Alopecia sau caderea parului, reprezinta reprezinta o mare problema atat pentru barbati cat si pentru femei. Indivizii ce se confrunta cu aceasta problema sufera o rararire accentuata a podoabei capilare iar in unele cazuri chiar o pierdere totala a acesteia. E o situatie ce afecteaza nu numai aspectul ci si increderea de sine a celui in cauza. Iar despre tratamentele de prevenire a caderii parului, ei bine, este suficient sa spunem ca arareori functioneaza asa cum promit.

Astazi stim ca la orice moment dat, aproximativ 90% din parul de pe cap se afla intr-un proces de crestere si dezvoltare. De fapt exista trei faze distincte in care se poate afla parul si care implica perioade de crestere si perioade de stagnare, ultima categorie fiind cea de dupa care parul incepe sa fie schimbat, vechii foliculi fiind inlocuiti cu altii noi.

Odata cu varsta acest proces incetineste iar daca se mai adauga si o forma sau alta de alopecie, discutam deja de o cadere a parului ce va duce inevitabil la rarirea parului si chiar la pierderea acestuia pe o suprafata mai mare sau mai mica. iar din momentul in care parul a disparut de pe o suprafata a scalpului, sansele ca acesta sa se refaca in urma unor tratamente sunt aproape inexistente.

produsele toppik pentru parul raInsa alopecia nu este singura problema care poate duce la pierderea parului. O alta situatie destul de comuna este cea in care dupa o experienta foarte stresanta, cum ar fi o operatie sau un tratament medicamentos foarte agresiv, parul se rareste excesiv lasand la iveala o chelie inestetica.

Pentru o femeie este traumatizant sa aiba un par rar, prin care se vede pielea capului in mod inestetic, pentru o femeie, aspectul parului este foarte important.

Astazi insa exista o solutie moderna si eficienta pentru aspectul neplacut cauzat de caderea parului. O solutie care nu numai ca nu va dauna in nici un fel podoabei capilare existente ba o va mai si imbunatati in doar 30 de secunde, facand-o sa arate la fel de frumoasa si bogata ca odinioara.

Produsele Toppik sunt special concepute pentru a asigura un aspect natural parului. Ele vin in nu mai putin de 9 culori si nuante diferite astfel incat fiecare sa isi gaseasca propria nuanta potrivita parului sau. In plus, aplicarea este extrem de usoara, produsul fiind prevazut cu un aplicator special. Aici poate ca ar trebui mentionat faptul ca toate produsele oferite de Toppik Romania sunt 100% naturale continand nanofibre de keratina pura ce se lipesc pe parul deja existent cu ajutorul energiei electrostatice. Toppik este mult mai ieftin decat majoritatea tratamentelor pentru par insa spre deosebire de ele, rezultatele pe care le ofera Toppik se pot vedea imediat. Dupa aplicarea fibrelor Toppik parul va arata mai bogat si pana la 5 zile daca nu va spalati pe cap

Produsele Toppik au la baza nanofibre de cheratina pura, aceeasi substanta ce formeaza parul uman. Aceste nanofibre sunt incarcate electrostatic astfel incat la aplicare sunt atrase ca un magnet de parul dumneavostra. In compozitia Toppik nu se gasesc chimicale nocive si nici aditivi.

Aplicand Toppik, nu vei mai jena cu zonele cu par rar atunci cand iesi in oras sa te intalnesti cu prietenele, cand participi la un eveniment, o petrecere sau nunta. Datorita faptului ca se aplica usor si foarte rapid (in mai putin de un minut), il veti putea integra foarte usor in rutina ta zilnica.

Daca mai utilizati si alte produse cosmetice pentru par, puteti folosi si Toppik fara nici o problema. Singura conditie de care trebuie sa tineti cont, este aplicarea acestora sa se faca inainte de a aplica Toppik (cu exceptia fizativului). Daca aplicati geluri, spume, paste, seruri dupa ce Toppik, sunt sanse  ca fibrele Toppik sa se deplaseze si sa nu mai acopere eficient zonele cu par rar.

Este indicat sa aveti parul uscat inainte de aplicarea Topik, deoarece in cazul in care parul este umed, nanofibrele nu vor putea sa adere la firele de par existente si o sa se lipeasca unele de altele, si aspectul nu va fi cel dorit.

Dupa ce ati aplicat Toppik este recomandat sa folositi si un fixativ, pentru a fixa mai bine fibrele Toppik de parul dumneavoastra. Aveti insa grija sa nu il folositi de la distanta prea mica pentru ca presiunea mare ar putea sa deplaseze fibrele.

produse toppik pentru parul rar

Atentie

Daca cauti o solutie pentru cresterea parului, Toppik nu este ceea ce cauti, acest produs doar imbunatateste aspectul parului rar, dandu-i volum printr-o aplicare cosmetica a nanofibrelor, aceasta se ataseaza firelor de par existente obtinand instant un par des si natural. Nici persoanele ce au chelit nu il pot folosi, deoarece nu mai au fire de par natural suficiente pentru ca Toppik sa adere corespunzator.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole