Pagina 1 din 4 1234 UltimulUltimul
Rezultate de la 1 la 12 din 46
Like Tree29Likes

Subiect: Am aflat ca sotul meu se masturbeaza, sunt socata

Finutza Oaspete

Implicit Am aflat ca sotul meu se masturbeaza, sunt socata

Imi tot dau ghes sa intreb despre asta.V-as ruga sa-mi spuneti si mie ce ati face daca ati afla ca sotul face lucrul asta de cind v-ati casatorit.
    Si cam ce reactie ar trebui sa am... Sincer sunt destul de deschisa la minte, ma doare mai mult faptul ca mi-a ascuns pentru ca inseamna ca increderea pe care eu ma bazam in relatia noastra nu exista.
    Cert e ca nu mi-a picat bine si lucrurile nu sunt foarte roze.
    Pentru mine e cam in aceeasi linie cu inselatul mai ales ca mi-a ascuns asta de atita timp ...aprox 10 ani.

As aprecia raspunsuri din partea masculina.

Delia Oaspete

Implicit

Sincer...cred ca as fi socata si nu mi-ar pica prea bine.As incerca sa purtam o lunga discutie si sa aflam impreuna ce este in dezordine in patul nostru. Sau poate este o problema mai veche a lui si poate tu nu esti vinovata si poate cauta raspunsuri si ajutor la un psihoterapeut.

Unregistered Oaspete

Implicit

Cred ca esti putin cam in invechita in gindire, nu o spun cu rautate sau pe ton de cearta. Cred ca multi barbati fac asta, fie ca sint casatoriti sau nu, dar asta nu inseamna ca te inseala. Asta le face lor placere. Cred ca sint si femei care fac asta si nu inseamna ca au ceva cu sotii lor. Eu as zice sa nu faci mare caz de asta.

Marius Oaspete

Implicit

Cum este viata voastra sexuala? Cine se plange mai mult si ce invoca? Tu ai ceva ce nu iti place in relatia dintre voi? (nu neaparat sexuala)
    Dar sotul tau?
    Cu ce te ocupi? Aveti copii? Ce varsta au? Cat timp alocati pentru voi doi in decursul unei luni? Cum va petreceti timpul impreuna? Va certati des? Daca va certati care sunt motivele? Cati ani ai tu, dar sotul tau?
    As aprecia raspunsuri corecte (sincere).

Dulceatza Oaspete

Implicit

Stai linistita, nu-i capat de tara. Vorbeste cu el, ofera-i ce crezi ca 'cauta in alta parte',chit ca nu a cautat in alta parte...

E mai bine asa decat sa afli c-a cheltuit lunar x cantitate la casa de toleranta, de 10 ani de zile...

In ziua de azi masturbarea e ceva normal, barbat, femeie, casatorit, necasatorit...la fel ca si excitarea impreuna prin intermediul masturbarii. Fa-i o surpriza diseara...

Ramona Oaspete

Implicit

daca asta e singurul lucru care ti se pare tie "aiurea" eu nu cred ca.s probleme, nu tre sa ai musai dezordine in pat ca sa faci asta
    tu ai facut.o vreodata? poate daca o faci iti dai seama ca se poate si fara sa te gandesti la altu/alta si ajungi la concluzia ca e ceva ce iti face placere, o placere care ti.o oferi singur

helena Oaspete

Implicit

Exista unii oameni care isi fauresc un spatiu intim, dar atat de intim incat pot rezolva orice in el. Nu exclude orice alta relatie, dar este (adica devine) o necesitate.
    Un barbat se masturbeaza fie ca nu este satisfacut, fie ca asa vrea el. Ambele au o justificare reala: in prima scapa de tensiune, in a doua nu are nevoie de consimtamantul nimanui.
    Din cate stiu eu, situatia este similara si la femei.
    Un sexolog ti-ar spune ca este normal si, daca te deranjeaza, incearca sa intri in jocul lui (daca chiar esti deschisa la minte si vrea si el).
    Eu te inteleg ca esti socata, dar n-as spune totusi ca e similar cu inselatul...

Crisa Oaspete

Implicit

Si cu care te inseala? Cu Dreapta sau cu Stinga?...

Eu personal nu cred ca este motiv de suparare pentru tine. Daca ii arati ca esti suparata si il certi, se va inchide in el si se va simti vinovat.

Nu este o vina asta, unii barbati o fac chiar daca sint insurati sau nu, este o placere pe care si-o ofera si care nu implica prea mult "lucru"... Si apoi... eu cred ca "Manuela" stie cel mai bine cum ii place sau ce ii place.

Lady Oaspete

Implicit

Cautam probleme acolo unde ele nu exista.
    Se masturbeaza,ok si ce? Se cunoaste pe sine,ii face placere,nu te inseala,nu risti sa te imbolnaveasca cu vreo candida,asa ca, care e problema?Ce,omul daca e insurat nu mai are intimitate sau cum?Nu mai are voie sa....asa si pe dincolo,singur singurel?

Ti-a ascuns asta pentru ca e evident ca tu nu esti pregatita sa afli si pentru ca evident nu ti se pare ok,nu practici cum ar veni.
    daca stia ca esti ok cu treaba asta iti spunea,mai mult ca sigur.

Ii e rusine de reactia ta.

Finutza Oaspete

Implicit

Ok, acum o sa raspund si la intrebarile voastre. Cind am zis ca pun pe aceeasi linie cu inselatul, m-am referit la treaba cu ascunsul timp de atitia ani.

