Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 24
Like Tree22Likes

Subiect: Copii nu seamana cu sotul

piti este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    33
    Posturi
    5

Implicit Copii nu seamana cu sotul

Dragele mele....am si eu o mare problema......copii mei nu seamana cu sotul.
    Din clipa in care s-au nascut au existat comentarii din partea multor "binevoitori".Eu si sotul meu ne cunoastem de la varsta de 18 ani, am trecut prin multe impreuna si nici nu se punea problema de incredere....
    Copii nostri au acum 9 ani si 6 ani......si datorite presiunilor, am fost si am facut testul de paternitate.......
    problema e ca , dupa ce vor veni rezultatele.... eu vreau sa ma despart de sot.
    Nu stiu daca il mai iubesc....stiti...sunt ranita de lipsa lui de incredere... acum ziceti si voi... ce vina am eu ca nu seamana copii cu el?
    Sunt 100% ai lui.....de 15 ani nu am fost nici o zi despartiti....si neincrederea lui este total nefondata.....
    Ce ma sfatuiti?

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Implicit Raspuns Copii nu seamana cu sotul

Dar seamana copii cu tine, sau nu seamana cu niciunul dintre voi?
    E normal si firesc sa aiba aceasta indoiala, mai ales ca si el vede in jur, multe femei care calca pe alaturi, este derutat, mai ales daca sunt probabil destui care il iau peste picior, chiar rude si apropiati, eu zic ca dupa ce in rezultatele de la testele de paternitate sa va impacati, copii au nevoie de ambii parinti, si poate dupa 15 ani inca mai aveti suficienta iubire intre voi sa continuati.
    magdalena likes this.

camyR este offline Mami
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    28
    Posturi
    677

Neincredearea lui este total nefondata. Eu zic k este vb de lipsa de comunicare dintre voi! Incearca sa vb cu el si sa rezolvati pb.

piti este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    33
    Posturi
    5

Copii seamana cu mine.Mult.
    Noi acum nu suntem certai....vreau sa ne despartim cand va vedea cat s-a inselat si cat a gresit.....

lovelife este on-line acum Admin
    Data inscrierii
    septembrie 2008
    Posturi
    591

Citat Citat din piti Vezi post
    Copii seamana cu mine.Mult.
    Noi acum nu suntem certai....vreau sa ne despartim cand va vedea cat s-a inselat si cat a gresit.....
    Asta seamana mai mult a razbunare, eu zic ca nu merita. Oricum dupa ce va vedea ca sa inselat, va regreta mult si se va simti f prost, si asta este o razbunare suficienta

piti este offline Membru
    Data inscrierii
    noiembrie 2011
    Varsta
    33
    Posturi
    5

am vorbit.mult.este"convins "ca sunt ai lui.......dar totisi s-a ajuns aici...

Dana Avatar
    Dana este offline Moderator
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

pai , daca nu semanau cu tine , mai intelegeam si eu , dar asa ...ce-i cu neincrederea asta ?
    eu sunt de alta parere ...copiii sunt mari si pot intelege unele lucruri ...nu are rost ca niste parinti care nu au incredere unul in celalt si mai ales tu ca ai zis ca nu il mai iubesti asa mult , sa stea impreuna de dragul copiilor ... mai mult rau le puteti face ... dar insa , daca inca tii la el foarte mult si el e cat de cat ok , iarta-l ...asa-s barbatii mai dobitoci din fire ...

eu sa patesc asa , m-as supara la fel de tare , si cred ca as avea aceeasi reactie ...dar nu pot gandi chiar asa departe ...
    ClejAde likes this.

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"

"Iubeste cat vrei, cum vrei, cum poti... dar iubeste mereu ! "
    Alex&Bianca=Love

marynela Avatar
    marynela este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.635

pacat ca sotul tau nu are destula incredere in tine si sunt sigura ca va regreta situatia creata dupa ce va vedea rezultatele, nu are nici o scuza k a cazut in "capcana prietenilor" totusi eu cred ca nu trebuie sa destramati o familie pt greseala k asta dand satisfactie tuturor. cei care au zis, si in gluma, ca nu sunt copii lui nu va vor binele...asa ca... dupa rezultate e bine sa aveti o discutie fff serioasa, sa vezi reactia lui si sa te gandesti cand iti va mai trece din suparare si dezamagire, si bineinteles daca consideri ca acolo in sufletul tau mai are un loc special...
    piti likes this.

