- Nu toti au cai albi. De aceea, unii vin mai greu, pe testoase. Trebuie doar s-ai rabdare. Si internetul deschis, sa-l ajuti c-un share location, cand se rataceste.

- Nu toti sunt frumosi de pica (vezi cazul lui Fat Frumos cu mot in frunte). Dar te fac sa razi, iti lasa ultima placinta din tava, fac ceai de tei cand esti racita si se intorc traumatizati de la piata, cu leustean in loc de ceapa si patrunjel in loc de rucola. Toate ierburile astea-s la fel!!!

- Nu toti au nervi sa rascoleasca palate si orase dupa vreun pantof bezmetic. Asa ca, mai bine, nu fugi tu cand dai de greu, mai ales in al 12-lea ceas. Ce poate fi atat de rau? Cel mai important: nu-ti pierde capul, ca pantofi mai gasesti.

- Nu toti sunt bogati, n-au regate si averi. Dar cand vine iarna, nimeni nu vrea sa fie imbracat in aur, ci in pulovere groase. In plus, 30 de camere de aspirat si sters praful in ele... 

- Si poate trebuia sa incepem cu punctul asta. Problema lor principala e ca: nu exista! Si tu, cand o sa te faci mare, draga mea, o sa vezi ca esti zmeu cateodata, cand viata e grea. Ca esti frumoasa adormita, inainte sa fie gata cafeaua. Ca esti tu Fat Frumos cand trebuie sa repari singura teava aia din baie. Ca poti sa razi si sa plangi, sa fii prima femeie pe Luna, sa pilotezi avioane sau sa predai balet. Sa faci orice pe lumea asta: esti propriul tau erou de poveste!

mituri despre Feti Frumosi

In episodul viitor: miturile despre Ilene Consanzene 

Sursa: https://www.facebook.com/eupoteusuntmagician/

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole