Daca doresti sa iti cresti vanzarile si sa iti imbunatatesti imaginea pe internet exista o solutie: publicitate pe internet. In reteaua de site-uri Santamia puteti sa va faceti publicitate produselor si serviciilor dumneavoastra,la preturi foarte competitive. O parte de site-uri sunt orientate spre anumite categorii de vizitatori si au un public targhetat, astfel incat reclama pe aceste site-uri este mai eficienta.

Modalitati si formate de publicitate

1. Publicitate prin banere de tip imagine (statice sau animate).

  • baner leaderboard 728x90
  • baner dreptunghi mare (Large Rectangle)300x250
  • baner orizontal 468x60
  • baner vertical (Wide Skyscraper) 160x600
  • baner customizat in marimi conform necesitatilor campaniei, astfel incat sa  se integreze in designul site-ului
  • baner special de tip: pop-under ad, floting ad, overlayer, content module, roll over, skyscraper, interstitial
  • branding.

2. Link publicitar (nofollow) catre site-ul dumneavoastra pozitionat in diverse pozitii pe site.

3. Publicarea de articole advertoriale de promovare a unui produs, serviciu etc., se plateste o singura data la publicare, iar articolele raman pe site pe perioada nelimitata, acestea pot contine link-uri (nofollow) catre un site si date de contact.

4. Review-uri pentru produse sau servicii. Dumneavoastra ne trimiteti unul sau mai multe produse de interes pentru vizitatorii nostri despre care doriti sa scriem. Dupa testare vom scrie un articol in care vom prezenta rezultatele testelor, in care vom evideetia calitatile si avantajele produsului, cu recomandarea de a se achizitiona aceste produse, se poate insera un link catre un site de unde poate achizitiona precum si date de contact. Dupa testare produsul poate ramane in proprietatea noastra. Review-ul va fi promovat si pe pagina noastra de facebook si poate fi afisat si pe pagina principala.

5. Sponsorizare concursuri cu premii desfasurate pe site si/sau facebook.

Banerele pot fi afisate in toate paginile site-ului sau doar in anumite sectiuni. Pentru alte marimi de banere sau pentru pozitionarea in alte locatii din site va rugam sa ne contactati si va vom face o oferta personalizata.

Pentru a primi o oferta va rugam sa ne contactati prin email la Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea. sau la tel. 0740.56.88.02.

De ce sa faci publicitate cu noi?

1. Site-ul www.mamicamea.ro este un site de tip premium pe care merita sa faci publicitate pentru ca: este citit in special de femei (86%), din Romania (97%), casatorite (78%), cu varsta intre 20 si 40 de ani (87%), cu studii superioare (63%) sau medii (25%), avand venituri lunare familiale peste 4.000 lei (24%), venituri intre 2.000 si 4.000 lei (28%), intre 1.000 si 2.000 lei (28%), care au deja cel putin un autoturism personal 76%.

Statisticile de mai sus sunt extrase dintr-un studiu demografic independent realizat NetBridge

2. Conform statisticilor Trafic.ro suntem clasati printre cele mai importante 8 site-uri din Romania din categoria Familie si printre cele mai vizitate 500 site-uri din Romania.

3. Practicam cele mai avantajoase tarife de pe nisele pe care activam, tarifele fiind negociabile.

4. Suntem foarte flexibili in colaborare si suntem deschisi si catre alte tipuri de parteneriate.

5. Oferim diverse discounturi si bonusuri pentru clientii programului de publicitate in functie de valoarea comenzii, numarul de luni platite in avans si de loialitate.

6. Posibilitatea de a urmari rezultatele campaniei de publicitate prin statistici detaliate oferite de un adserver profesionist.

7. Se poate semna contract si se elibereaza factura si pentru anumite produse acceptam si bartere.

 

Plata se poate face prin transfer bancar, prin serviciul PayPal si se emite facutura. De asemenea acceptam si bartere (plata se poate face in diverse servicii sau produse).

 {jcomments off}

 

MOBILE //PArenting ADS vers 2019 300x250_4