Să nu cazi în capcana de a-ţi spune că dacă tu nu te iubeşti, atunci cine altcineva o s-o facă!

În schimb, iată câteva lucruri pe care ai putea să ţi le spui ţie însuţi pentru a crea o scurtătură printre paşii de mai sus, pentru iubirea de sine:

  • Sunt doar om. Oamenii fac greşeli. Este ok.
  • Deja am încercat să-i ofer o formă rezonabilă. Nu ar trebui acum să încerc s-o fac perfectă.
  • Ţin la mine. Asta nu înseamnă că sunt egoist pentru că ţin şi la ceilalţi.
  • Este corect să mă iubesc pe mine însumi pentru că mă ajută să empatizez şi să creez o legătură mai puternică cu partenerul meu.
  • Pot sta cu sinele meu emoţional în iubire şi în grijă, aşa cum aş face-o cu cel mai bun prieten.

Pun pariu că ţi s-a întâmplat şi ţie să începi o zi posomorât fără să fii în stare să-ţi dai seama ce te-a adus în acea stare.

relatii fericite cu angela nutu

Uneori, ai putea ajunge într-un punct în care eşti prea dur cu partenerul, fără să fie vina lui. Iar ei se pot întreba, uneori cu voce tare, ce este în neregulă cu tine.

Emoţiile tale sunt acolo pentru a-ţi spune ce este ok şi ce nu. Emoţiile tale conţin mesaje cheie. Dar dacă eşti prea ocupat/ă să mergi înainte, lăsându-te pe tine deoparte, ai putea sfârşi prin a rata toate acele lucruri. Aşadar, ascultă-te pe tine, ascultă mesajele pe care emoţiile încearcă să ţi le transmită.

Nu ignora persoana care nu te lasă oriunde te-ai duce. Este posibil să te ţii departe de cea mai mare iubire pe care o poţi vreodată revendica. Aceea persoană și iubire ești tu însuți/însăți.

Poti descoperi mai multe la in programul construit special pentru femei demarat de Angela Nutu "RELAȚII FERICITE PENTRU FIECARE FEMEIE!" . Mai multe detalii http://angelanutu.com/grup/

 

Jucarii pentru copii isteti

Jocul, jucariile si copiii - 7 avantaje ale acestor activitati distractive, dar si educative
Te-ai intrebat vreodata de ce e atat de important pentru copii sa se joace? De ce au nevoie de jucarii si activitati care sa ii relaxeze, care sa ii bucure si, bineinteles, care sa le ajute dezvoltarea? In valtoarea unei vieti prea haotice uneori tindem sa uitam cat de importanta e joaca pentru copiii nostri. Ca un fel de “reminder” in acest sens, iata cateva dintre avantajele activitatilor distractive, dar si educative in care trebuie implicati...
Mai mult...
10 activitati distractive si educative, perfecte pentru interior
S-au inmultit deja zilele cu temperaturi scazute, asa ca nu ne mai putem juca atat de des in parc sau nu mai putem planifica o iesire la munte in fiecare week-end. Asta nu inseamna, insa, ca lasam ploaia si frigul sa ne strice distractia impreuna cu copilul nostru! Mai ales ca avem la indemana o multime de variante de activitati distractive si educative, perfecte pentru interior. Esti si tu in cautarea unor astfel de solutii “pentru vreme rea”? U...
Mai mult...
Jucării care dezvoltă limbajul copilului
Există o mulțime de modalităti prin care putem ajuta copiii în dezvoltarea abilităților de comunicare. Totuși, cele mai distractive și mai eficace s-au dovedit a fi jocurile adaptate vârstei lor si care vor oferi multiple posibilități de dezvoltare a creativității. Jucăriile alese corect angajează simțurile copilului, îi declanşează imaginația și îl incurajează să comunice. Știi și tu că orice activitate care presupune învățare, poate fi realiza...
Mai mult...

Mai multe articole