Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 13
Like Tree4Likes

Subiect: am inaintat divortul desi nu vreau...

domnitza este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    3

Implicit am inaintat divortul desi nu vreau...

buna,suntem casatoriti cu sotul de doi ani,un an in urma am nascut un baietel minunat,desi ne doream mult ambii acest copil,el nu e asa atasat de copil...Am impresia ca o iubeste doar pe maica sa.Ne iubeam la inceput ft mult,eram pe primul loc pt el,insa dupa ce am locuit impreuna cu parintii lui,el s-a schimbat...a devenit violent,o asculta doar pe maica sa.Am incercat sa-i explic ca tb sa ne shimbam,dar ma invinovateste doar pe mine,nu o suport pe maica sa deloc!!!!
    Am dat la divort,dar inca il mai iubesc simt ca imi ies din minti ce sa fac?

teodoratt este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    1

Implicit Raspuns am inaintat divortul desi nu vreau...

ai grija in primul rand de copilul tau...e doar al tau in cazul asta....si de tine. peste ani ai sa regreti tu, dar cel mai mult copilul, si daca nu o sa-ti reproseze, o sa ramana oricum cu traume. acum exact prin asta trec eu. de mica al meu tata, si scriu asa ca sa-ti dai seama despre cine vorbesc, dar nu-i mai spun asa demult, a batut-o pe mama, mai am si un frate mai mare....am 26 de ani si am si acum cosmaruri cum o bate si o omoara, eu il omor, ca defapt de zi cu zi imi doresc sa moara....si regret ca mama nu a plecat de langa el cand trebuia...a stat pt noi, sa avem familie dar mai rau a facut, ea il iubea...ca si tine.....si am ajuns acum cu traume....ea acum sta cu mine si cu sotul, anul asta m-am maritat ,evident mi- a adus suparari si la nunta "el", am aflat ca o sa fiu mamica....pentru ea acum sunt bucuriile care o tin in viata....a avut momente grele...chiar de suicid, internari la neuro, i s-a declansat si o boala mai rea decat cancerul ( lupus) din cauza stresului, batailor, depresiilor......si toate astea pentru ce????? nu se mita...ai o viata inainte....nu e capatul....dincontra...copilul va fi viata ta momentan, nu sti cat de bine poate fi de acum inainte...nu da cu piciorul, daca ai posibilitatea sa pleci, FA-O!!!!!!!! timpul te va vindeca de " iubirea" tampita care i-o porti.....nu are nici o scuza pt comportamentul lui + ca ii faci rU copilului sa-l crsti in astfel de atmosfera....sper sa aud de bine. multa bafta.
    Ali23, maha and mmm2011 like this.

Dana Avatar
    Dana este offline Moderator
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

buna fetelor ! imi pare rau pentru situatiile prin care treceti si ati trecut , sa va dea Dumnezeu putere sa treceti peste toate si sa mergeti inainte cu capul sus !
    suntem femei , suntem puternice ! domnita , nu te lasa "calcata in picioare" de un papa-lapte (ca altfel nici n-am cum sa-i spun daca la varsta lui sta in poala mama-sii )... e foarte bine ce faci ...inteleg ca inca tii la el , ca te-ai obisnuit cu el , ca este tatal copilului tau , dar daca te-ar iubi si te-ar respecta nu ar face ceea ce face ...

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"

"Iubeste cat vrei, cum vrei, cum poti... dar iubeste mereu ! "
    Alex&Bianca=Love

domnitza este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    3

va multumesc mult de tot,mi-ati dat sfaturi semnificative...imi dati atata curaj si incredere in mine...imi pare rau teodoratt de experienta traita,bafta in toate,la toate mamicile!

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

n-ai ptr ce , domnita ... de aceea suntem aici , sa te ajutam ... sa te sfatuim , sa te ascultam ... iar tu daca simti nevoia poti sa te destainui ori sa ne tii la curent cu ceea ce faci . pupici si bafta si tie !

Alex&Bianca=Love

danas75 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Posturi
    2

Buna Domnitza eu nu am sa-ti dau sfaturi ca sfaturi e usor de dat .Am sa-ti spun ce a facut tatal baietelului meu pentru maicasa . Tot asa nebun era dupa maicasa cum spui de al tau luam batai serioase din cauza ei .Si cand nam mai rezistat am plecat la parinti mei si mi-a zis eu fara tine si copil stau dar fara mama nu am crezut ca glumeste dar nu a vorbit foarte serios copilul a crescut are acum 17 ani si el in tot acest timp nu sia cautat copilul . Asa ca sunt barbati care se lipseste de sotie si copil pentru mama . Cred ca ar trebui sa-ti dea de gandit dar totusi ai facut un pas divortul.

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

si dupa ce-o sa moara mama-sa o sa se trezeasca singur si o sa realizeze cat de prost a fost ( si ce mama dusa cu pluta are !!! ) ... cunosc si eu pe cineva care s-a dedicat parintilor ei...acestia i-au spus sa isi faca o viata ca ei se vor duce ... este de admirat ca a avut grija de tatal ei bolnav , insa acum ei nu mai sunt , iar ea , la 40 de ani este singura cuc ...

