Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate de la 13 la 24 din 24
Like Tree22Likes

Subiect: Copii nu seamana cu sotul

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Implicit Raspuns Copii nu seamana cu sotul

Vad ca multe mamici dau sfaturi sa plece, dar ati analizat macar o clipa care sunt consecintele acestei actiuni? Ati analizat efectele pe care le va avea o despartire (stupida) asupra copiilor? Ati tinut cont ca acei oameni se iubesc?
    marynela likes this.

alexandra30 este offline Banat
    Data inscrierii
    iunie 2011
    Varsta
    30
    Posturi
    28

Citat Citat din lovelife Vezi post
    Vad ca multe mamici dau sfaturi sa plece, dar ati analizat macar o clipa care sunt consecintele acestei actiuni? Ati analizat efectele pe care le va avea o despartire (stupida) asupra copiilor? Ati tinut cont ca acei oameni se iubesc?
    Pai asta e si problema, de fapt problemele: copiii si dragostea care e in floare.

Cel mai convenabil este ca ei sa poarte o discutie si sa se ajunga la o decizie, pentru ca nu NOI decidem pentru ei, ci tocmai EI. E viata lor, au copiii, stiu ei mai bine ce sa faca - noi doar ne-am dat cu parerea(cum am face daca am fi in situatia respectiva) desi, sincer, nici eu nu stiu cum as reactiona.
    piti likes this.

Dana Avatar
    Dana este offline Moderator
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

pai ea a zis ca nu stie daca il mai iubeste ...
    a sta impreuna cu tatal copiilor de dragul copiilor si nu ptr ca este iubire , respect si incredere nu este deloc un sacrificiu bun... si o zic din experienta ...parintii mei s-au certat mereu ...zi de zi erau cu susu-n jos si niciodata nu se puneau de acord ...de pe la vreo 7 ani eu tot le ziceam sa se desparta ptr ca eu nu mai pot suporta sa ii vad cum se cearta si cum nu se iubesc ... era foarte dureros ptr mine ... mai bine ii vedeam separati decat asa ...

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"

"Iubeste cat vrei, cum vrei, cum poti... dar iubeste mereu ! "
    Alex&Bianca=Love

BBpiticutz Avatar
    BBpiticutz este offline Membru
    Data inscrierii
    decembrie 2010
    Posturi
    1.952

eu nu inteleg de ce e obligatoriu ca bebeii/copii nostri sa semene cu noi???ei pot semana f. bine pe bunici, matusi si alte rude, asta nu noi alegem depinde de genetica si de ce a ales Doamne Doamne
    nici BB nostru nu seamana deloc cu noi, e saten inchis-brunet, iar noi amandoi blonzi, eu cu ochii albstri, iar el verzi, dar nu-mi fac nici o problema in sensul asta, mama e bruneta deci are pe cine semana
    eu zic sa nu va despartiti pt. motivul asta, mi se pare un motiv pueril
    exista motive grele care pot duce la o despartire intre doi oameni, mai ales ca voi aveti ceva ani de casnicie in spate nu gluma si banuiesc ca ati trecut prin multe impreuna
    eu zic sa lasi de la tine, dupa ce va iesi rezultatul testelor, el se va cai si asta va fi suficient, nu e necesara o alta pedeapsa mai mare
    piti likes this.

pantoficustil este offline Membru
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    19
    Posturi
    79

Imi dai seama ca esti ranita de neincrederea sotului tau, dar daca il iubesti ar trebui sa et mai gandesti inainte de a te desparti de el, gandeste-te bine, analizeaza toata situatia si incearca sa iei cea mai buna decizie pentru tine si pentru copii tai...
    piti likes this.

piti este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    33
    Posturi
    5

dragele mele....multumesc din suflet pentru pareri si sprijin......acum am aflat...au sosit testele adn .
    nu ma intrebati cati bani am irosit pe ele........
    maine se duce sotul sa le ridice....ABIA ASTEPT!!!!!!
    sa stiti...imi e tare greu...copii sunt topiti dupa tatal lor.....mai ales fata
    nu stiu ce voi face...el acum se poarta super..cred ca se simte vinovat.....
    sper sa ma ajute Domnul sa iau cea mai buna decizie pentru mine si copilasii mei...
    maine va scriu de rezultat.
    inca o data MULTUMESC!
    ( nu sunt singura pe lumea asta....)

claudia_m Avatar
    claudia_m este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2010
    Varsta
    30
    Posturi
    844

Piti, stiu ca multa lume spune ca nu e bine sa te sacrifici toata viata chiar daca ai copii dar crede-ma ca intr-o despartire copiii au cel mai mult de suferit si asta o spun vazand cazuri pe care le-am avut in familie (matusa, verisoara) sau intre prieteni.Copiii lor au fost marcati de situatie nu ei. Daca in urma rezultatelor mai exista o cale de impacare, gandeste-te bine, cantareste si decide.Ce sa-ti zic, multa bafta!
    piti likes this.

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

Citat Citat din piti Vezi post
    dragele mele....multumesc din suflet pentru pareri si sprijin......acum am aflat...au sosit testele adn .
    nu ma intrebati cati bani am irosit pe ele........
    maine se duce sotul sa le ridice....ABIA ASTEPT!!!!!!
    sa stiti...imi e tare greu...copii sunt topiti dupa tatal lor.....mai ales fata
    nu stiu ce voi face...el acum se poarta super..cred ca se simte vinovat.....
    sper sa ma ajute Domnul sa iau cea mai buna decizie pentru mine si copilasii mei...
    maine va scriu de rezultat.
    inca o data MULTUMESC!
    ( nu sunt singura pe lumea asta....)
    ce bine ca ai intrat sa ne mai spui cum e situatia ... stii cum e o vb "tot raul spre bine" , deci e foarte bine ca sotul tau se poarta super frumos acum . cred ca o sa se simta vinovat mereu, dar daca crezi tu ca merita ramai alaturi de el ... si mai ales in privinta in care copiii sunt foarte atasati de el . si mai e o parte buna,sotul tau va avea de-acum inainte incredere in tine si nu o sa mai plece urechea la gura lumii . sa intri sa ne spui ce ai facut .pupici
    piti likes this.