..........for ever.........
    ​
    Sa ai incredere totala in Dumnezeu inseamna sa ai credinta ca El stie ce este mai bine pentru tine in viata!!!

Dana Avatar
    Dana este offline Moderator
    Data inscrierii
    aprilie 2011
    Varsta
    24
    Posturi
    6.276

dupa rezultate , sa va impacati si sa ii scoti ochii toata viata ))

eu stii cum sunt , mary ? nu-mi da lumea de mancare , asa ca n-am de ce sa-i ascult gura . el daca asculta gura lumii , duca-se sa traiasca si sa fie fericit cu lumea ...

acu , daca ea nu il mai iubeste si se simte atat de tradata , n-are rost sa ramana langa el . vor fi nefericiti ca si familie cu tot cu copii ...
    piti likes this.

"Exista un singur copil frumos in lume si el apartine fiecarei mame"

"Iubeste cat vrei, cum vrei, cum poti... dar iubeste mereu ! "
    Alex&Bianca=Love

marynela Avatar
    marynela este on-line acum Membru
    Data inscrierii
    iulie 2011
    Varsta
    26
    Posturi
    3.635

asa e dana, nu ar trebui sa ne luam niciodata dupa gura lumii, dar vezi tu "cand 3 iti zic ca esti beat te duci sa te culci..." mai ales cand iti zice si mama, si tata, si fratele, si...
    asta ii ziceam si eu k daca mai simte ceva pt el e bine sa se mai gandeasca pana ia o decizie radicala, dar daca nu nici nu trebuia sa astepte un "pretext"...
    e usor de vb din afara, lasa-l, duca-se, eu daca eram in locul tau... de fapt nu stim nimeni cum ar reactiona pana nu trece prin asa ceva(doamne fereste )dar numai ea stie daca merita iertarea ei...
    oricum sa ii dorim tot ce e mai bine pt ea si copii si sa fie puternica!!!!
    piti likes this.

..........for ever.........
    ​
    Sa ai incredere totala in Dumnezeu inseamna sa ai credinta ca El stie ce este mai bine pentru tine in viata!!!

monic@ este offline Banat
    Data inscrierii
    octombrie 2011
    Varsta
    27
    Posturi
    541

Pai atata timp cat nu exista incredere o relatie poate fi imposibila , iar daca el n are incredere in tine dupa atatia ani , imi pare rau , dar nu te merita , insa daca vei observa o schimbare la el , atunci da ,putem spune ca merita insa ... asa... mai bine te lasi pagubasa ! sanatate
    piti likes this.

Mariko Avatar
    Mariko este offline Membru
    Data inscrierii
    august 2011
    originara din Oradea, pierduta intre moldoveni-Iasi
    Varsta
    31
    Posturi
    638

mai,chiar e culmea asta! al nostru nu seamana cu nici unul,seamana rupt cu mama! pai ce sa zica sotul unei colege,ca din 2 bruneti a iesit o blonda cu ochii albastri ca strabunicul? in locul tau asa i-as da un sut!
    piti likes this.
    Athena Luana

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Am aflat ca sotul meu se masturbeaza, sunt socata
    De Finutza in forum Viata de cuplu
    Replici: 45
    Ultimul post: 13 mar 2012, 19:43
  2. Sotul alaturi la nastere?! In Romania?!
    De hazelnut in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 3
    Ultimul post: 18 apr 2011, 10:56
  3. Probleme cu sotul
    De didina in forum Viata de cuplu
    Replici: 4
    Ultimul post: 08 oct 2010, 23:08
  4. Barbatii care concept copii dupa 45 de ani risca copii cu probleme
    De Sarcina si nasterea in forum Discutii la articole
    Replici: 0
    Ultimul post: 30 iul 2009, 05:40
  5. Cel mai frumos cadou pentru sotul meu
    De Miranda in forum Clubul mamicilor
    Replici: 3
    Ultimul post: 14 nov 2008, 08:32

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44