Părinții sunt îngrijorați atunci când copilul lor nu se integrează la grădiniță sau nu vrea să interacționeze cu alți copii la locul de joacă. Unii echivalează timiditatea cu o problemă personală legată de subapreciere, alții susțin ideea că un copil rezervat este o persoană inteligentă, cu o pace interioară ce nu trebuie deranjată. 

Totuși, integrarea în societate este o parte importantă a dezvoltării fiecărui copil, așa că Fisher-Price a pregătit jucării istețe din gama Laugh and Learn ce vor stimula abilitățile de comunicare a bebelușilor. 

Știi bine că jocurile îmbinate cu muzică formează modul perfect de învățare a secretelor comunicării.  Alege microfonul interactiv pentru bebeluși de la Fisher-Price și descoperă jucăria care va ajuta copilul să redea sunete și îl va încuraja să cânte. Cine știe, poate în viitor copilul tău va deveni o vedetă a muzicii? De ce să nu explorezi talentele ascunse încă din frageda copilărie? Microfonul prezintă luminițe jucăușe și redă sunete melodioase pentru a ghida copilul în repetiţia corectă a cuvintelor, astfel poți ajuta bebelușul să-și dezvolte abilitățile de comunicare printr-un mod cât mai vesel posibil. 

Microfon educativ Fisher Price inregistreaza reda sunete

Dacă preferi să alegi o jucărie care, pe lângă abilitățile de comunicare, va spori și inteligență bebelușului, îți recomandăm Laugh & Learn Mărul Vesel Fisher-Price.  Jucăria este ideală pentru invătarea pas cu pas. Fiecare dintre cele 5 felii de măr are un număr, impreună cu o imagine care ilustrează numărul respectiv. Atunci când cel mic apasă butonul principal, va putea asculta cântece vesele și fraze care îl vor ghida în invăţarea despre fruct, culori și numere. Vei vedea că bebelușul va uita de timiditate și va învăța informaţii generale care vor fi utile la grădiniță, iar mai apoi, la școală. 

Laugh  Learn Marul Vesel Fisher Price

De multe ori timiditatea copiilor are la bază satisfacerea nevoilor primare cum ar fi dragostea părintească. Ajută copilul să devină o persoană deschisă și sociabila împreună cu Microfonul interactiv și Mărul vesel de la Fisher-Price. Alege jucăriile potrivite pentru o educație cât mai bună!