Alex&Bianca=Love

nectaria Avatar
    nectaria este offline Super Moderator
    Data inscrierii
    octombrie 2010
    Varsta
    23
    Posturi
    12.525

Dragele mele....am si eu o mare problema......copii mei nu seamana cu sotul.
    Din clipa in care s-au nascut au existat comentarii din partea multor "binevoitori".Eu si sotul meu ne cunoastem de la varsta de 18 ani, am trecut prin multe impreuna si nici nu se punea problema de incredere....
    Copii nostri au acum 9 ani si 6 ani......si datorite presiunilor, am fost si am facut testul de paternitate.......
    problema e ca , dupa ce vor veni rezultatele.... eu vreau sa ma despart de sot.
    Nu stiu daca il mai iubesc....stiti...sunt ranita de lipsa lui de incredere... acum ziceti si voi... ce vina am eu ca nu seamana copii cu el?
    Sunt 100% ai lui.....de 15 ani nu am fost nici o zi despartiti....si neincrederea lui este total nefondata.....
    Ce ma sfatuiti?
    Lipsa lui de incredere nu e usor de trecut cu vederea. Daca dupa atatia ani ati ajuns sa faceti un test de paternitate...... Incearca sa analizezi bine situatia, sa vezi daca il mai iubesti... analizeaza sa vezi cum se comporta el cu copilasii... si mai incolo vei vedea tu ce e de facut. Totusi sunt atatia ani la mijloc si nu e usor sa renunti. Incercati sa comunicati mai mult. Va doresc multa fericire!
    piti likes this.

M-AM NASCUT IN 20 IUNIE

piti este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    33
    Posturi
    5

DRAGELE MELE.....AM FOST SI AM RIDICAT REZULTETUL ADN.MANTIONEZ CA L-AM FACUT LA INML MINA MINOVICI SI A COSTAT 3.600 RON.
    DECI ESTE MAI MULT DECAT OFICIAL........
    DECI......NUMITUL......NU SE POATE EXCLUDE DIN FILIATIA BIOLOGICA A MINORILOR.....ESTE TATAL BIOLOGIC AL BAIATULUI CU O PROBABILITATE DE DE 99.99999704 % IAR AL FETEI CU O PROBABILITATE DE 99.9999999 % .
    REGRETA ENORM CELE INTAMPLATE .........SI MA ROAGA SA NU MA RAZBUN......
    MA MAI GANDESC!
    DEOCAMDATA NU STIE NIMENI DIN FAMILIILE NOASTRE.....DAR VOR AFLA SI VOR REGRETA!
    VA MULTUMESC DE SFATURI SI PENTRU FAPTUL CA ATI FOST ALATURI DE MINE!
    ACUM TREBUIE SA CANTARESC BINE SITUATIA SI SA VAD CE FAC IN CONTINUARE....

Dana Avatar
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

DRAGELE MELE.....AM FOST SI AM RIDICAT REZULTETUL ADN.MANTIONEZ CA L-AM FACUT LA INML MINA MINOVICI SI A COSTAT 3.600 RON.
    DECI ESTE MAI MULT DECAT OFICIAL........
    DECI......NUMITUL......NU SE POATE EXCLUDE DIN FILIATIA BIOLOGICA A MINORILOR.....ESTE TATAL BIOLOGIC AL BAIATULUI CU O PROBABILITATE DE DE 99.99999704 % IAR AL FETEI CU O PROBABILITATE DE 99.9999999 % .
    REGRETA ENORM CELE INTAMPLATE .........SI MA ROAGA SA NU MA RAZBUN......
    MA MAI GANDESC!
    DEOCAMDATA NU STIE NIMENI DIN FAMILIILE NOASTRE.....DAR VOR AFLA SI VOR REGRETA!
    VA MULTUMESC DE SFATURI SI PENTRU FAPTUL CA ATI FOST ALATURI DE MINE!
    ACUM TREBUIE SA CANTARESC BINE SITUATIA SI SA VAD CE FAC IN CONTINUARE....
    iti urez succes in orice decizie vei lua !
    piti likes this.

Alex&Bianca=Love

deea8511 Avatar
    deea8511 este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Posturi
    929

Buna...am citit si eu prin ce a trebuit sa treci...greu e si cu barbatii astia....BAFTA IN DECIZIA TA, SA FIE CEA MAI BUNA PT TINE SI COPII TAI!

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Subiecte Similare

1. Am aflat ca sotul meu se masturbeaza, sunt socata
    De Finutza in forum Viata de cuplu
    Replici: 45
    Ultimul post: 13 mar 2012, 19:43
  2. Sotul alaturi la nastere?! In Romania?!
    De hazelnut in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 3
    Ultimul post: 18 apr 2011, 10:56
  3. Probleme cu sotul
    De didina in forum Viata de cuplu
    Replici: 4
    Ultimul post: 08 oct 2010, 23:08
  4. Barbatii care concept copii dupa 45 de ani risca copii cu probleme
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 05:40
  5. Cel mai frumos cadou pentru sotul meu
    De Miranda in forum Clubul mamicilor
    Replici: 3
    Ultimul post: 14 nov 2008, 08:32

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44