Afara nu poti sta mult timp cu copii, ziua este mai scurta, vremea nu tine cu tine asa ca hai sa gasim ceva variante pentru a petrece in interior.

Activități în Interior:

1. Cutia Iernii:


Creați o "cutie a iernii" plină cu idei de activități pentru zilele când nu puteți ieși afară. Fiecare activitate este scrisă pe o bucată de carton decorată și devine o alegere rapidă în momentele de plictiseală.

2. Seară de Film Tematică


Organizați o seară de film cu tematică de iarnă sau sărbători. Alegeți filme potrivite pentru copii și bucurați-vă de momente relaxante împreună.

 

3. Activități Practice de Iarnă


Realizați împreună obiecte de decorațiuni de iarnă, cum ar fi copaci înzăpeziți, peisaje de iarnă sau coronițe festive. Lasă creativitatea să zboare!

copii desene animate TV

4. Sesiune Culinara


Gătiți împreună mâncarea sau desertul preferat al unui membru al familiei. Este o ocazie minunată de a petrece timp de calitate și de a oferi o surpriză plăcută cuiva drag.

5. Sesiune de Visare


Porniți o discuție despre visele și aspirațiile voastre. Aflați ce v-ar plăcea să realizați în viitor și împărtășiți-vă gândurile și visurile. Este un mod minunat de a vă cunoaște mai bine unii pe alții.

6. Petrecere Tematică

Organizați o mică petrecere cu tema iernii la voi acasă. Invitați colegii și prietenii copilului la jocuri, concursuri și distracție garantată.

7. Fotografiază Iarna în Familie

Dă-i copilului un aparat de fotografiat și invită-l să surprindă momente care definesc "iarna în familie". Descărcați ulterior fotografiile și discutați despre alegerile făcute de copil.

8. Explorează Interese Comune

  • Gândiți-vă la activități pe care le-ați dorit întotdeauna să le faceți, dar nu ați avut timp. Fie că este vorba de activități de familie sau individuale, faceți o listă și puneți-le în practică în timpul acestei vacanțe.

Fiecare activitate este o oportunitate de a vă apropia mai mult de copilul tău și de a crea amintiri care vor dura o viață întreagă. Ce alte activități îți propui pentru vacanța de iarnă? Spune-ne ideile tale și bucurați-vă de această perioadă magică împreună!

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4