Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice.

Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realizată mult mai bine prin intermediul jucăriilor. Nu există copil căruia să nu-i placă jucăriile. Te-ai gândit vreodată că putem îmbina plăcutul cu utilul și poți folosi jucării istețe pentru educaţia copilului tău? Secretul constă în utilizarea jucăriilor create special pentru dezvoltarea vorbirii celor mici și care sunt potrivite vârstei lor. Nu știi exact care sunt jucăriile perfecte pentru copilul tău? Noi te putem ajuta cu sugestii creative din gama “Laugh and Learn” de la Fisher Price.

Dacă ai un copil care iubește animăluțele, Cățelușul Vorbitor va fi un prieten perfect. Este moale, drăgăstos, iar la orice atingere răspunde cu fraze drăguțe și cântece ritmate despre părțile corpului, sentimente sau cifre. Dacă apeși pe inima Cățelușului Vorbitor, poți observa cum jucăria se luminează și clipește odată cu muzica. Tehnologia modernă atașată jucăriei permite schimbarea conținutului și a etapelor de învățare pe măsură ce bebelușul crește. Astfel, învățarea nu se oprește aici și nu va fi nevoie să cumperi de fiecare data o altă jucărie. 

Laugh and Learn   Catelusul Vorbitor fisher price

Mai nou, îți oferim o prietenă fidelă – Cățelușul Vorbitor Fisher Price. În același mod, jucăria este dotată cu un conținut educativ care poate fi schimbat în funcție de vârsta copilului. Prin urmare, nivelul 1 este recomandat bebelușilor care abia încep să vorbească. Căţeluşii vorbitori ajută copilul să exploreze sunetele, să descopere primele cuvinte și primele cântece. Atunci când cel mic împlinește un an, poți trece la nivelul 2. Copilul este încurajat să numere, să identifice culorile și părți ale corpului. Mai târziu, la nivelul 3, imaginația dă viață cățelușilor. Utilizând jocul pe roluri, copilul va putea să fredoneze cântece și să pronunțe primele fraze care vor fi de folos la grădiniță și la școală.    

Nu uita, e important să acorzi atenție în fiecare zi copilului tău. Ajută-l să înțeleagă importanţa comunicării. Acest lucru nu numai că va dezvolta abilităţile lui lingvistice, dar și va arata că ești interesat de ceea ce spune. Ajută copilul să descopere practicile comunicării împreună cu jucăriile educative “Laugh and Learn” de la Fisher Price. Nu uita că doar o educație plăcută poate consolida cunoștințele pe termen lung!