Alex&Bianca=Love

pantoficustil este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    19
    Posturi
    79

Nu cred ac ar trebui sa te granbesti, pana la urma este un copil la mijloc si o situatie ca asta l-ar schimba cu siguranta, incerca sa discuti in cel mai setios mod cu sotul tau, sa-l faci sa intelegaca, oferai optiunile si sa vedem el ce alege....nu te grabi , sa nu regreti la sfarsit si pana la urma tot tu suferi....

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Citat Citat din pantoficustil Vezi post
    Nu cred ac ar trebui sa te granbesti, pana la urma este un copil la mijloc si o situatie ca asta l-ar schimba cu siguranta, incerca sa discuti in cel mai setios mod cu sotul tau, sa-l faci sa intelegaca, oferai optiunile si sa vedem el ce alege....nu te grabi , sa nu regreti la sfarsit si pana la urma tot tu suferi....
    multe femei se sacrifica de "dragul" copiilor , dar mai mult rau le face ...
    ClejAde likes this.

Alex&Bianca=Love

angelkim Avatar
    angelkim este offline Membru
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    25
    Posturi
    3.058

Citat Citat din Dana Vezi post
    multe femei se sacrifica de "dragul" copiilor , dar mai mult rau le face ...
    Ai dreptate.Si mama a folosit faptul ca ne avea pe noi 3 ca ''scuza'' sa ramana langa un om care nu o iubea,nu o aprecia,o batea si mergea la alte femei.Si nici pana in ziua de azi nu s-a schimbat iar ea saraca s-a imbolnavit,are probleme cu inima si osteoporoza si el in loc s-o menajeze se urca tot mai rau pe pereti.Nimeni nu zice ca e usor sa divortezi dar barbatii nu se mai schimba.Le poti explica oricat,ca ce-au in gusa si-n capusa.
    Eu cu sotul meu suntem impreuna de 2 ani si ne-am casatorit acum 3 saptamani.Ca orice om are defectele lui si eu credeam la inceput ca o sa se dea dupa mine cu timpul.Nici vorba.Am invatat sa il accept asa cum e,desi si la noi sunt discutii,pentru ca este un om bun.Bebe e pe drum deja dar sunt sigura ca n-am sa ezit daca nu ne vom mai intelege si ne vom desparti pentru binele celei mici.

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Citat Citat din angelkim Vezi post
    Ai dreptate.Si mama a folosit faptul ca ne avea pe noi 3 ca ''scuza'' sa ramana langa un om care nu o iubea,nu o aprecia,o batea si mergea la alte femei.Si nici pana in ziua de azi nu s-a schimbat iar ea saraca s-a imbolnavit,are probleme cu inima si osteoporoza si el in loc s-o menajeze se urca tot mai rau pe pereti.Nimeni nu zice ca e usor sa divortezi dar barbatii nu se mai schimba.Le poti explica oricat,ca ce-au in gusa si-n capusa.
    Eu cu sotul meu suntem impreuna de 2 ani si ne-am casatorit acum 3 saptamani.Ca orice om are defectele lui si eu credeam la inceput ca o sa se dea dupa mine cu timpul.Nici vorba.Am invatat sa il accept asa cum e,desi si la noi sunt discutii,pentru ca este un om bun.Bebe e pe drum deja dar sunt sigura ca n-am sa ezit daca nu ne vom mai intelege si ne vom desparti pentru binele celei mici.
    angel , imi pare rau ptr situatia mamei tale , chiar daca este bolnava , niciodata nu e prea tarziu ... macar sa aibe o batranete linistita ...
    casa de piatra ! in orice cuplu apar discutii , important e sa nu depaseasca limita de bun simt si respect ... cearta se isca atunci cand 2 persoane au idei diferite si in contradictoriu ...suntem cu totii diferiti , ce ar fi daca am avea toti aceleasi idei si placeri ?
    si inca un lucru ... oamenii nu se schimba ! indiferent de varsta lor
    felicitari ptr 30 de saptamani , sarcina usoara in continuare si pana la termen ...mai ai putin ! pupici

Alex&Bianca=Love

danas75 este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Posturi
    2

Buna fetele da aveti mare dreptate de schimbat barbati nu se schimba si de ce spun asta ?Acum 17 ani am trait cu un om violent si dupa 16 ani am vb cu concubina lui care avea si un copil cu el si mi-a povestit cam ce traeste ea cu el si sincer nu se schimbase nimic bun la el.Tot omul violent care il lasasem eu era si se facuse pot spune mai rau de cat era .Eu cand am plecat de la el ma lasat sa plec cu baitel cu tot ea cand na mai rezistat anul trecut nu ia dat copilul. Asa ca mai rai se fac dar mai buni nu asta e parerea mea .

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. vreau raspunsuri :(
    De corynus in forum Preconceptia
    Replici: 15
    Ultimul post: 23 nov 2011, 14:28
  2. eu vreau ,dar el nu poate
    De MADAGASCAR in forum Viata de cuplu
    Replici: 3
    Ultimul post: 20 oct 2011, 07:27
  3. Vreau si eu un raspuns!!!
    De marren in forum Sarcina
    Replici: 2
    Ultimul post: 12 nov 2009, 22:05
  4. Vreau sfaturi...medicamente!!!
    De gabriela2009 in forum Sarcina
    Replici: 0
    Ultimul post: 07 oct 2009, 13:14
  5. vreau sa imi deschid parul?
    De Unregistered in forum Moda si frumusete
    Replici: 3
    Ultimul post: 18 iul 2009, 15:59

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44