La baza stărilor de nelinişte a copilului stau factori psihologici formați în subconștientul acestuia. Atunci când bebelușul tău se teme de întuneric, este semn că are nevoie de grijă, atenție și cât mai mult timp petrecut împreună cu cei dragi. Totuși cum depășim teama de întuneric? 

În primul rând ar trebui să renunți la poveștile cu monștri care vor înghite copiii ce nu sunt cuminți. Doar prin colaborare cu cel mic puteți învinge teama.  Ajută copilul să înțeleagă că apartamentul sau casa voastră este un loc unde el se află în siguranță.

Frica este o parte normală a fiecărui om, iar una din cele mai profunde este frica de necunoscut. În primii ani din viața lui, copilul constant încearcă experiențe noi pentru a cunoaște lumea. Astfel, e normal ca lucrurile necunoscute să îl sperie. Prin urmare, imaginația bogată împreună cu frica acumulată în timpul zilei se refectă în anxietatea ce apare noaptea.

Elimină orice urmă de disconfort în camera copilului tău împreună cu accesoriul mobil “Noaptea înstelată” de la Fisher-Price. Caruselul cu proiecție “Butterfly Dreams 3 în 1”  Fisher-Price îi oferă bebelușului o atmosferă de vis, cu steluțe luminoase, muzică liniştitoare și sunete din natură. Mediul relaxant va ajuta copilul să adoarmă și îi va oferi un somn dulce. Accesoriul ajută la dezvoltarea vederii bebelușului și depășirea fricii de întuneric prin intermediul proiecției de pe tavan și a celor trei ursuleți care se învârt ușor deasupra bebelușului. 

Carusel suspendat mobil cu proiector Butterfly Dreams

Mai mult, odată ce bebelușul crește, caruselul se convertește în proiector cu muzică și sunete din natură, așa că puteți transforma serile plictisitoare în momente magice cu proiecții muzicale. Acum nu mai este nevoie să arunci jucăriile rămase din primele luni ale bebelușului, ci le poți adapta vârstei și modifica în funcție de dorințele celui mic. 

Un copil este mult prea vulnerabil și nu poate face față anxietăţii de unul singur. Arată-i cât de mult îl iubești și nu ezita să îți exprimi grija prin jucăriile de la Fisher-Price care îl vor ajuta să treacă peste obstacolele apărute în calea unui somn calm.