- Nu toate au par pana-n pamant, rochii umflate si pantofi de lac. Poate ca sunt albastre in cap, pentru ca le sta mintea la felul in care miroase marea in prima zi de vara. Poarta blugi si tenisi colorati. Si e mai bine asa. Nu risti sa iti lesine dramatic in brate inecate de la un simplu mar. Mananca pizza fara tacamuri si ultima oara cand a incercat sa bea ceai cu degetul cel mic ridicat in sus a facut praf 3 cani! 

- Nu toate sunt nefericite si in belele, asteptand neputincioase sa fie salvate. Uneori te salveaza ele, bat la usa in cele mai grele momente ale tale si nu-ti cer nimic. Ti-am zis ca aduc si pizza, da?

- Nu toate vorbesc cu animalele padurii, canta dumnezeieste cu pasarile, dar toate au macar un pitic al lor, daca nu chiar sapte. Dar e ok, ii ai si tu pe-ai tai. Faceti-le cunostinta. Poate se plac si vi-i luati de pe cap!

Mituri ileana cosanzeana

- Nu toate stau cuminte acasa, picteaza pe panza si iau lectii de piano, pana cand te intorci tu. Se trezesc dimineata cu tine, dupa al 5-lea snooze al tau, muncesc si esti mandru de micile lor succese, iti trimit linkuri de youtube si folosesc cam multe emoticoane pe Whatsapp. Seara te asteapta cu zambete, bere si televizorul pornit. "N-am uitat ca e meci si joaca ai tai, desi nu inteleg nimic din prostia asta de fotbal! Dar ce dragut e asta cu numarul 7!" 

- Si, ca si Feti Frumosii, principalul lor defect e ca: NU EXISTA! Nu-ti cauta tipare si modele. Nu pleca la drum cu prejudecati. Stii cand ai gasit-o pe Ileana Cosanzeana? Cand o sa mananci ceva ingrozitor gatit de ea si o sa ii zici ca-i delicios, ba chiar mai ceri o portie. Cand o sa se uite la tine cu atata drag de-o sa fii in stare sa muti muntii din loc. Toti! Cand te trimite pe stadion cu baietii, fara sa faca o drama din asta. Cand n-o sa te oblige sa mergi cu ea la shopping si la filme siropoase. Eh, o sa mai mergi! Cand o sa se ridice ea din pat sa stinga lumina, inainte de culcare: "Fie, dar dimineata faci tu cafeaua!" 

Aaaa. Si cand o sa comande, normal, pizza intr-o zi ca asta, in care ploua si n-aveti de niciunele prin frigider si nici chef sa iesiti din casa. Impartim si ceva dulce? 

Buna dimineata! O zi de basm s-aveti, copii mari!

Citeste si cele 5 mituri despre Fati Frumosi

Sursa: https://www.facebook.com/eupoteusuntmagician/

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4

Mai multe articole