Cu toate visam la coafura perfecta, care san e puna in evidenta chipul si toate trasaturile pozitive dar care in acelasi timp sa atraga privirile celor din jur si sa ne faca sa ne simtim unica si irezistibila asa cum orice femeie isi doreste inca din primii ani ai copilariei cand savureaza fiecare poveste cu printese sau zane pe care o aude sau o citeste. Daca vrei intr-adevar ceva deosebit, alege coafurile inalte. De ce?

Ei bine, coafurile inalte sunt garantia elegantei. Cocuri, noduri, codite sau banane sunt accesorii de nelipsit ale rochiei de gala, la fel ca pantofii cu toc inalt. Aceste coafuri sunt uneori adevarate opere de arta, si raman mereu la moda. Dar cum se obtin aceste coafuri? Trebuie stiut ca parul de orice lungime si textura poate fi coafat cu stil, si o simpla coada poate fi ridicata la rang de eleganta.

Un sfat in plus: nu este nevoie de o gala sau o premiera la opera pentru un stil elegant. O coafura stilata iti da un sentiment elevat si in zilele normale de la birou.

coafuriIata cateva exemple de coafuri pentru femei cu stil:

Nodul la ceafa: Acest nod nu este nici prea elegant, nici prea simplu – iar la un par de lungime medie arata intotdeauna bine. Este cea mai simpla varianta dintre coafurile de gala care poate fi imitate de orice femeie.

Chignon-ul: Cocul chignon este frumos si elegant si a fost purtat inca din secolul al 19-lea – este cel mai potrivit pentru parul gros de lungime medie. Este deja un clasic al coafurilor de gala care se poate face si acasa. Parul se prinde intr-o coada de cal, se tapeaza usor coada, iar varful se prinde cu inca un elastic, coada se indoaie spre interior, si se prind cele doua elastice cu o clama. La sfarsit, parul se desface ca un evantai, si se fixeaza bine cu agrafe de par. Gata!

Alte coafuri care se iti confera eleganta sunt: cocul banana, coafurile in stil wet-look pentru parul scurt, coada de cal eleganta cu parul din spate tapat, coditele impletite cu aspect romantic si multe altele. Alege ceea ce ti se potriveste mai bine si asigura-te ca faci impresie deosebite oriunde te duci.

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole