Dupa un an greu la serviciu, meritati cu prisosinta sa va luati o vacanta si sa va bucurati de saptamanile mai relaxante ale verii. Pentru a va asigura ca aceste cateva saptamani vor fi cu adevarat lipsite de griji, ingrijiti-va din timp de organismul vostru si de farmacia de acasa!

Multe persoane asociaza vara cu lupta impotriva alergiilor la polen, dar nu trebuie neaparat sa suferiti din cauza alergiilor. Este intotdeauna bine sa aveti la indemana vitamina C, deoarece suplimentarea cu doze mari de vitamina C poate reduce in mod eficient nivelul histaminei, responsabila pentru aparitia reactiilor alergice, si, in acelasi timp, ajuta la mentinerea frumusetii pielii si asigura protectia antioxidanta a organismului vostru. O singura tableta de C1000 Plus contine o doza extrem de eficace care poate asigura o imbunatatire a acestor aspecte.

Din fericire, vara ne bucuram si de mai mult soare, care nu da doar energie si caldura, iar daca nu aveti grija, va poate face si rau. Pregatiti-va din timp si protejati-va pielea folosind o solutie pentru bronzat cu un factor de protectie potrivit, imbracandu-va adecvat si purtand ochelari de soare.

In plus, ar trebui sa asigurati si protectia pe cale interna impotriva razelor ultraviolete. Luteina si betacarotenul ajuta la protejarea si buna functionare a ochilor. Cea de-a doua substanta, betacarotenul, va poate ajuta sa va mentineti bronzul sanatos al pielii, in vreme ce contribuie la prevenirea vatamarilor cauzate de radiatiile ultraviolete. Suplimentul Lutein Plus contine zeaxantina si alti antioxidanti pentru a proteja ochii impotriva razelor de soare puternice, care reprezinta un stres oxidant serios pentru retina extrem de sensibila. In plus, ambele produse contin carotenoide (betacaroten, luteina si zeaxantina), care contribuie la reducerea inflamatiei pielii in urma arsurilor solare. Coenzima Q10 participa la asigurarea protectiei antioxidante a intregului organism si, in acelasi timp, va ajuta sa fiti in forma cea mai buna pentru a participa la programele verii cu energie din plin.

vacanta fara grijiIndiferent de produsul pe care il alegeti, Super Q10 Plus sau Mega Q10, veti primi un produs antioxidant complex imbunatatit cu vitamina E si seleniu, care va va ajuta sa profitati din plin de toate momentele verii si sa va mentineti in forma maxima, atat din punct de vedere fizic, cat si psihic.

Nu trebuie sa va privati de bucuriile verii, daca incepeti sa va pregatiti organismul cu grija chiar de acum si umpleti rafturile farmaciei de acasa, la care puteti apela oricand aveti nevoie!

Sursa: Revista CaliNews

Surse bibliografice:

  • Histamine and Ascorbic Acid in Human Blood – C. Alan B. Clementson, Department of Obstetrics and Gynecology, The Methodist Hospital, 506 Sixth St., Brooklyn, NY 11215
  • Dietary Sources of Lutein and Zeaxanthin Carotenoids and Their Role in Eye Health - El-Sayed M. Abdel-Aal, Nutrients 2013, 5, 1169-1185

Lutein and Zeaxanthin – Alternative Medicine Review vol 10, #2, 2005

Atentie! Coenzima Q10 este sensibila la caldura si lumina, aspect de care trebuie tinut cont in momentul alegerii locului de pastrare. Calitatea coenzimei Q10 pure se deterioreaza la temperaturi de aproximativ 35°C. Femeile insarcinate si cele care alapteaza trebuie sa ceara sfatul medicului inainte de a incepe folosirea unui produs ce contine coenzima Q10.

Fumatorii si persoanele care lucreaza cu azbest trebuie sa ceara sfatul medicului inainte a incepe consumul de betacaroten. Betacarotenul nu inlouieste o protectie externa impotriva raditiilor ultraviolete. Luat in doze mari si pe perioade prelungite de timp, betacarotenul poate cauza colorarea palmelor si a talpilor, dar acesta este un fenomen normal, care va disparea odata ce suplimentarea cu betacaroten va lua sfarsit. 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole