Vine Crăciunul și nu ești sigur care este cadoul perfect pentru copilul tău? Vrei să alegi o jucărie ce îmbunătăţeşte motorica sau preferi un articol ce va dezvolta multilateral abilitățile bebelușului? Uită de jucăriile obișnuite pe care le cumperi în fiecare an și alege ceva deosebit. Fii curajos și vei vedea că cei mici îți vor aprecia efortul.

Nu-i așa că un copil se plictisește foarte repede de o jucărie? Ei au nevoie să le fie stimulată creativitatea, să fie provocată gândirea critică și imaginația. Părinții inteligenți aleg jucăriile pregătite de Fisher-Price pentru cele mai fericite sărbători. 

Descoperă centrul de activități “Busy Baby” de la Fisher-Price și poți observa cum bebelușul tău va fi copleșit de cadoul-surpriză. Centrul de activități este un model portabil ce va ține bebelușul ocupat cu jucării, sunete și cântecele. Jucăria muzicală Rainforest Friends 3-în-1 Musical Activity Gym are forma unui leuț ce poate fi detașată și mutată. Setul conține cinci jucării care pot fi folosite individual sau pot fi agățate pe cele două arcade ale construcției. Avatajul este că toate  jucăriile pot fi agățate în diferite locuri pe cele două arcade, astfel copilul va avea posibilitatea să improvizeze chiar în timpul jocului și să gândească creativ. Centrul de activități de la Fisher-Price contribuie atât la dezvoltarea coordonării motorice, cât şi a inteligenței inventive.   

CENTRU DE ACTIVITATI   BUSY BABY Fisher Price

Nu ești convins dacă ai ales jucăria potrivită? Iată încă o sugestie: Fisher-Price îţi oferă un set ceativ de cuburi pentru bebeluși. Jucăria este compusă dintr-o găletușă cu orificii prin care se pot însera forme geometrice și obiecte aferente. Bebelușul tău va fi fericit să exploreze primele sale cuburi, mai ales dacă acestea sunt multicolore și au un design deosebit. Jocul asocierii formelor figurilor geometrice va contribui la dezvoltarea coordonării ochi-mână, la perfecționarea mișcărilor fine și la identificarea culorilor și a formelor obiectelor înconjurătoare. 

primele cuburi galetusa cu jucarii fisher price

Jucăriile alese corect pot ajută să explorați potențialul intelectual al copilului, dar știi și tu că o jucărie creată cu scop educativ nu oferă garanție absolută că vei avea un copil super-inteligent. Toate rezultatele se obțin treptat și doar atunci când părinții sunt implicați direct în educația copiilor. Cu Fisher-Price ai doar de câștigat. Împreună facem o echipă!