Până de curând, orice femeie ale cărei forme nu erau ideale, era privită ca orice altceva, mai puțin ca o prezență frumoasă și inteligentă. Da, femeile plinuțe au primit mereu statului de ”cele mai bune prietene” sau de ”cele mai amuzante”. Dar iată că realitatea este alta, după cum arată și această imagine.

Jade Beall - frumuse este in fiecare femeie

Intr-adevăr, unii pot vedea femeile cu alți ochi: ”Multă lume nu consideră imaginea lor ca fiind potrivită, poate și pentru că se consideră că aceste femei nu sunt sănătoase. Dar hai să privim lucrurile altfel, cine zice că nu ar fi sănătoase. De fapt, atunci când am fotografiat aceste zeițe, mie mi s-au părut pline de sănătate și energie. Abia aștept ziua că vom vedea altfel de imagini, altfel de tipuri de corpuri. Femei cu cancer, femei fără un braț, fără un picior, poate chiar și femei anorexice care să se ridice și să aibă curajul să se lase fotografiate. Wow, ce frumoasă manifestare a vieții, aș spune. Și nu aș ezita să mă întreb, care este povestea lor?

Hai să nu mai judecăm. Ziua de azi este despre înțelegere și suport, despre respectul pentru viață, oricum s-ar manifesta aceasta.

Fotografie de: Jade Beall Photography

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole