Rochia versatila (convertible dress) este acea rochie ce se poate reconfigura astfel incat in fiecare zi sa te ajute sa ai o tinuta noua. Specificul rochiei versatile este dat de multitudinea de modalitati de a o purta. In general topul rochiei este cel care confera maximul de variatie, avand doua benzi late si foarte lungi, ce se pot aranja si aseza in diferite combinatii, astfel incat sa creeze noi tinute. Daca astazi doresti o rochie cu spatele gol, sau una cu maneci sau bretele, o rochie versatila poate fi ceea ce ai nevoie.

Nu trebuie sa iti fie teama ca nu ai suficenta indemanare si imaginatie pentru a crea un alt design, de obicei fiecare astfel de rochie are si un mic "manual" in imagini din care poti invata cum sa o aranjezi astfel incat sa obtii rochia dorita.

rochia versatila

Daca ai o nunta la care doresti ca domnisoarele de onoare sa aiba rochii in acelasi stil, din acelasi material si aceeasi culoare dar totusi diferite, pentru a nu avea batai de cap poti apela tot la rochia versatila, fiecare isi va alege acel design ce se potriveste mai bine propriei personalitati, ce ii scoate in evidenta calitatile. 

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole