Creativitatea este prezentă în fiecare copil, indiferent de vârstă. Cu ajutorul unei imaginații bogate, cei mici pot reprezenta arta în toate formele ei, de la jocurile cu plastilină la tablouri impresionante. De aceea este important să-i încurajăm și să le asigurăm instrumentele necesare pentru dezvoltării creativității. 

Dacă vorbim despre colorat sau desenat, un set de creioane calitative sunt cheia succesului unui mic pictor. Fisher-Price îți oferă cele mai bune creioane din gama “Laugh and Learn”. Cu ajutorul acestora bebelușii vor putea învața culorile mult mai ușor și își vor dezvolta motorica mâinilor, iar copiii vor evolua în descoperirea talentului lor artistic. 

Laugh and Learn creioane fisher price

Gândește-te că un set de creioane colorate nu prezintă doar detalii tehnice cum ar fi durabilitate și calitate deosebită, ci artă în sine. Orice culoare exprimă o emoție, așa că micul artist poate descoperi trăirile și sentimentele prin culori intense, nuanțe variate,  linii frânte sau curbe fine. Creioanelor marca Fisher Price sunt mai rezistente decât creioanele obișnuite, se ascut ușor și pot fi utilizate în siguranță de către copii. Poți participa și tu la activitățile artistice ale copiilor tăi: colorați împreună în cartea pe care ai cumpărat-o ceva timp în urmă, învață-l să schițeze diferite obiecte din casă utilizând jocul de umbre şi încurajează-l să își exprime emoțiile prin desene abstracte, culori reci și calde.

Dacă ai un copil suficient de curajos încât vrea să devină o vedetă în lumea muzicii, nu uita că succesul are la bază multă muncă și atitudine pozitivă formată încă din copilărie. Noi vrem să contribuim la dezvoltarea artistică a copilului tău, așa că venim cu o nouă jucărie perfectă pentru un muzician începător. Surprinde-ți copilul în acest sezon cu Microfonul interactiv Fisher-Price! Jucăria este perfectă pentru bebelușii cărora le place să cânte și să danseze. Microfonul redă sunete melodioase pentru a încuraja repetiţia, astfel poți ajuta copilul tău să își dezvolte abilitățile de comunicare printr-un mod cât mai vesel posibil

Microfon educativ Fisher Price inregistreaza reda sunete

Curiozitatea copiilor în ceea ce privește talentele lor artistice nu trebuie limitată pentru că oamenii creativi sunt mai inteligenți și mai flexibili în rezolvarea problemelor. În acest sezon sărbătorim creativitatea și inovația! Bucură-te de o atmosferă creativă în casa ta împreună cu jucăriile Fisher-Price!