu mai stiu pe cine sa aleg, am un baiat care ma iubeste si tin shi eu la el, dar in relatia noastra lipseste comnunicare, si pe cealalta parte un baiat haios, dragut care imi zice de o mie de ori ca ma iubeste si care are gaduri serioase, dar parca lipseste ceva....acel ceva...nush ce sa fac...voi ce parere aveti, daca nu va deranjeaza sa-mi raspundeti shi mie....

angelkim Avatar
    angelkim este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    3.058

Citat Citat din pantoficustil Vezi post
    Am si eu intrebare, cum v-ati dat seama ca este al vostru, eu sincer sunt la o rascruce . nu mai stiu pe cine sa aleg, am un baiat care ma iubeste si tin shi eu la el, dar in relatia noastra lipseste comnunicare, si pe cealalta parte un baiat haios, dragut care imi zice de o mie de ori ca ma iubeste si care are gaduri serioase, dar parca lipseste ceva....acel ceva...nush ce sa fac...voi ce parere aveti, daca nu va deranjeaza sa-mi raspundeti shi mie....
    E greu sa alegi intre doi barbati mai ales daca ai sentimente pentru amandoi.Cand cineva mi-a spus ca viata in doi nu este usoara si nu-i de vis asa cum imi imaginam eu,m-am suparat.Dar cand m-am mutat cu el,mi-am dat seama ca avea dreptate.Orice relatie cred eu implica sa faci si compromisuri,ca fiecare trebuie sa lase de la el.Tu ce simti,pe care il iubesti mai mult?La care te gandesti mai mult?Langa care din ei te vezi stand tot restul vietii?Care te face sa te simti implinita?Cu care din ei ai visuri comune?
    Poate raspunsul la aceste intrebari te va ajuta sa alegi.Dar sa nu uiti nici o clipa ca nimeni nu e perfect!

pantoficustil este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    19
    Posturi
    79

Spre marea mea dezamagire " Jumatatea " mea nu a venit inca si sunt un pic dezolata...

Anne22 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Posturi
    3

foarte frumoase povestile

alexandra30 este offline Banat
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    28

Citat Citat din lovelife Vezi post
    Noi ne-am cunoscut pe net, acum 7 ani, si contrar majoritatii intalnirilor stabilite pe net, asta a fost Ok, cu mici peripetii, am incurcat ora, si am venit cu o ora mai devreme, si azi suntem impreuna si avem o viata frumoasa, cu o fetita superba.

La voi cum a fost?
    Oh, ce frumos,

sa va traiasca fetita!

Noi ne-am cunoscut prin intermediul unei bune prietene care - de fapt - era sora lui. Ne-am cunoscut, pot sa zic ca din ambele parti a fost dragoste la prima vedere si reciproca,

iata ca relatia a rezistat, ne-am casatorit, iar acum avem o printesa de 2 ani si ne gandim, de fapt avem pe prim plan si al doilea bebe.
    cryss4 likes this.

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Subiecte Similare

1. Tort "Napoleon" (sau Mille-Feuille)
    De corynica in forum Din bucatarie
    Replici: 4
    Ultimul post: 16 nov 2011, 16:39
  2. Poveste:"cea mai curajoasa fetita de pe pamant !!"
    De pntsabina in forum Copilul de gradinita
    Replici: 1
    Ultimul post: 07 sep 2010, 13:21
  3. Replici: 1
    Ultimul post: 20 apr 2010, 11:08
  4. Replici: 1
    Ultimul post: 24 sep 2009, 07:54
  5. "Cresterea si ingrijirea copilului" de Wolfgang Goebel
    De lovelife in forum Copii 1-3 ani
    Replici: 0
    Ultimul post: 28 dec 2008, 09:49

Etichete pentru acest subiect

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44