Pfff....ce situatie complicata.
Cred ca se vor rezolva multe cu rabdare si vorba buna.
Fata se va mai mari si in timp o sa gandeasca altfel.
Parerea mea (desi nu am trecut prin asa ceva), este ca ar trebui sa ii spuneti in fata, ci nu la telefon. Sa ii spuneti amandoi, nu doar unul dintre voi.
Si sa o asigurati inainte de toate ca o iubiti foarte mult, sa ii specificati mereu ca nu o luati de langa mama ei ca sa fie linistita, apoi sa ii spuneti ca veti avea un copil, dar ca asta nu va schimba cu nimic situatia, ca o veti iubi la fel de mult.
Rabdare si iar rabdare..parerea mea. Cu cat se mareste, cu atat va intelege mai multe.

LinkBack URL
About LinkBacks
...nu stiu ce/sum sa facem..cand sa ii spunem fetitei ca o sa aba un fratior/surioara? cum sa ii spunem? problema e cu atat mai dificila cu cat la inceputul relatiei noastre dupa ce mama fetei a vazut ca intre noi e ceva serios, la unul din showurile : nu iti mai dau copilul ca m-am razgandit in timp ce i-o lua din brate sa o duca inapoi in casa a spus ceva de genul: oricum o sa faceti voi un copil pe care o sa-l iubiti si o sa uitati de fata...lucru pe care fetita il tine minte si ne-a mai intrebat cateodata daca o sa o mai iubim dupa ce apare 'fratiorul'. deci? cum sa fac? cum sa prcedez? cum sa o anuntam? cand? nu-mi doresc dect armonie in familia noastra, eu pe fata oricum o vad ca si pe a mea, i-am facut camera ei..in care nu a mai calcat de un an..stateam la povesti cu ea cu orele, relatia era minunata...pana nu demult..acum nici nu mai stiu cum e [entru ca nu mai vrea sa vina si daca o vedem 1 ora sta tacuta si nu mai povesteste ci doar intreaba: da ma duci inapoi la mami, da? nu ma duci cu tine acasa, ma duci la mami, da?