L-am intrebat de multe ori despre asta, trebuia sa ma incred mai mult in intuitia mea.
    Bineinteles ca a inceput cu mult inainte de a ma cunoaste pe mine, asa cum incepe la multi oameni, barbati sau femei, e o forma de cunoastere.

Nu am avut deloc o reactie de respingere ci i-am spus ca e ok, ca multa lume face asta, insa daca stau si ma gindesc la frecventa si durata pe un timp asa de indelungat mi-e sa nu fie deja o problema.

Sau mai exact noi avem o problema de comunicare/nepotrivire, etc.. Treburile astea nu cred ca trebuie sa stea asa de mult sub cearceaf, adica eu ma gindesc ca daca as fi fost in locul lui i-as fi spus mult mai demult.

Am promis fata de mine sa nu ma mai gindesc dar parca e tot un pic greu.
    El e genul de om care critica foarte mult pe altii pentru ca au aventuri, etc si chiar vorbea urit despre ei. Astea sunt valorile lui, nu i le-am insuflat eu.
    Acum insa fiecare raspunde in fata lu' Dumnezeu pentru ce face si consider ca a fost ipocrit fata de altii atunci cind una spui si alta faci.

Marius, sa stii ca nu am de gind sa ma invinovatesc pentru ce face altul, stiu ca nimeni nu-i perfect dar de-aici pina la a spune ca e din cauza mea cred ca e o cale mai lunga. Am crezut ca avem genul de relatie in care daca cineva e nemultumit se poate comunica, discuta, gasi o solutie, etc...indiferent care e acea solutie o relatie mai puternica sau o despartire.
    Da, avem copii, dar chiar nu cred ca e cazul sa zic ca din cauza ca i-am avut avem problemele astea.
    Pe mine nu ma deranjeaza comportamentul in sine, ci discrepanta intre ceea ce spune si ce face. Adica ce e mare lucru in a raspunde da, dom'le fac asta pentru ca-mi place. Repet l-am intrebat de mai multe ori si a avut ocazii sa spuna un simplu da, fara sa dea explicatii, etc...

Asta ma deranjeaza, ca am trait intr-o partiala stare de bine.

zana Oaspete

Implicit

Dar de ce l-ai intrebat de multe ori? De ce te-a macinat?

Uite eu cred ca de multe ori uitam ca persoana de langa noi e un individ aparte, ca nu e chair parte din noi desi asa simtim si asa am vrea sa fie, ca au intimitatea si mai ales dreptul la intimitate chair daca asta inseamna masturbare.

Iti spun toate astea pentru ca mie mi-a luat ceva timp sa inteleg, am fost intr-o relatie cand sincer aveam certitudinea ca se masturba si ma obseda, intrebam, nega, un fel de obsesie dar si suparare, cum eu nu eram de ajuns?

M-am imformat, am mai citit si acum am banuit de cateva ori ca sotul meu (altul fata de relatia anterioara) practica masturbarea insa nu ma mai deranjeaza, mai exact nu ma mai obsedeaza si nu vreau sa aflu si sa stie ca stiu pentru ca mi se pare o invadare a intimitatii lui, a ceea ce a mai ramas din intimitatea lui.

Si sotul meu are valori mari, blameaza si e socat cand aude de relatii extraconjugale insa nu vad legatura insa asta si masturbare. Ba poate ca asta (masturbarea) il face sa ramana monogam si stim cu totii ca genetic clar nu suntem programati la monogamie. Deci daca asta aduce ceva pozitiv iar eu nu fac tot posibilul sa-l surprind si sa-l fac sa se simta prost pentru asta nu vad de ce ne-ar afecta casnicia si fericirea asa ceva.

Mai gandeste-te sa nu-ti creezi probleme acolo unde nu sunt.

P.S. Daca eu as fi barbat si as fi pistonat atat de sotie sa afle daca o fac sau nu, daca ar face tot posibilul sa afle, m-as simti total invadat si nu stiu daca as mai putea sa ma simt confortabil langa persoana respectiva.

silence este offline Membru
    Data inscrierii
    mai 2009
    Varsta
    29
    Posturi
    33

Implicit Re: Am aflat ca sotul meu se masturbeaza, sunt socata

Mai draga omul se masturbeaza, e foarte normal, nu are de ce-ti da tie explicatii, e intimitatea lui. Fata de tine nu a gresit cu nimic, altii inseala cu nerusinare, asa ca fi multumita ca nu cauta in alta parte ce-i lipseste! Mai simplu nu se poate!!!

Pagina 1 din 4 1234 UltimulUltimul

Subiecte Similare

1. Cum ai aflat ca esti insarcinata?
    De lovelife in forum Sarcina
    Replici: 81
    Ultimul post: 14 dec 2011, 01:15
  2. Sotul alaturi la nastere?! In Romania?!
    De hazelnut in forum Medici, cabinete si spitale
    Replici: 3
    Ultimul post: 18 apr 2011, 10:56
  3. Probleme cu sotul
    De didina in forum Viata de cuplu
    Replici: 4
    Ultimul post: 08 oct 2010, 23:08
  4. Cel mai frumos cadou pentru sotul meu
    De Miranda in forum Clubul mamicilor
    Replici: 3
    Ultimul post: 14 nov 2008, 08:32

Reguli postare

• Nu puteti crea subiecte noi
  • Nu puteti posta replici
  • Nu puteti posta atasamente
  • Nu puteti sa va editati postarile
  •  

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44