- intre 20 si 30 ani
Eu lu'al meu cu ocazia unei aniversari,unei zii de nasteri i-am cumparat fie ceva de imbracat ce stiam ce ii place ft mult,ori un parfum care stiam ca ii place..
Presupun ca nu de putine ori ati avut o lipsa de idei in gasirea unui cadou pentru barbatii din viata voastra, fie ca este borba de iubit, tata, frate, coleg de munca, prieten sau o simpla cunostinta.
Tu fiind femei iti este usor sa ai i idee de cadou pentru o alta femeie, dar cand este vorba de barbati este mai dificil, acele idei de cadouri de care aveam nevoie nu vin asa usor cand avem nevoie de ele, sau uneori nu sunt deloc inspirate, si ne dam seama cand este deja prea tarziu.
Asa ca va propun sa veniti fiecare cu cateva idei de cadouri pentru barbati care pot fi utile altor femei si de ce nu chiar voua.
Aceste idei de cadouri putem sa le structuram in functie de varsta barbatului, de exemplu:
- intre 20 si 30 ani
- intre 30 si 35 ani
- intre 35 si 40 ani
- intre 40 si 50 ani
- intre 50 si 60 ani
- peste 60 ani
Asteptam ideile voastre de cadouri pentru barbati.
- intre 20 si 30 ani
Eu lu'al meu cu ocazia unei aniversari,unei zii de nasteri i-am cumparat fie ceva de imbracat ce stiam ce ii place ft mult,ori un parfum care stiam ca ii place..
David Andrei -13 septembrie-Ora 21:20

Cred ca cel mai potrivit pentru barbati ar fi ori un accesoriu pentru tinuta lui, cum ar fi un ceas sau o bratara ( barbateasca)
) ..), ori ceva pentru igiena lui, sau o bluza, nush depinde si de persoana , de parerea lui desprea lucrurile materiale, pentru ca sunt persoane care nu pun deloc accent pe astfrel de lucruri, orice i-ai cumpara cel mai important ar fi sa fie ales de tine si sa tii si cont ed gusturile lui....:*:*:*
Intre 20 - 30 :
Al meu e fericit cu
- o perinita in forma de inimioara
- o scrisoare de dragoste ( e invechita treaba dar de efect si fara pret !)
- un inel de argint ( lucreaza si pt a nu strica verigheta poarta inelul de argint daruit de mine )